Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Левски-ЦСКА този път в спор за суперкупата

Featured Replies

Ето го и моя коментар на почивката:

Слаб мач. Слаби ЦСКА и ако това е логично предвид ситуацията в клуба им, защо Левски също е слаб и безидеен? Страшно много брак (средно по 3 паса се събират). Няма здрава тактика или нещо такова. Само аз ли виждам, че няма игра - някой тръгне, мине 10-15 м и "подаде" на противниковия отбор. Не е предпазливост. Няма положения, но няма и здрава защита или тактика и предпазливост. С две думи - слаб мач. Отчайващо слаб. Засега оправданията са лошия терен и липсата на форма.

Не знам какво става с Левски. Все още се надявам да не са навлезли във форма, но ако ще влизат да влизат по-бързо, че Киево идва и не се шегува! sad.gif

Левски-Цска 0-3

Аз бях за левски и съм много разочарован,но и много по-възбуден от цска-рският.Въпреки,че от Левски отпаднаха два отбора тои продължи да не губи надежда за победа. sad.gif

ЦСКА победи след дузпи!!! Заслужено от една страна, защото надхитриха в крайна сметка Левски, не засулжено, защото Левски беше по-добрия и активен отбор. Дори и с 9 човека те играха по-смело. Мисля, че ЦСКА се нуждаеха от тази купа в чисто психологически аспект повече от Левски и затова явно Господ реши да им я даде. А относно коментара на GFreeman искам да кажа, че наистине Левски не показа онова лице, от пролетта, но все пак да не забравяме, че това беше едва втория официален мач на сините и те все още не се намират в оптимална форма. Същото разбира се важи за ЦСКА. Естествено и лошият терен оказа неблагоприятно влияние върху играта. Също така неможах да разбера Седрик Бардон какво направи, че да му се даде червен картон и да лиши за второ път /напомням мача с Шалке/ левскарите от възможността да се борят наравно със съперниците си. А пък за Ричи мисля, че фала си беше напълно логичен и преднамерен /тактически фал/. Той знаеше, че ще получи червен картон, но се жертва в името на не отбелязването на гол от страна на армейците. Затова Еромоигбе не бива да бъде винен за изгонването си.

И като за обобщение. Титлата отиде в по-нуждаещият се отбор /не финансово, психологически/. Колкото до Левски мисля, че сега е най-важното да намерят оптималната форма и състав и да се подготвят за така важните мачове с Киево!!!

Левски ако искат да постигнат нещо в Европа ще е хубаво да се научат да бият дузпи.

Гледах само дузпите и за това само тях коментирам. За играта на двата отбора нищо не мога да кажа :)

CSKA IS BACK AND IT FEELS GOOD

Олееееееее като знам само онези мои надути колеги. ОЛЕЕЕЕЕЕЕ ние ще ви отнесеме. Ще ви размажем . Олееееееееееее най - малко с 3 парчета. Бяха приели вече за факт победата на Левски ОЛЕЕЕЕЕЕЕ

ОЛЕЕЕЕЕЕЕ :down:

а сега какво ОЛЕЛЕЕЕ ;)

Спирам дотук ЧЕСТИТА ПОБЕДА :)

Да това ме подсети и аз да коментирам дузпите. Първата на Топчо си беше изпълнена перфектно, просто може би трябваше да я вдигне малко, но и вратарят реагира прекрасно. Същото беше и с дузпата на Валери, с единствената разлика, че той удари греда вместо вратарят да я избие, но дори и топката да беше в очертанията на вратата ще се да се получи същото като с дузпата на Топчо /вратарят щеше да я избие/. За дузпата на Борето забелязах, че я изпълни по същия начин както дузпата с/у Сиони /в средата на вратата/, тогава му се размина на косъм, но този път неуспя. Може би ако беше я вдигнал щеше да влезе, но .... така е било писано явно.

Честитя победата на ЦСКА и дано се оправят от кризата. Пожелавам и на двата отбора да преуспеят в европейските клубни турнири този сезон!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Нe ми се мисли как ще влезем в шампионската лига с тая игра??

А пък план 2007 наближава!!!!!!Айде шампиони стягайте се!!!!

п.п А,да -забелязахте ли,че тези "иначе толкова симпатични коментатори"симпатизираха на Левски :))

Редактирано от m_mihov (преглед на промените)

Нe ми се мисли как ще влезем в шампионската лига с тая игра??

А пък план 2007 наближава!!!!!!Айде шампиони стягайте се!!!!

п.п А,да -забелязахте ли,че тези "иначе толкова симпатични коментатори"симпатизираха на Левски :down:)

Да,ако сте забелязали част от коментара на режисъора-каза,че в историята на футбола ЛЕВСКИ имат 24 победи,а Цска 11 от,който ЛЕВСКИ и ЦСКА имат 8 равни.Все още ЛЕВСКИ далеч не е свършил като отбор.Като гледам коментарите само за победителите се говори.Затова няма повече какво да приказвам-ще кажа само едно ЧЕСТИТА ПОПЕДА за ЦСКА :)

Аз съм Левскар, но преди всичко съм фен на футбола, а ако не сте забелязали тази вечер такъв не видяхме sad.gif.

Уникално слаб и безинтересен мач.

Точно поради тази причина много отдавна спрях да се интрересувам от Българското първенство, а следя само мачовете от УЕФА, където съм за всички Български отбори :)

Та има ли левскари още след мача?

