Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телефон до около 450 лева.

Featured Replies

Изключвайки първия пост в темата, нито един от следващите ви не е по темата и отново, за кой ли път поведохте хорото със спам-а и офтопиците.

преди 1 час, PigManu написа:

Лупка кат не си виждал друго Worry

пп.Дай си идно лайки ся 😂

преди 44 минути, PigManu написа:

Пак си без лупите 😂

преди 41 минути, PigManu написа:

бомонка ма уж имаш сивак, а секи път се дъниш, що така ве Worry

Дай си ино лайки 

преди 21 минути, PigManu написа:

Нямаш си идея за какви форумни философи става на въпрос 🤣

Да вземете да се спрете, а?!?!

• Отговори 97
  • Прегледи 9,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 32 минути, algor написа:

Да вземете да се спрете, а?!?!

Цитирал си 4 поста на един потребител, а правиш забележка в множествено число...

"Да вземете да се спрете, а?!?!"

Карабойчев май беше го спрял за месец, но гледам че се е появил отново. А с него или без него, форумът няма нищо да загуби, най малкото посетителите му!

преди 2 минути, Joss Bomon написа:

Цитирал си 4 поста на един потребител, а правиш забележка в множествено число...

Да сте учил в училище за уважителна форма на общуване и какво съдържа тя?!?!
Или просто ви се спами и се чудите къде да се включите и вие?!?!

преди 3 минути, Колев60 написа:

Карабойчев май беше го спрял за месец, но гледам че се е появил отново. А с него или без него, форумът няма нищо да загуби, най малкото посетителите му!

Сега ще те подкара на лични. :hush:

преди 2 минути, Колев60 написа:

Ти като какъв се явяваш в тоя форум !?

Почти няма тема в която да не си обидил някой, да не говорим за подмазването ти и наглоста да даваш "акъл" където никой не ти го иска.

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Сега ще те подкара на лични. :hush:

Кофти ама никой не те признава.

преди 3 минути, PigManu написа:

Кофти ама никой не те признава.

Да разбирам, че ти единствен си ме оценил... Благодарско, голямо прасе да станеш, да те харесат до Коледа!

току-що, Joss Bomon написа:

Да разбирам, че ти единствен си ме оценил... Благодарско, голямо прасе да станеш!

Както разбираш останалите неща така си разбрал и това.

преди 5 часа, venci_1913 написа:

Момчета, не знам защо толкова ги препоръчвате тези китайци

Ми ти да не мислиш,че хамериканците пройзвеждат нещо?Всичко се пройзвежда и сглобява в Китай,или от самсунг,хамериканците бая вода лапнаха,и още има да лапат!

Едно е когато се произвежда по лиценз нещо някъде по света, друго е когато марката е собственост на китайци или турци,

преди 42 минути, PigManu написа:

Едно е когато се произвежда по лиценз нещо някъде по света, друго е когато марката е собственост на китайци или турци,

И трето е да нямаш капацитет(технологичен и всякакъв)да обслужваш марката си,а да разчиташ на други и да препродаваш направеното като свое на неприлични цени,мислейки се за водеща технологична компания,голям тарикатлък,няма що!

Покофони и друг вид самоделки въобще не ги поглеждайте.

преди 1 час, m2013 написа:

Някой притежател на Pocophone F1 би ли споделил мнение за него? За сега на него съм се спрял.

Инак 450 левчета не са достатъчни да удовлетворят Вашите изисквания. Съберете още толкова и пишете отново за съвет.

Поздрави!:)

преди 27 минути, Слави Маринов написа:

И трето е да нямаш капацитет(технологичен и всякакъв)да обслужваш марката си,а да разчиташ на други и да препродаваш направеното като свое на неприлични цени,мислейки се за водеща технологична компания,голям тарикатлък,няма що!

Tакава е системата в света но по добро от Самсунг и Епъл няма, това са фактите.

преди 3 часа, Колев60 написа:

Не знам защо на този инфантил не са му сложили перманентен BAN без да се появява отново и всички да му четем тъпотиите.

По темата - взех си преди няколко месеца Xiaomi A2 Lite и съм много доволен от него. Препоръчвам го.

Честито. След време да си вземеш още по хубав.

преди 15 минути, Деянчо написа:

По темата - взех си преди няколко месеца Xiaomi A2 Lite и съм много доволен от него. Препоръчвам го.

Кат няма риба и рака е риба 

преди 15 минути, Деянчо написа:

Не знам защо на този инфантил не са му сложили перманентен BAN 

Ше ти се случи 

преди 14 минути, Колев60 написа:

Честито. След време да си вземеш още по хубав.

Благодаря! Не съм капризен на тема телефони и знаеш, че и Nokia с фенерче би ми свършила работа. Пък и аз не съм от тези, които дават луди пари за щяло и нещяло.

преди 3 минути, PigManu написа:

Ше ти се случи 

Просто спри да драскаш тъпотии по темите. Там в деЦките градини ако щеш се разцепи от глупости.

току-що, Деянчо написа:

Просто спри да драскаш тъпотии по темите. Там в деЦките градини ако щеш се разцепи от глупости.

Кой беше ти да даваш насоки !

преди 25 минути, PigManu написа:

Tакава е системата в света но по добро от Самсунг и Епъл няма, това са фактите.

А пропусна да споменеш,че Huawei изпревариха ябълката и са вече на второ място с малко след самсунг.За самсунг съм съгласен,те развиват много технологии и пройзвеждат всякакви уреди,не само мобилни устройства,въобще като цяло са технологична компания номер едно в света.Епъл издишат отвсякъде,по-скоро това са фактите,разчитат само на марката си и имиджа,но и това няма да е вечно.........;)

току-що, Слави Маринов написа:

А пропусна да споменеш,че Huawei изпревариха ябълката и са вече на второ място с малко след самсунг.За самсунг съм съгласен,те развиват много технологии и пройзвеждат всякакви уреди,не само мобилни устройства,въобще като цяло са технологична компания номер едно в света.Епъл издишат отвсякъде,по-скоро това са фактите,разчитат само на марката си и имиджа,но и това няма да е вечно.........;)

На тия класации ама въобще не разчитай.

преди 2 минути, Слави Маринов написа:

Славчо!

Ти си взел да обясняваш на неграмотен човек техниката? Абе остави го момчето. Не е виновно то!

преди 1 минута, Колев60 написа:

Славчо!

Ти си взел да обясняваш на неграмотен човек техниката? Абе остави го момчето. Не е виновно то!

"Грамотния" вместо да си гледаш ремъците на ретро технологиите пак се обаждаш където не разбираш

преди 5 минути, PigManu написа:

На тия класации ама въобще не разчитай.

Кви класации,бре,това са официални данни,аз не разчитам на тях,само ги споделям,фенщината е за стадионите!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.