Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

С коя програма е най-безопасно да се почистват регистрите?

Featured Replies

Значи въпроса ми е с коя програма мога да почистя регистрите и може ли да ми обясните по подробни защото миналия път с Super Utilites изтрих някаф важен регистер ли и аз нз и си преебах Windowsa 10x предварително :wors:

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Според мен YourUninstaller 2006 може да ти помогне,защото трие регистри след деинсталация,неизползваеми регистри и неизползвани файлове.За последното мн внимавай че понякога се случва някои неизползвани фаилчета да са системни.

Ако искаш да махнеш изцяло програма без да остава абсолютно нищо от нея това е програмата.

Дано да ти помогне! :wors:

Редактирано от ascalon (преглед на промените)

Значи въпроса ми е с коя програма мога да почистя регистрите и може ли да ми обясните по подробни защото миналия път с Super Utilites изтрих някаф важен регистер ли и аз нз и си преебах Windowsa 10x предварително :wors:

Лошо ако е така. Аз ползвам 2 програми за целта. RegCleanr и TuneUp Utilities 2006. За сега съм доволен. Първата има вграден български език, а втората допълнително се инсталира руски.

Freeware:

CCleaner

EasyCleaner

Work With Registry

Shareware:

RegSupreme Pro

TuneUp Utilities 2006

Registry Mechanic

и т.н.

Всяка от тези програми прави резервно копие, в случай на проблеми след почистване.

Някъде имаше цяла тема, но не можах да я открия с търсачката...

Всяка една от предложените програми, а и другите, за които не стана дума до този момент намира по нещичко след чистене с други. Затова е по-добре да се ползват по няколко, нищо че пак ще има остатъци.

Ползвам и препоръчвам TuneUp Utilities 2006, Registry Mechanic и CCleaner в различна последователност. Накрая уж всичко е чисто, но само защото не съм почистил с четвърта... :question:

Ползвам от доста време CCleaner и RegSupreme Pro не съм имал никакви проблеми с тях до сега, вършат си много добре работата, а за премахването на програми Your Uninstaller , след което почиствам и с горните две :question:

Включеният в WinXP Manager енджин за почистване на регистри също е надежден. Но като цяло най-безопасни и ефективни ми се струват Registry Mechanic и RegSupreme. Хубаво е преди почистване да се прави резервно копие, което обикновено самата програма предлага или автоматично прави - ако след това няма проблеми, резервните копия може да се изтрият. Интересно обаче защо почти всички програми за почистване на регистрите ми засичат грешки в NTI CD & DVD Maker и SonicStorage и след изтриване не мога да ги стартирам - очевидно са важни записи.

TuneUp2006 има сервизна функция за това и като прибавиш CCleaner.

Мисля,че трета става излишна ,но за сигурност можеш да избереш една от тези ...

Reg Mechanic

Reg First Aid

Reg Supreame

Аз лично не ползвам никаква подобна програма за почистване на регистрите и си ги трия сам,доколкото е възножно,естествено съм инсталирал определени програми,който си ползвам от доста време и само ги ъпдейтвам,като съм доста педентичен по отношение на това какво инсталирам на компютъра си.Иначе преди време имаше една програмка,напълно безплатна RegCleaner доста добре се справяше с тази задача,а програми от рода на System Mechanik и Tune Up са ме разочаровали и вече не присъстват на компютъра ми.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.