Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на телефон до около 450 лева.

Featured Replies

преди 7 минути, Колев60 написа:

Славчо!

Ти си взел да обясняваш на неграмотен човек техниката? Абе остави го момчето. Не е виновно то!

Балъците като този са склонни да набият маса пари за нещо само защото то било на някаква прехвалена марка. Чиста показност и комплексарщина е това, ако питаш мене, но някои не мислят така. Това е все едно да сложиш табелка "Образцов дом" на кочина и да я смяташ за такъв.

• Отговори 97
  • Прегледи 9,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 7 минути, Слави Маринов написа:

Кви класации,бре,това са официални данни,аз не разчитам на тях,само ги споделям,фенщината е за стадионите!

Някога ползвал ли си, имал ли си чисто нов телефон от тая марка за да говориш ?

преди 2 минути, Деянчо написа:

Балъците като този са склонни да набият маса пари за нещо само защото то било на някаква прехвалена марка. Чиста показност и комплексарщина е това, ако питаш мене, но някои не мислят така. Това е все едно да сложиш табелка "Образцов дом" на кочина и да я смяташ за такъв.

Кофти гроздето е кисело :D

Който пие по цял ден всичко му е скъпо.

преди 12 часа, PigManu написа:

имал ли си чисто нов телефон от тая марка за да говориш ?

Аз марки не купувам,избирам според нуждите си, без да се съобразявам с марката,но държа на съотношението цена-качество и количество на хардуера,така че Епъл няма как да влезнат в полезрението ми с телефони с 3гб рам за 1400-1500лв,да не говорим пък за смотаната им ОС!

преди 34 минути, Слави Маринов написа:

Аз марки не купувам,избирам според нуждите си, без да се съобразявам с марката,но държа на съотношението цена-качество и количество на хардуера,така че Епъл няма как да влезнат в полезрението ми с телефони с 3гб рам за 1400-1500лв,да не говорим пък за смотаната им ОС!

Никога не си имал, но обсъждаш нещо което него разбираш.

Ползвай си каквото желаеш но не изказвай негативни мнения за една от двете най добри марки защото е леко смешно.

Гроздето е кисело, приключвам с отговорите.

преди 35 минути, PigManu написа:

Гроздето е кисело,

Не знам дали е кисело,но е вкиснато със сигурност!Щом на някои му е сладко-няма проблем!За тези дето бъгваха телефоните на клиентите си с ъпдейти,за да си купуват новите им боклуци ли говорим(епъл),та те ли са най-добрата марка?

преди 8 минути, Слави Маринов написа:

Не знам дали е кисело,но е вкиснато със сигурност!Щом на някои му е сладко-няма проблем!За тези дето бъгваха телефоните на клиентите си с ъпдейти,за да си купуват новите им боклуци ли говорим(епъл),та те ли са най-добрата марка?

Koeто него разбираш него обсъждай.  

Така е, гроздето е кисело, вкиснато, развалено и прочие.

Само да вметна ,че бързината и гладката работа , която имат епъл заради операционната система я няма в никой андроид телефон . За съжаление се опитах да си купя андроид , но всичко е супер калпаво и няма идеален телефон. АзТелефоните имат един огромен минус - бавното зареждане на батерията . P30 PRO ,който е на цена над 1500 лева и имал уникална камера , когато правиш видео засича и по форумите четох за някакви жълти петна по дисплея дето излизали. 
Авторът да отиде в някой магазин и да поразцъка xiomita-та , ако не му допадне да пробва с друга марка . 

преди 7 часа, PigManu написа:

Koeто него разбираш него обсъждай.  

Научи се поне да пишеш, пиянка.

преди 8 часа, PigManu написа:

Гроздето е кисело, приключвам с отговорите.

Кога? Когато ти лепнат пак една забрана за писане ли?

преди 5 минути, Деянчо написа:

Научи се поне да пишеш, пиянка.

Кога? Когато ти лепнат пак една забрана за писане ли?

Вървят ли кинескопите и платките от сметището ?

AAUUXX що те разкара :D

Скоро ше има ли развод със колев:D

преди 3 минути, PigManu написа:

Няма да има и не ще има. Но с теб явно всеки има развод, защото нямаш сиво вещество в главата си. Една тема затвориха заради теб. Ти затова ли седиш във форума? Да пречиш на останалите.

