Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъжкото или женското приятелство е по-истинско?

Featured Replies

Не искам да обидя никого от двата пола, защото има и свестни момичета/жени, и свестни момчета/мъже!!! Избягвам да говоря обобщено за "всички жени" или за "всички мъже", не е честно да се класифицира някой, само защото се е родил мъж, или жена...Качествени хора си има и от двата пола! :)

И все пак...с изключение на двете ми приятелки, с които сме неразделни от доста години, винаги съм предпочитала мъжкото приятелство и винаги съм била заобиколена с доста приятели - момчета, мъже...За жалост, но и за радост, мъжете са доста по-искрени, непосредствени и добри приятели от жените! Както казах, винаги си има и изключения... cool.gif

• Отговори 85
  • Прегледи 7,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Приятелството между мъже в рамките на kaldata.com - Форуми > Развлечение и Свободно време > Секс и Еротика ми звучи като хомосексуализъм... Инджой дъ сайлънс! Този тип приятелства ми е трудно да коментирам, но да явно си прав, щом има пет пъти повече гейове отоклкото лизбийки...

А иначе приятелство между мъж и жена в рамките на kaldata.com - Форуми > Развлечение и Свободно време > Секс и Еротика едва ли може да съществува...

Чакай, чакай, къде виждаш връзка между мъжкото приятелство и това да си гей? Ти ако имаш истински приятел на който да му казваш всичко, това прави ли те гей? Оле

По темата... Няма значение дали приятелството е между мъже и мъже, жени и жени, или между муже и жени... Ако е искрено и от двете страни.... Не може да се каже кое е по силно... Все е приетелство нали?

Лично аз смятам,че приятелствата между момче и момче са много по-стабилни(ако са истински естествено),от колкото между момче и момиче.Не за друго,просто между приятел и приятелка рано или кЪсно се пораждат чувства,а това разваля всичко.Естествено си има и изключения и аз и usmivkata_v сме едно от тях.Най-важното обаче в едно приятелство е какво свЪрзва двамата приятели независимо от кой пол са.Ако имат общи теми,черти на характера и интереси,то няма значение дали са момче и момиче или момче и момче или момиче и момиче.Просто при разнополови приятелства има по-голяма вероятност приятелството да прерастне в любов,защото когато опознаеш даден човек добре като че ли започваш да го обикваш.И...така!

Добре, съгласна съм с теб....момче и момиче се опознават, възникват чувства на обич...Хубаво, обаче ако няма тръпка? Не може да има интимна връзка без тръпка, просто не върви (и ти много добре знаеш, че е така) cool.gif От друга страна, сам видя какви бяха приятелствата между момичета около нас - ей затова твърдя, че приятелствата между момчета и между момче и момиче са по-истински, отколкото между момичета biggrin.gif

Така като се замисля:абсолютно си права!Моя грешка.То между другото за това няма и женска солидарност :huh: Бе като изключим това за момиче и момиче,сме на 1 мнение.Само дето винаги(99% от случаите) при приятелството момче-момиче се появява макар и за кратко някакво привличане,което е извЪн границите на приятелството.Ся друг е вЪпроса,че ако няма трЪпка както каза ти,това нещо изчезва и хорицата или пак си стават само приятели,или спират да поддЪржат всякакви взаимоотношения.

Май като се замисля приятелство има ли трябва да е истинско.няма значение какво е то.Макар че незнам за кой път вече ми се случва хора около мен да не осъзнават че едно момче и едно момиче могат да бъдат толкова големи приятели и да са толкова близки без да има физически контакт/полов имам в предвид/!Защо повечето хора си мислят че щом се виждаме толкова често и си прекарваме толкова време заедно трябва да сме гаджета или най малкото се пляскаме???

cool.gif

• 4 седмици по-късно...

По принцип мъжете са много по-искрени в приятелството си,отколкото жените. Жените са интригантки и много връзки (интимни или приятелски) са пострадали от това,това е моето мнение...но аз имам и добри приятелки с който мога свободно да споделя всичко :wors:

По принцип мъжете са много по-искрени в приятелството си,отколкото жените. Жените са интригантки и много връзки (интимни или приятелски) са пострадали от това,това е моето мнение...но аз имам и добри приятелки с който мога свободно да споделя всичко :wors:

Според мен всичко зависи от възрастта :P

Според мен всичко зависи от възрастта :baby:

И по-точно от израстването на човек. Може да е на 30, но да е дете.. Затова от самите разбирания на човек зависи повече :)

Лично за мен най-истинското приятелство е между мъж и жена,стига там да не се намесва любовта.Най-добрият ми приятел е мъж.На него мога да му кажа всичко.В него няма типичната женска завист,той никога няма да ме предаде.Докато една приятелка е способна на това.

Моето мнение е, че най-истинското приятелство е между мъже. Но тъй като аз не съм мъж, притялството, което най-много ценя е между мъж и жена. Най-близките ми приятели са мъже и те са тези, на които мога да разчитам и с които мога да говоря на всякакви теми. Имам и приятелки, също много ги обичам, но само една от тях ми е толкова истинска, колкото искам да бъде една приятелка.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.