Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Часовник Атлантик мнение

Featured Replies

Искам да си купя този часовник.Някой може ли да ми даде компетентно мнение дали е хубав?

https://www.vip-watches.net/mazhki-chasovnik-atlantic-seaport-87461-44-55

Изпратено от моят Nokia 7.1 с помощта на Tapatalk

• Отговори 60
  • Прегледи 6,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
току-що, mitakdj написа:

Искам да си купя този часовник.Някой може ли да ми даде компетентно мнение дали е хубав?

Страхотен часовник. Ето ти и информация за баровете

• Автор
Страхотен часовник. Ето ти и информация за баровете
Само ме притеснява големината,да не ми стои като водомер на ръката.Лошото е че аз съм от Пловдив,а тук няма магазин в който да го видя на живо.

преди 1 минута, mitakdj написа:

Само ме притеснява големината,да не ми стои като водомер на ръката.Лошото е че аз съм от Пловдив,а тук няма магазин в който да го видя на живо.

Големите часовници са масивни, стилни и сигурни. И изглеждат като водомери. Но наистина ще имаш страхотен часовник. Иначе ето ти линк, прецени си сам

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 14 минути, mitakdj написа:

Maрката е супер но не го ли сложиш първо на ръката и да прецениш дали ти отива модела не си е работа.

• Автор
Големите часовници са масивни, стилни и сигурни. И изглеждат като водомери. Но наистина ще имаш страхотен часовник. Иначе ето ти
, прецени си сам

Maрката е супер но не го ли сложиш първо на ръката и да прецениш дали ти отива модела не си е работа.
Мдааам.Само това ме спира и се чудя дали да рискувам.

Всичко ще е точно, гарантирам ти. Спокойно може да си го вземеш! И те предупреждамам, тежък е малко :)

• Автор
Всичко ще е точно, гарантирам ти. Спокойно може да си го вземеш! И те предупреждамам, тежък е малко [emoji4]
Ти виждал ли си го на живо? Така хубав ли е както на снимките?Утре мисля да отида в някой магазин и да пробвам на ръката някой модел подобен с тази големина за да придобия някаква представа как ще ми стои горе-долу [emoji2]

• Автор
Ти виждал ли си го на живо? Така хубав ли е както на снимките?Утре мисля да отида в някой магазин и да пробвам на ръката някой модел подобен с тази големина за да придобия някаква представа как ще ми стои горе-долу [emoji2]

Иначе аз имам часовник Атлантик,който ме кара вече повече от половината ми живот и все още работи.Просто ми омръзна и искам по-нов модел да си накипря от същата марка.

преди 3 минути, mitakdj написа:

Ти виждал ли си го на живо? Така хубав ли е както на снимките?Утре мисля да отида в някой магазин и да пробвам на ръката някой модел подобен с тази големина за да придобия някаква представа как ще ми стои горе-долу emoji2.png

Да! Имам познат, който го носи. Страхотна машинка е! По принцип аз не бих си го купил и причината не е в париите, а в това че няма да го нося. Имам 2 GSM-a и мога да видя часа по всяко време. Няма смисъл да купя нещо за 600 лева, което ще стои на витрина в къщи. Още имам часовник СЛАВА ( от 76 година), който работи и стои като експонат в къщи. Неколкократно са ми предлагали да го купят :), но той има сантиментала стойност за мен!!

• Автор
И за какво ти е този водомер? Нали имаш телефон.
Ами защото правилно казваш телефон,не е часовник [emoji1787]

Да! Имам познат, който го носи. Страхотна машинка е! По принцип аз не бих си го купил и причината не е в париите, а в това че няма да го нося. Имам 2 GSM-a и мога да видя часа по всяко време. Няма смисъл да купя нещо за 600 лева, което ще стои на витрина в къщи. Още имам часовник СЛАВА ( от 76 година), който работи и стои като експонат в къщи. Неколкократно са ми предлагали да го купят [emoji4]
Както казах имам такъв който го нося от преди да съществуват безжичните телефони.Представи си колко телефона съм сменил,а часовника още не ми е изневерил.Пък и си е аксесоар,който винаги е актуален.

