Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Internet Explorer

Featured Replies

Имам следния проблем-от една седмица когато работя с интернет,ми се появява прозорец,на който пише,че интернет експлорера е открил проблем и трябва да го затворя.По-надолу в блокчето пише,че ако искам мога да изпратя "error raport".Аз не го изпращах,но най накрая го изпратих и ми върна нещо за add-on.Ако може някой да ми помогне ще съм благодарен,защото така ми затваря страниците и не мога да работя.

Най-удачното решение - ползвай друг интернет браузър - mozzila firefox, opera,etc...

Най-удачното решение - ползвай друг интернет браузър - mozzila firefox, opera,etc...

или си изтегли новата версийка на ИЕ то от сайта на MS

Редактирано от yuks (преглед на промените)

Такаа

кликаш с дясното копче на мишата върху My Computer и избираш Properties

После едно от ушетата на диалоговия прозорец е "Advanced" избираш него и в долната му част има "Error Reporting". Натискаш това копче и ще се отвори друго прозорче и там има раио бутони. Избираш Disable Error reporting. После apply и си готов :wors:

Това ти маха съобщение то за грешка.

Редактирано от xsakex (преглед на промените)

Това е така xsasex ,но ако се появят и други проблеми прочети тази статия...Направи LAN Settings на "Automatically detect settings... (някой път не иска да отваря сайтове и иска Refresh и после съветва именно това)

http://www.wayport.com/support/browsersettings

yuks може нo ако не притежава GENUINE легално копие главния сайт на М$ няма да е най-удачното място за теглене на програми...

http://kaldata.host.bg/www.kaldata.net/Int...aldata.com).exe

Успех!

Крайно неудачно предложение.

- 1

Крайно неудачно предложение.

- 1

Дори и така да е, не мисля, че това е достатъчна причина за минус в репутацията.

Точно за минус си беше, все едно да имаш проблем с Windows и да ти препоръчат:

Ами най-удачно е да си качиш линукс.

Кофти, а?

По проблема - виж Event viewer, там ще пише кой длл се крашва

Редактирано от Ghostface Killah (преглед на промените)

Точно за минус си беше, все едно да имаш проблем с Windows и да ти препоръчат:

Ами най-удачно е да си качиш линукс.

Кофти, а?

По проблема - виж Event viewer, там ще пише кой длл се крашва

Да, кофти е, но ако се даваха минуси за това и на всеки, то имаш ли си представа колко народ ще стане за бан, падайки на много на минус.

А ако не се сещаш, да ти освежа паметта, че точно ТИ беше този, който предлагаше Linux на едно момиче наместо Windows, заради която и тема имаше доста караници. Така че, моля те, не се изказвай наизуст, защото случаят ти е същия.

По същата логика аз мога да дам минус на hlevoust за това, че пуска ненужен пост, в който обяснява за минуса, защото ми се струва излишен.

С това окончателно приключвам с офтопика от моя страна.

• Автор

Къде да го намеря този Event viewer и какво означава длл се крашва

Ами дай ми минус тогава. Обаче нека и аз да ти освежа паметта, имаше преди поста ми предложения за преинсталация, така че не съм казал просто "слагай линукс"; когато ще се форматира предлжоението си бе на място.

ЕДИТ: Пуска се накратко от Run->eventvwr ; или в application, или в system е лога. Ориентирай се и по часа.

Редактирано от Ghostface Killah (преглед на промените)

Извън темата:

С риск да си получа и аз -1, ще мотивирам негативната си оценката за mega_dragster (нищо лично, разбира се) по начина, по който се мотивирах и пред него - това е форумът на kaldata.com, а не на кварталния ISP, тук проблемите се решават, но не чрез бягство от тях. Има други места, където се пише, че X вони, а пък Y рулира.

Надявам се, че nmnmm е решил проблема си.

• Автор

Влязох в EVENTVWR и там ми показа дълъг списък със грешките които е отчитал ЕКСПЛОРЕРА.От тук нататък какво мога да направя за да премахна проблема?Многото грешки които покзва са в ALICATION,но има 2 грешки и в SYSTEM.