Аз бях и преди мача и сега съм Левскар.никога не предаваи отбора си :)

Гледах мача,и въпреки,че нямам никакви съмнения,съм сигурен,че във вестниците ще четем заглавия и въпроси от рода на "Беше ли уреден мача между ЦСКА и Левски?" cool.gif

Относно коментаторите. Да не забравяме, че Ивайло Ангелов има славата на върл цесекар. Все пак той коментираше миналия сезон всички мачове на ЦСКА. Интересен лапсус направи като каза че миналата година ЦСКА са влезли в групите на ШЛ, което не е вярно. Не мисля, че сега цесекарите трябва да си вирят носа на високо, тъй като и те нищо не показаха даже по-нищо и от нищото на Левски. Скоро ще дойде шестия кръг и ще видим кой кой!!!

Тук съм, макар и да не съм доволен. Не гледах мача и не бих могъл да го коментирам, но очевидно трябва да се потренират яко дузпи, че в тия предстоящи (дано да са повечко) евромачове може да се стига често и до такъв вариант.

Вярно, че дузпите са си един вид руска рулетка, ама то не може постоянно да не ти върви (като изключим Англия, разбира се).

Гледах мача,и въпреки,че нямам никакви съмнения,съм сигурен,че във вестниците ще четем заглавия и въпроси от рода на "Беше ли уреден мача между ЦСКА и Левски?" cool.gif

да колега и със право.е`..и тъпия мач.нищо общо с реалноста, изгубих стотарка заради тия angry.gif ,ама навярно някой друг май е гушнал по-вечко sad.gif

• Автор

Второто полувреме наистина не беше толкова зле. Поразиграха се, но мачът като цяло си остава слаб. Дано да е заради малкото мачове все още.

А дузпите какво има толкова да им тренират? Шанс и психика.

Много ме е яд - сега ще им се вдигне и самочувствието на новите носители на суперкупата.

Повторенията в мача отвсякъде липсваха. Така и не го дадоха червения картон закакво беше.

За съжаление изглежда, че България пак ще остане без отбор в груповата фаза на Шампионската лига...

Е как не ! :yanim: Един фен се познава по това , че подрекпя лщбимия си отбор дори и когато тои допуска грешки и губи :yanim:

Иначе наистина мача бе слаб :) Лошият терен също допринасяше за това , жалко за Левски , но да се надяваме , че срещу Сиони ( в реванша ) и евентуално срещу Киево ако се наложи да бият дузпи , ще са се научили cool.gif

Доколкото разбрах червения картон на Бардън бил за реплика. Но нали уж за реплика се дава само жълт. Изобщо и съдията провали доста мача!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Тук съм, макар и да не съм доволен. Не гледах мача и не бих могъл да го коментирам, но очевидно трябва да се потренират яко дузпи, че в тия предстоящи (дано да са повечко) евромачове може да се стига често и до такъв вариант.

Вярно, че дузпите са си един вид руска рулетка, ама то не може постоянно да не ти върви (като изключим Англия, разбира се).

Аз си мислех,че трябваше да се стигне до дузпи,защото вратаря на ЛЕВСКИ е добър,но то какво се оказа,че вратарят на ЦСКА е по-добър.Иначе целият мач като цяло беше добре изигран от страна на двата отбора.Също така аз съм за ЛЕВСКИ,но вратарят им влияе психически на отбора.В повечето мачове се стига до дузпи това ще рече,че двата отбора са силни врагове.Аз не се радвам,но все пак има и много ЦСКА-ри който се радват.Ами честито и по-полека с питиетата :speak:

Една статия от мен:

ЦСКА е новият носител на суперкупата на България, след като победи на финала Левски.

Двата отбора завършиха редовното време при нулево равенство, а в продълженията отново не можаха да си вкарат гол. Така се стигна до изпълнение на дузпи.

0000025965-article.jpg

В редовното време мачът завърши 0:0.

Снимка: Булфото

Вижте още

И двата отбора не се представиха блестящо. Много се радвам, обаче, за победата на ЦСКА, имаха нужда от точно такъв стимул. Честито и още много победи им желая!!! :)

Доколкото разбрах червения картон на Бардън бил за реплика. Но нали уж за реплика се дава само жълт. Изобщо и съдията провали доста мача!

Помежду другото ... аз много се учудих от това , че за главен съдия на мача бе избран точно Момчил Врайков, като той е заклет ЦСКА - р и бивш участник във фен-клуба на Червените :)

Хора, защо се заблуждавате?

На левскарите да кажа спокойно!!! На този мач за суперкупата отборите не поглеждат сериозно, видяхте миналата година какво стана! Тогава ЦСКА бе по добрия отбор, а загуби! Не е точно нагласено, ами просто футболните отбори не могат да кажат ние няма да играем, защото такива мачове има в цяла Европа! Какво казаха Левски преди мача - дано не се стига до 120 минути мач и дузпи, аз дори си мислех че ще допуснат гол само и само да е 90 минути мача! Ама явно и ЦСКА толкоз им се е играело!

Та не гледайте играта им сега! В евротурнирите ще играят по - друг начин! Дори мисля че сега Левски ще съхрани сили и пак няма да играе на 100 % срещу Сиони, защото не им и трябва - а между другото така играят класните отбори, видяхте какво стана на Световното - как отборите съхраняваха силите си!

Дано и българските отбори са станали вече класни :angry:laugh.gif:) !!!!

Успех!! :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.