Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Grand Theft Auto Vice City!

Featured Replies

Как се минава мисията на летището???Следя оная жена и после ми изписва че жертвата е хванала самолета.Какво трябва да направя??? Ако някой знае моля да каже.

Редактирано от ivanjelevtenev (преглед на промените)

• Отговори 101
  • Прегледи 45,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Как се минава мисията на летището???Следя оная жена и после ми изписва че жертвата е хванала самолета.Какво трябва да направя??? Ако някой знае моля да каже.

Не се сещам ама маи трябваше да убиеш мъжете в черните костюми без да я преближаваш, но не съм сигурен. :beer:

Редактирано от Marian 95 (преглед на промените)

как се минава мисията в клуб Малибу на стрелбището след мишените????

как се минава мисията в клуб Малибу на стрелбището след мишените????

Май трябваше да се освободи един от затвора...измъкваш го, бягаш да се пребоядисаш връщаш се за него и го откарваш до тях...

След тази мисия трябва да се състезаваш с един (най-добре му пукни гумите че е с по-добра кола)...

И последната от Малибуто е да обереш банката.Успех!

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Наблизо до жълтите мишени има стая,където трябва да влезеш и да стреляш по други мишени.

Някой може ли да ми даде или каже от къде мога да намеря сейв след като обера банката???

еее Публикувано изображение що се отказа бре?иначе пробвай и без сейф :) по хубаво е ;)

не съм се отказал помислих че ми е прецакана и за тва.но разбрах че не е .и един въпрос.Какво трябва да направя на една мисия като каро след като мина състезанието?????Ако някой знае моля да каже плс.

не съм се отказал помислих че ми е прецакана и за тва.но разбрах че не е .и един въпрос.Какво трябва да направя на една мисия като каро след като мина състезанието?????Ако някой знае моля да каже плс.

Знам ама забравих :rolleyes:

Опиши я!!!

Какво да опиша??Там от страни показваше нещо което ей сега ще видя. Пише CHAOSMETER как се минава??

Няма ли някой който да я е минавал??? Разбрах как се минава но времето не ми достига.Съществува ли код за спирине на времето???

По скоро си нашипи кода за оръжията (ако имаш пари по яко е да си ги купиш и изобщо се губи ефекта с тези пароли) и почвай да гърмиш наред всичко - най много chaos се дава за хеликоптера като направиш четири звезди да те гонят...

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Няма ли някой който да я е минавал???

Разбрах как се минава но времето не ми достига.Съществува ли код за спирине на времето???

Има за забавяне на времето Публикувано изображение

Аз знам но моторетката ми гръмна и мисията се провали.След малко пак ще се пробвам и ще видим какво ще даде.Дно да даде доста :headphones: иначе не знам

Минах я много е лесна трябва да караш без да спираш защото ще изгърми!!! и след време ти показва че бомбата се е махнала и те кара да отидеш до едно място там ти дава 8000$ :) :) :)

Някой може ли да ми каже или даде сейв след мисията с хеликоптера и снимачната площатка???Ако някой може да ми даде да го изпрати на лични съобщения.Благодаря предварително;).

Абе "диване" такова престани да питаш не разбра ли че като някой има сейв ще ти каже !!! (НАХАЛСТВО ТАКОВА ) Публикувано изображениеПубликувано изображение

• 6 месеца по-късно...

За да не ти се появя ват наричаните от теб "аероглифи" натисни с десен бутон на линка, после Save Target Ass [за Internet Explorer], Save Link Ass [за Mozilla], Save link ass [за Оpera]

На всеки браузър е различно, също така значение има и езика, но надявам се ще го откриеш с какъвто и браузър да си.

Цъкаш там, избираш къде да се запази файла, ако формата (Save as type) не е wmv ти напиши "filename.wmv" (с кавичките).

Аз направих така..

Всичко стана без проблем..

Аероглифи излизат но по твойто описание може да се изтегли...

Благодаря Много...

Аиде вее малко по темата ;) Според мен GTA Vice City беше яка ама долу горе GTA III беше много по яка както и играта след Vice City (Да не спамя :) ) Не беше с яка история и някак си беше много богаташко всичко!!!

Редактирано от Marian 95 (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.