Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Часовник Атлантик мнение

Featured Replies

Купи си обеци, като ще е за да те забелязват нали сега модата е трансджендеризма. Стика с тия клишета часовниците.

• Отговори 60
  • Прегледи 6,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 8 минути, sliderum написа:

Купи си обеци, като ще е за да те забелязват нали сега модата е трансджендеризма. Стика с тия клишета часовниците.

Е стига де!! Що с лошо???

• Автор
Ти си много прост!!!

Изпратено от моят Nokia 7.1 с помощта на Tapatalk

Кажи ми от къде си,да дойда да ти купя аз нещо нещастник смотан!!!

• Автор
Купи си пластмасови чехли на дупчици и отиди на бар с тях.За какво са ти обувки?Имаш си джапанки [emoji1787]

преди 7 часа, Емил Костов написа:

Е стига де!! Що с лошо???

Ми много просто, добра карма ще е да избавя двама трима от снобарщината.

• Автор
Ми много просто, добра карма ще е да избавя двама трима от снобарщината.
Да имаш часовник не е снобарщина,нито джендър стайл.Все едно да кажеш,че Путин е джендър като носи часовник.Що се отнася за снобарщината,това вече го определя цената и модела.Все пак 600лв. не мисля,че е снобарски часовник.Това си е часовник от среден клас който е поне на половина от някой айфон например.Да си вземеш телефон за 1500лв. който след две години ще става само за боклука не е ли по-снобарско?Часовника ще ти остане до живот.Аз съм от поколението в което карах 1,5 казарма,така че не се смятам за джендър и не мисля,че като не си компетентен трябва да обиждаш тук.Все пак исках компетентно мнение от хора които разбират от часовници,а не от някой ограничен селтак да ми казва,че да имаш часовник е джендърско.

преди 7 минути, mitakdj написа:

Да имаш часовник не е снобарщина,нито джендър стайл.Все едно да кажеш,че Путин е джендър като носи часовник.

Путин е най-богатият човек на света с над $200 млрд. и е президент на една от най-големите и силни държави в човешката история. Ти колко лева имаш и колко милиарда души зависят от твоите решения?

• Автор
Путин е най-богатият човек на света с над $200 млрд. и е президент на една от най-големите и силни държави в човешката история. Ти колко лева имаш и колко милиарда души зависят от твоите решения?
Точно така,и не смятам че е джендър щом носи часовник,нали?А с неговия часовник не смятам да се сравнявам,защото както казах имам намерение да си взема часовник среден клас за който като цена и качество мога да си го позволя.Все едно ми казваш за какво да си взимам смартфон,като и обикновена нокия с бутони ще ми свърши работа.Нали ли си имам компютър.Нещо ти са грешни разсъжденията,което си мисля,че си някое лапе и не виждам за какво се паля толкова [emoji1787]

преди 14 минути, mitakdj написа:

Все пак 600лв. не мисля,че е снобарски часовник.

Ми цената е такава, че не малка част от работещото население, която е действително на минимална заплата, се налага да събира тия пари няколко месеца, щото междувременно трябва и да яде и да си плаща битовите сметки. Така че баш снобарщина си е. Лошото на снобарщината е, че заболелите от тази болест не могат сами да се диагностицират. Пък и да дадеш 600 кинта за часовник който е изработел от материали за 5 лв... Доколкото му разгледах характеристиките няма ценни метали в състава.

• Автор
Ми цената е такава, че не малка част от работещото население, която е действително на минимална заплата, се налага да събира тия пари няколко месеца, щото междувременно трябва и да яде и да си плаща битовите сметки. Така че баш снобарщина си е. Лошото на снобарщината е, че заболелите от тази болест не могат сами да се диагностицират. Пък и да дадеш 600 кинта за часовник който е изработел от материали за 5 лв... Доколкото му разгледах характеристиките няма ценни метали в състава.
Ти колко плати за твоя смартфон?[emoji1787]

Ти колко плати за твоя смартфон?[emoji1787]

Сигурно си го взел на изплащане 2 години [emoji1787]

преди 3 минути, mitakdj написа:

Ти колко плати за твоя смартфон?emoji1787.png

0 лева. 

