Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мъжкото или женското приятелство е по-истинско?

Featured Replies

А двама мъже са приятели до намесата на трети човек - жената :)

За това което казваш ние мъжете си имаме една приказка ;): Заради п..ка (женски полов орган),п..ка не ставам ! :hush: Малко цинично е ,за което се извинявам.

И истински приятели никога няма да нарушат това правило Мусе,колкото и да се мъчи жената да ги омае ;)

Със здраве

• Отговори 85
  • Прегледи 7,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

За това което казваш ние мъжете си имаме една приказка :): Заради п..ка (женски полов орган),п..ка не ставам ! :hush: Малко цинично е ,за което се извинявам.

И истински приятели никога няма да нарушат това правило Мусе,колкото и да се мъчи жената да ги омае ;)

Със здраве

Наистина трябва да са много добри приятели иначе става.А за приятелството зависи от човека .

Редактирано от aniiv (преглед на промените)

Ще отговоря на въпроса, който темата поставя, не само с огромно вътрешно задоволство заради отдаващата ми се възможност да проявя сексизма си, но и защото имам любопитни наблюдения в областта на човешкото приятелство.

(Две жени остават приятелки за цял живот? Извинявай!

Жените не са в най-общия случай малко клюкарки? Извинявай!)

Именно защото много анализират всяко едно нещо, жените губят есенциалното в едно приятелство - прекрасната простота на убеждението, че на човекът отсреща му пука. Те и заради това по цял ден могат да звънят на приятелите си и да питат: "Ма муце, сигурен ли си, че ме обичаш?" И така на муцето му писва.

Между мъже приятелството е много по-сложна материя, защото много са мъжете, които нямат необходимите качества, за да бъдат истински приятели - честност, доблест, точност, прецизност, умение да зачиташ и чуждото его... Такива мъже са п**ки и най-често нямат истински приятели. Изобщо, в мъжкия свят за да имаш успех, трябва да имаш истински качества и способности. После нека феминистките да ми обясняват, че сме били примати.

Поздрави за icesun, Street_Soldier, tommcat и всички активни в темата.

Постскриптум: Нямам нищо против жените, ооо, дори напротив, но не мисля, че стават за приятелки. Свикнал съм да ги разглеждам в други аспекти (дупе, гърди) biggrin.gif

За това което казваш ние мъжете си имаме една приказка ;): Заради п..ка (женски полов орган),п..ка не ставам ! :clap: Малко цинично е ,за което се извинявам.

Със здраве

Моето изказване беше нещо като продължение на онова, което каза Сталик за женското приятелство. Нищо лично ;)

Аз съм на мнение, че наистина истинските приятелства - дали женски или мъжки, няма да позволят да пропаднат само заради съответно мъж или жена ;) Но пък затова трябва хората просто да не прекаляват с месенето в чуждите работи. Защото стават иначе интриги, гафове и т.н. :) Съгласен? ;)

Постскриптум: Нямам нищо против жените, ооо, дори напротив, но не мисля, че стават за приятелки. Свикнал съм да ги разглеждам в други аспекти (дупе, гърди) biggrin.gif

Ето защо всички подценявате женското приятелство ;) Просто не можете да си ни представите в друга светлина :)

Няма такова понятие като женско приятелство!

Осмелявам се да обобщя - жените имат нужда от изповедник, мъжете имат нужда от друга гледна точка...

Няма такова понятие като женско приятелство!

Има и не е само понятие,а нещо реално...пожелавам на всички ,които не вярват в приятелството между жени да им се случи :wors:

Има и не е само понятие,а нещо реално...пожелавам на всички ,които не вярват в приятелството между жени да им се случи :wors:

Това ми звучи като проклятие... cool.gif

Това ми звучи като проклятие... cool.gif

Но хич не е ;)

Какво е, ако не е тайна... аз по принцип не съм особено схватлив... но днес пък съвсем...

Какво е, ако не е тайна... аз по принцип не съм особено схватлив... но днес пък съвсем...

Ами пожеланието ми беше отправено към дамите във форума,защото ако касае мъжете няма да бъде приятелство между жени, нали cool.gif а и няма как да ти го обясня какво е...трябва да ти се случи (ама пак не става-мъж си) cool.gif

Докато четох постовете в тази тема имаше няколко "сблъсъка" на мненията и честно казано моите лични убеждения не ми позвиляяват да заема ничия страна. Приятелството си е приятелство, независимо 'мъжко' или 'женско'. Дали едно приятелство ще е истнско или не според мен не зависи от пола на участниците в него ;) .