Всичко върви, Икебана. Ти не се притеснявай за това.

Тоя е изчезнал някъде в небитието.

Ти си по гей дружинките. А сега стига толкова спам.

преди 1 минута, Колев60 написа:

Няма да има и не ще има. Но с теб явно всеки има развод, защото нямаш сиво вещество в главата си. Една тема затвориха заради теб. Ти затова ли седиш във форума? Да пречиш на останалите.

Как ми се подмазваше само докато ти дам ОС, не напразно ти се носи славата на подмазвач Worry

преди 3 минути, Деянчо написа:

Всичко върви, Икебана. Ти не се притеснявай за това.

Тоя е изчезнал някъде в небитието.

Ти си по гей дружинките. А сега стига толкова спам.

Секи те разкарва от някъде, скоро и колев Worry

преди 6 минути, PigManu написа:

Как ми се подмазваше само докато ти дам ОС, не напразно ти се носи славата на подмазвач Worry

Секи те разкарва от някъде, скоро и колев Worry

За десятката са ми помогнали двама човека преди теб. Единият е флопито а другият е  също твой неприятел Jos Bomon. А тебе те питах за начина на регистрация. Вземи най добре и се разкарай от този форум, защото  в последните месеци пречиш на хората. Не напразно Карабойчев те бастиса за 1 месец. 

преди 5 минути, Колев60 написа:

За десятката са ми помогнали двама човека преди теб. единият е флопито а другият е  също твой неприятел Jos Bomon. А тебе те питах за начина на регистрация. Вземи най добре и се разкарай от този форум, защото  в последните месеци пречиш на хората. Не напразно Карабойчев те бастиса за 1 месец. 

Я пак си помисли, Worry Пазя ти подмазването благодарностите и т.н

Нямаш срам ве.

преди 5 минути, PigManu написа:

Я пак си помисли, Worry Пазя ти подмазването благодарностите и т.н

Нямаш срам ве.

Прочети заглавието на темата и ако имаш нещо смислено да кажеш, го напиши. Ако ли не, отивай да спиш! Не е редно заради глупак като теб модераторите да затварят и тази тема. Още повече - не е твоя! Благодарности изказвам на всеки, който си е отделил от времето, за да ми напише нещо. Е, на теб за сега не мога да изкажа такива.

преди 3 минути, Колев60 написа:

Прочети заглавието на темата и ако имаш нещо смислено да кажеш, го напиши. Ако ли не, отивай да спиш! Не е редно заради глупак като теб модераторите да затварят и тази тема. Още повече - не е твоя!

Започна подмазването и извъртането на нещата Бравос Worry

пп. И преди да се извърташ си погледни постовете по темата, че и тва забравиWorry

А как ми се подмазваше само :D

преди 1 минута, PigManu написа:

Започна подмазването и извъртането на нещата Бравос Worry

пп. И преди да се извърташ си погледни постовете по темата, че и тва забравиWorry

Хлапе! Не ме познаваш добре и това ти помага малко.

преди 4 минути, Колев60 написа:

Хлапе! Не ме познаваш добре и това ти помага малко.

Подмазвач и лъжец който няма срам, достатъчен си ми Worry

пп. Другите да му мислят 🤣

преди 23 часа, PigManu написа:

Tакава е системата в света но по добро от Самсунг и Епъл няма, това са фактите.

И как реши, че няма по-добро от епъл и самсунг????

преди 1 минута, Емил Костов написа:

И как реши, че няма по-добро от епъл и самсунг????

Ти какво ползваш ?

Ти какво ползваш ?

HUAWEI Y5ii ( работи перфектно, но го изпуснах и му е пукнат диспея, използвам го като втори телефон), а сега използвам HUAWEI y7 2018 .Струва 260 лева и върши същата работа като безумията, които в момента достигат цена на българския пазар до 3000 лева.

току-що, Емил Костов написа:

HUAWEI Y5ii ( работи перфектно, но го изпуснах и му е пукнат диспея, използвам го като втори телефон), а сега използвам HUAWEI y7 2018 .Струва 260 лева и върши същата работа като безумията, които в момента достигат цена на българския пазар до 3000 лева.

Гроздето е кисело.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.