преди 3 минути, mitakdj написа:

Сигурно си го взел на изплащане 2 години emoji1787.png

Ей това е, типично снобарите се присмиват на тия, които не са като тях.

преди 3 минути, sliderum написа:

Пък и да дадеш 600 кинта за часовник който е изработел от материали за 5 лв...

Това опитах и аз да му намекна, ама както казваш, самодиагностиката е невъзможна. Часовникът струва 5 лв. за изработка, 7,50 лв. за доставка и 595 лв. за да задоволи и илюзията му, че е на нивото на споменатата от него личност - Владимир Путин, президентът на Руската Федерация. Това го могат и най-кухите лейки и коври - носят скъпи стоки по себе си за да не личи, че са евтини и нищо не струват.

преди 8 минути, mitakdj написа:

Все едно ми казваш за какво да си взимам смартфон,като и обикновена нокия с бутони ще ми свърши работа.Нали ли си имам компютър.

Точно това ти казвам. И съвсем неслучайно, аз никога не съм имал смартфон, защото си имам компютри. А ти си имаш часовник на смартфона и кого заблуждаваш, че ти трябва часовник за 600 лв. за да гледаш часа?

• Автор
Точно това ти казвам. И съвсем неслучайно, аз никога не съм имал смартфон, защото си имам компютри. А ти си имаш часовник на смартфона и кого заблуждаваш, че ти трябва часовник за 600 лв. за да гледаш часа?
Часовника е с швейцарски механизъм и затова е скъп.Хайде вече наистина да пише някой компетентен.Не го взимам само за да ледам часа,нито да се доближавам до Путин.ВЗИМАМ ГО ЗАЩОТО Е ЧАСОВНИК,А ТОВА Е СТРАСТ КОЯТО ЯВНО НЕ РАЗБИРАТЕ.

преди 11 часа, Емил Костов написа:

Големите часовници са масивни, стилни и сигурни. И изглеждат като водомери.

Много се извинявам, ама не мога да се въздържа да го споделя: Защо мъжете си избирали жени с малки ръце? За да изглежда мъжкото им достойнство по-голямо.mike tyson lol GIF

преди 11 часа, mitakdj написа:

Искам да си купя този часовник.Някой може ли да ми даде компетентно мнение дали е хубав?

https://www.vip-watches.net/mazhki-chasovnik-atlantic-seaport-87461-44-55

Като искаш , часовника за какво ти е ? Това е въпросът ! :nono:

Да ти показва време или да показва на околните социален статус ? :)

Защото ако е за второто е сложно ! :)  Ако не улучиш , може да си докараш презрение или пък да си изпросиш боя.....:lol6:

Според мен си въобразяваш , че ти трябва - от снобизъм !

https://bg.wikipedia.org/wiki/Сноб

преди 8 минути, mitakdj написа:

ВЗИМАМ ГО ЗАЩОТО Е ЧАСОВНИК,А ТОВА Е СТРАСТ КОЯТО ЯВНО НЕ РАЗБИРАТЕ.

Чак сега започвам да те разбирам. Мислех, че искаш нещо, което да ти епилира китката и да можеш да си правиш слънчеви зайчета с него. Но щом е страст, дали естетическа, дали фетишистска, няма значение, защо по дяволите питаш друг дали го харесва? Аз рядко пазарувам, но не се ръководя по цените. Когато нещо ми хареса, аз си го купувам, даже да е на двойна цена.

Пуснах тема за Дженифър Лорънс. Абсурдът е същият - как може друг да ми каже ще ми е хубаво ли с нея? Той ли ще живее с нея или аз? Аз за себе си ли я вземам или какво?

преди 17 минути, mitakdj написа:

Часовника е с швейцарски механизъм и затова е скъп

Не е нищо уникално и ново, че да му се търсят много пари за разработка. Схемата е напълно класическа, такива часовници има от сигурно столетие насам. Разбирам да беше уникум някакъв и да е в ограничена серия, че да му се търси цена стотина пъти над цената на материала.