Е хубаво де, има ги, това е ясно, нали ти казвам да видиш кой DLL се крашва. Погледни когато е направил проблем часа и съответния запис и го отвори. Съдържанието или част от него копираш в Google и тук и ще мислим. Можеш да пробваш и WinXP Manager, има го в сайта. Има опции да Repair експлорера, както и останалите компоненти.

• Автор

Извинявай но не съм наясно какво значи ДЛЛ се крашва.Моля те да ме светнеш.Забелязах също че срещу повечето грешки пише APPLICATONS ERROR-(NONE)-1000,а срещу други 2,3 грешки пише APPLICATIONS HANG-(101)-1002.

Значи точно когато е показал Send/don't send виж часа; по часа търси грешката в Event viewer и цъкни два пъти върху нея. След това копираш тук съдържанието й. Пробвай и както ти казах WinXP Manager. :ph34r:

• Автор

Кто кликна два пъти върху грешката отваря блокче но опцията COPY не може да се използва.

За начало сканирай зa гадинки,вируси,ад ,спай и други такива.

Сканирай със нещо добро.

След това като се убедиш,че всичко е чисто предлагам ти да свалиш програмата Dial-a-fix.exe, в нея отиваш на Tools(бутона) и там има опция Repair/Reinstall IE .Ще ти трябва инсталационно cd с ХР.

Със тази програмка ще рипернеш всички Dll файлове ето ти линка за изтегляне

http://fileforum.betanews.com/download/Dia...ll/1131569373/2

ето и линк за да видиш ,как работи програмата

http://wiki.djlizard.net/Dial-a-fix

Преди да започнеш работа с нея увери се ,че компютъра е чист от гадинки.

Почисти и регистъра със някоя програма от рода на RegSupreame,TuneUp 2006,CCleaner,RegMechanic ,RegFirsAid .

И тогава фиксирай със Dial Fix

GLHF

Кто кликна два пъти върху грешката отваря блокче но опцията COPY не може да се използва.

Маркираш и даваш Ctrl+C и ще го копира

Дай малко информация какъв Win използваш.Ъпдейтите как са ?

• Автор

000: 41 70 70 6c 69 63 61 74 Applicat

0008: 69 6f 6e 20 48 61 6e 67 ion Hang

0010: 20 20 49 45 58 50 4c 4f IEXPLO

0018: 52 45 2e 45 58 45 20 36 RE.EXE 6

0020: 2e 30 2e 32 39 30 30 2e .0.2900.

0028: 32 31 38 30 20 69 6e 20 2180 in

0030: 68 75 6e 67 61 70 70 20 hungapp

0038: 30 2e 30 2e 30 2e 30 20 0.0.0.0

0040: 61 74 20 6f 66 66 73 65 at offse

0048: 74 20 30 30 30 30 30 30 t 000000

0050: 30 30 00

Това е единия вид грешка.

0000: 41 70 70 6c 69 63 61 74 Applicat

0008: 69 6f 6e 20 46 61 69 6c ion Fail

0010: 75 72 65 20 20 69 65 78 ure iex

0018: 70 6c 6f 72 65 2e 65 78 plore.ex

0020: 65 20 36 2e 30 2e 32 39 e 6.0.29

0028: 30 30 2e 32 31 38 30 20 00.2180

0030: 69 6e 20 6e 74 64 6c 6c in ntdll

0038: 2e 64 6c 6c 20 35 2e 31 .dll 5.1

0040: 2e 32 36 30 30 2e 32 31 .2600.21

0048: 38 30 20 61 74 20 6f 66 80 at of

0050: 66 73 65 74 20 30 30 30 fset 000

0058: 31 38 66 65 61 0d 0a 18fea..

А това е другия вид грешка.

• Автор

Ghostface Killer ,мисля че реших проблема.Аdd-ons на Google Toolbar ги направих на Disable и вече не се появява.Много ти благодаря за помощта и ако можеш все пак ми кажи по какво да познавам кой длл е крашнат.Благодаря ти още веднъж.

Абсолютно е възможно туулбар да ти крашва експлорера. Ето ти примерна снимка на краш:

crashig9.th.jpg

После пишеш името на файлът, който е в лога в Google и разбираш кое приложение или системен файл прави проблема. cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.