Определено мъжкото,като се съберат две жени се получава всичко друго но не и приятелство.Забелязал съм че доста често срещано явление е да си говорят зад гърба.Мисля че при мъжете е по-истинско.

хм..странно разсъждаваш..не при всички е така.А ако почнат да се изтъкват недостаъци..свидетелка съм на страшно непостоянство при 'мъжките' приятелства...това ли е истинското приятелстжп-за месец, два.. ;)

И все още съм си против тия разделения.. ;)

• Автор

За месец-два? Тук явно въобще не става дума за приятелство. Това е познанство. Тук говорим за приятелство, което се гради с години и се гради на основата на взаимното уважение и всеотдайност. А що се отнася до женското приятелство - ще добавя още нещо. Когато две приятелки делят нещо - приятелството им пропада в бездната на материалния ламтеж. При мъжете също го има този момент, но в по-редки случаи. Въпрос на топки, както се казва.

Когато две приятелки делят нещо - приятелството им пропада в бездната на материалния ламтеж. При мъжете също го има този момент, но в по-редки случаи. Въпрос на топки, както се казва.

Не съм съгласен :) Не е въпрос нито на топки, нито на гърди. Според мен всичко е въпрос на вяра в другия, без значение, дали той е мъж или жена. Истинското приятелство или го има или го няма - средно положение не съществува! Щом сме приятели, защо трябва да делим нещо? Не може ли то да бъде общо?

Истината е, че човек има хиляди познати и е щастливец, ако има един истински приятел, било то мъж или жена.

Редактирано от bozko (преглед на промените)

• Автор

Имаш право, но в живота нещата невинаги стават така - давай всичко да е общо. Както животните си имат територия и се борят за нея, така и твоите лични интереси стоят на първо място за теб. Не е ли така? Всеки е по малко егоист.

За мен приятелството означава да мислиш за другия така, както мислиш за себе - без егоизъм и без завист. Не съм казал да поделяме всичко с всички. Човек може да има един-двама истински приятели и какво му пречи да подели дадено нещо с тях? От приятелството той може да спечели много повече от каквато и да била вещ. Въпроса e да знае, че от истинския приятел по-ценно нещо няма.

Редактирано от bozko (преглед на промените)

хм..странно разсъждаваш..не при всички е така.А ако почнат да се изтъкват недостаъци..свидетелка съм на страшно непостоянство при 'мъжките' приятелства...това ли е истинското приятелстжп-за месец, два.. :nono:

И все още съм си против тия разделения.. :)

В повечето случаи като се съберат две жени не се получава приятелство,а змиярник(без да се обижда никой).

В повечето случаи като се съберат две жени не се получава приятелство,а змиярник(без да се обижда никой).

Като този при мен, нали biggrin.gif Колкото до говоренето зад гърба...мога да кажа, че и при мъжете го има /мнооооого рядко/. Мъжете най-често си казват истината в очите и то без обиди, при тях и завистта се среща твърде рядко. От всичко, но по малко. Докато при жените...тези неща хич не са в малки количества. Човек като преживее нещо подобно, си взима едно наум.

• Автор
За мен приятелството означава да мислиш за другия така, както мислиш за себе - без егоизъм и без завист. Не съм казал да поделяме всичко с всички. Човек може да има един-двама истински приятели и какво му пречи да подели дадено нещо с тях? От приятелството той може да спечели много повече от каквато и да била вещ. Въпроса e да знае, че от истинския приятел по-ценно нещо няма.

Аз съм на същия принцип, но рядко се среща човек, който може да ти отвърне със същото. С приятелите си, които са много малко на брой деля всичко, както и те със мен, но мисля, че като мине време и като израснем повече нещата няма да стоят така. Просто имам такова чувство. Колкото повече минават годините толкова по-нечисти стават човешките взаимоотношения.

Аз съм на същия принцип, но рядко се среща човек, който може да ти отвърне със същото. С приятелите си, които са много малко на брой деля всичко, както и те със мен, но мисля, че като мине време и като израснем повече нещата няма да стоят така. Просто имам такова чувство. Колкото повече минават годините толкова по-нечисти стават човешките взаимоотношения.

Така си е. Но като цяло човешките взаимоотношения са прекалено сложни. Не знам на каква възраст си, но аз съм на 19 и още сега взаимоотношенията ми се струват много сложни, а по-нантък какво ме чака въобще не знам и не съм сигурна дали искам да разбера...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.