Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Grand Theft Auto Vice City!

Featured Replies

Някой да даде линк за саундтрака на San Andreas?

Темата обаче май е за Vice City а не за San Andreas.

• 6 месеца по-късно...
  • Отговори 101
  • Прегледи 45,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

На сладоледената фабрика има една мисия с ферари, която не знам как да мина. Ако някой знае моля да ми каже! Публикувано изображение;);):rap:;):beat::cheers::wow:

Аууууууууууу кви ферарита кви пет лева.Дай скрийншот,името на мисията,какво става в кътсцената,модната ли ти е играта и т.н.Да хвърляме на боб ли каква е тая мисия какво е това ферари.

Аууууууууууу кви ферарита кви пет лева.Дай скрийншот,името на мисията,какво става в кътсцената,модната ли ти е играта и т.н.Да хвърляме на боб ли каква е тая мисия какво е това ферари.

Какъв боб, то така мисия въобще не съществува. Сладоледената фабрика я копуваш, продаваш 50 порций на един курс и тя (фабриката) почва да генерира 3 или 5 хиляди български лева на едно денонощие. Това е единствената мисия със сладоледената фабрика! Хайде наистина да давате по-подробна информация, а не от сорта

Немоа да мина мисията от втория остров, ае помагайте

!

ПП)Това не е от калдата, спокойно Публикувано изображение

Искам да питам дали на show room-а има мисии и каква е онази карта до гаражите по-надолу? ;)

Тази карта е за състезания, залагаш пари и ако спечелиш печелиш всичко! Има и мисии на тази Авто къща ;)

• 2 месеца по-късно...

аз си я изтеглих и нали за да ч инсталирам трчбва да натисна setup но като го натисна не се отварч нищо чаках 20 мин

• 2 седмици по-късно...

имам един проблем.значи кат включа играта и мишката ми отказва единствено мога да я движа в менюто иначе копчетата не работят и не мога да гледам в играта.същия проблем го имам и в San Andreas.плс помогнете

• 11 месеца по-късно...

Как да мшна тази мисия (не и знам името), дето с хеликоптер одтавяш 4 бомби на 4 отделни места в един строеж. Плийс да ми отговорите бързо ако може, понеже ако не мога да мина тази мисия ще умра от яд :help: :help: :help: :help: :help:

Редактирано от bibi_1234 (преглед на промените)

Как да мшна тази мисия (не и знам името), дето с хеликоптер одтавяш 4 бомби на 4 отделни места в един строеж. Плийс да ми отговорите бързо ако може, понеже ако не мога да мина тази мисия ще умра от яд :speak: :speak: :huh: :huh: :help:

Кацаш с малкият хеликоптер на четирите отбелязани места за да поставиш бомбите и това е. Зора е че трудно се управлява, помещенията са сравнително тесни и идват работници с чукове да ломят, ако се забавиш. Вкарваш малко 'uber skillz' и го минаваш Публикувано изображение Ако не - JPS (just play Sims) :lol6:

Кацаш с малкият хеликоптер на четирите отбелязани места за да поставиш бомбите и това е. Зора е че трудно се управлява, помещенията са сравнително тесни и идват работници с чукове да ломят, ако се забавиш. Вкарваш малко 'uber skill' и го минаваш Публикувано изображение Ако не - JPS (just play Sims) :)

A може ли да попитам какво е uber skillz и JPS (just play Sims) и как да ги вкарам? Благодаря предварително

A може ли да попитам какво е uber skillz и JPS (just play Sims) и как да ги вкарам? Благодаря предварително

JPS (just play Sims) ще рече да си играеш СИМС, а uber skillz - да си оправиш уменията с хеликоптера - научи се да го управляваш и ще минеш мисията по-лесно.

Един TIP от мен - започни от най-горния етаж.

Мерси за отговорите искам да попитам как да мина тази мисия, дето нали моят събеседник ланс ли се казваше е в ръцете на врага, ще го убият и аз трябва да го спася. За по сигурно аз отивам там с танка обаче след като го освобождавам ме застрелват.Как да направя, така че и двамата да излезем оттам живи? Може ли да ме дадете някакъв съвет? Много ще съм ви благодарна!!!

Мерси за отговорите искам да попитам как да мина тази мисия, дето нали моят събеседник ланс ли се казваше е в ръцете на врага, ще го убият и аз трябва да го спася. За по сигурно аз отивам там с танка обаче след като го освобождавам ме застрелват.Как да направя, така че и двамата да излезем оттам живи? Може ли да ме дадете някакъв съвет? Много ще съм ви благодарна!!!

Минах я от първия път... с картечница! Публикувано изображение

Няма тактика , отиваш , мачкаш , освобождаваш и ... Mission Complete.

Минах я от първия път... с картечница! Публикувано изображение

И аз опитах така, но ме накараха да гушна букета, може би, защото съм малко инвалид в игрите... :P:whist::P:doh::beer:

И аз опитах така, но ме накараха да гушна букета, може би, защото съм малко инвалид в игрите... :white flag::brick wall::computer8::doh::shake_puter:

Ако не можеш да се справиш по 'нормалният' начин, използвай чийтове, трейнъти и т.н., които ще ти улеснят геймплея като цяло. Малко се затъпява с тях и става безсмислено, ама това е положението :

Grand Theft Auto: Vice City Cheats, Codes and Trainers for PC Games

Ако не можеш да се справиш по 'нормалният' начин, използвай чийтове, трейнъти и т.н., които ще ти улеснят геймплея като цяло. Малко се затъпява с тях и става безсмислено, ама това е положението :

Grand Theft Auto: Vice City Cheats, Codes and Trainers for PC Games

Вече минах мисиите,ако в бъдеще още някои мисии ме затруднят, ще хвърля едно око но линка. Мерси. Приятен ден!
  • 2 седмици по-късно...

Мда. Намерих уникалното DVD с играта в една стара кутийка. Не само менюто и субтитрите, но и самата игра - текстурите, благодарение на уникалният Avalon Mod. Бих искал да я споделя в всички, но леко ми липсва ъплоадърският статус.

Скрийнове:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Съжалявам за шибаните скрийнове, ма... Така.

НЕ съм направил модовете, но ги няма НИКЪДЕ в Българските мрежи. Това уникално надраскано DVD съхрани труда на тези хора направили двата мода.

Цитирам се от форумите на ######

Чакам да видим дали ще мога да го кача някъде на подходящо място.

(Модове, не затваряйте темата: защото има такава за VC. Там това ще си го убие господ.)

Редактирано от OMGWTFBBQ (преглед на промените)

Качи я в http://www.demonoid.com/ ...

И със скорост от 10 kb/s upload към demonoid, след 2 месеца ще я играем всички?

Ще кача играта в 4storing.com, като за временно решение.

И със скорост от 10 kb/s upload към demonoid, след 2 месеца ще я играем всички?

Ще кача играта в 4storing.com, като за временно решение.

ти май не си наясни хич ;)

скороста не зависи от тракера,а от твоя ISP, както и на тези които теглят от теб...7години не се научихте.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.