преди 6 минути, mitakdj написа:

Ами защото правилно казваш телефон,не е часовник emoji1787.png

Както казах имам такъв който го нося от преди да съществуват безжичните телефони.Представи си колко телефона съм сменил,а часовника още не ми е изневерил.Пък и си е аксесоар,който винаги е актуален.

Спор няма.  Аз си дадох мнението и заставам зад него. Ти сам си прецени.  СЛАВАТА си седи в къщи на поставка, навива се и си работи, но няма да го сложа на ръката си. Ценя го, скъп ми е!

И за справка, вече маймуната е на толкоз години не е ходил на ремонт и не се е чупил. Уникална машина!

• Автор
Спор няма.  Аз си дадох мнението и заставам зад него. Ти сам си прецени. 
Все пак ми даде някаква информация за моята страст в момента, така че ти благодаря [emoji3]

преди 5 минути, mitakdj написа:

Все пак ми даде някаква информация за моята страст в момента, така че ти благодаря emoji3.png

Ако искаш имам познат, който се занимава с търговия и продажби на скъпи и сериозни часовници може да ти даде професионална информация, но ти казвам че машината си е страхотна. Аз дето съм новобранец в тази сфера като го подържах в ръцете си просто с душата си усещаш, че е нещо наистина прекрасно. Това няма как да се опише, просто го разсбираш.

А и сега да не прозвуци като хвалба, държал съм и часовник за 6000 долара. Там вече нещата са -- абе все едно да се изпразниш. Имам познат , който работеше по рафинериийте и му плащаха навремето по 12000 долара на месец. Това беше още 90-те години.

• Автор
Ако искаш имам познат, който се занимава с търговия и продажби на скъпи и сериозни часовници може да ти даде професионална информация, но ти казвам че машината си е страхотна. Аз дето съм новобранец в тази сфера като го подържах в ръцете си просто с душата си усещаш, че е нещо наистина прекрасно. Това няма как да се опише, просто го разсбираш.
Еееее,ми то след тези думи за душата, направо вече ме убеди да го взема [emoji3]
Може да ми дадеш някакъв контакт за професионално мнение щом имаш [emoji3]

току-що, mitakdj написа:

Еееее,ми то след тези думи за душата, направо вече ме убеди да го взема emoji3.png
Може да ми дадеш някакъв контакт за професионално мнение щом имаш emoji3.png

Ами дай си GSM номер и аз ще му го дам да ти се обади.

• Автор
Ами дай си GSM номер и аз ще му го дам да ти се обади.

Изпратих ти на лично съобщение.Благодаря предварително.

преди 2 минути, mitakdj написа:

Изпратих ти ба лично съобщение.

Писах му налично щото вече е почти 24:00 часа. Дадох му твоя номер. Ще видим какво ще стане.

• Автор
Изпратих ти на лично съобщение.Благодаря предварително. 

За 6000$ ми миришат чорапите още,ама за 600лв. мисля да си направя една душевна...[emoji1787]

току-що, mitakdj написа:

За 6000$ ми миришат чорапите още,ама за 600лв. мисля да си направя една душевна...emoji1787.png

Е ти може и да не ми вярваш, аз няма как да ти дам доказателство в момента.

• Автор
Е ти може и да не ми вярваш, аз няма как да ти дам доказателство в момента.
Не че не ти вярвам.Аз съм виждал и Ролекс на живо ако става на въпрос,но просто аз не мога да си позволя такива класове часовници.Това което съм харесал е по моя джоб.Иначе мечтата ми е друга, въпреки че и тя не е надостижима.

Не че не ти вярвам.Аз съм виждал и Ролекс на живо ако става на въпрос,но просто аз не мога да си позволя такива класове часовници.Това което съм харесал е по моя джоб.Иначе мечтата ми е друга, въпреки че и тя не е надостижима.

• Автор
Е Ролекс си е Ролеск!!! То мен ще ме е страх да го пипна!!!
Ми аз не го пипнах [emoji38]

преди 5 минути, mitakdj написа:

Ми аз не го пипнах emoji38.png

Е значи се разбрахме. Повече няма какво да се коментира :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.