преди 29 минути, аm-аm написа:

Часовникът струва 5 лв. за изработка

Ммм, материала е 5лв, изработката вероятно е около 40-50, все пак част от нея е ръчна, сглобяването на чарковете, а тия майстори, едва ли са на по-малко от 4-5К заплата в евро. Но при все това надценяването е огромно.

ПС. За да не съм съвсем офф, ще предложа едно филтрирано класиране на часовници. В него има модели, които по -никакъв начин не отстъпват на този от темата...Освен, че не са непременно с тази марка и....не са на такава цена....

преди 10 часа, Емил Костов написа:

А и сега да не прозвуци като хвалба, държал съм и часовник за 6000 долара. Там вече нещата са -- абе все едно да се изпразниш.

Само да намеря как се променя подписа и ще си го добавяhappy dave grohl GIF

преди 10 часа, Емил Костов написа:

Е Ролекс си е Ролеск!!! То мен ще ме е страх да го пипна!!!

преди 10 часа, mitakdj написа:

Ми аз не го пипнах emoji38.png

Звучите като девственици, които се прехласват по мечти за досег с мъжки атрибут. Не искам да се присмивам много, но в това да се изпразваш и да си правиш чекия на часовник, не звучи ОК.

Мислех, че е запазена марка само за жените да се възбуждат от пари. chrissy teigen what GIF by NBC

преди 9 минути, аm-аm написа:

....Мислех, че е запазена марка само за жените да се възбуждат от пари. 

А защо се нароиха толкова "трансформъри" на последък ? Как мислиш ? :lol6:

" Колкото повече , толкова повече ! " - Мечо Пух........:lol6:

Айде дори конкретно предложение от горната част на ценовият диапазон в онова класиране. Тежък, масивен 114гр, ако това което чета по-горе, е част от усещането за престиж. :D

Според мен трябва да си вземеш този от 600лв. Така винаги ще имаш повод за разговор с някоя кифла. Отиваш примерно на спирката да си чакаш трамвая, а там няколко моми. Като ти видят този водомер на ръката, няма как да се сдържат да не те попитат, защо го носиш това и нямаш ли си телефон. Тука вече си ти на ход - вадиш нокията 7.1 с инсталиран тапаталк и те започват да припадат от възбуда. Ти реагираш веднага, като хващаш една или две, в зависимост от нуждите и възможностите ти, и ги водиш у вас да ги свестяваш ;)

Те тава е, баце.

преди 29 минути, halek написа:

Според мен трябва да си вземеш този от 600лв. Така винаги ще имаш повод за разговор с някоя кифла. Отиваш примерно на спирката да си чакаш трамвая, а там няколко моми. Като ти видят този водомер на ръката, няма как да се сдържат да не те попитат, защо го носиш това и нямаш ли си телефон. Тука вече си ти на ход - вадиш нокията 7.1 с инсталиран тапаталк и те започват да припадат от възбуда. Ти реагираш веднага, като хващаш една или две, в зависимост от нуждите и възможностите ти, и ги водиш у вас да ги свестяваш ;)

Те тава е, баце.

Дано, дано е така. Че като ги чета двама от тука, те с часовниците си са си самодостатъчни и се подмокрят само като ги гледат...

• Автор

Ами аз часовника не го взимам да се хваля по спирките 🤣. Нито да зарибявам гаджета,защото съм семеен и не ме интересуват.Не съм се подигравал за изплащането на телефона,а исках да кажа с това,че 90% от хората които са на минимална или средна заплата си купуват смартфони високи класове на изплащане вместо да си вземат телефони за по-малко пари.На мен часовника ми е страст и в този ценови диапазон мога да си го позволя без да го изплащам или да ощетявам семейството си.А така създадения ми въпрос е дали си струва да го взимам точно този или за тези пари може да се вземе нещо по-добро.Като очаквах наистина компетентно мнение,а не да ме нападат накакви зависливи нещастни душици и да ме обиждат.Парите си ги вадя със собствен труд и ще си ги харча за каквото си искам.Аз предпочитам да си купя часовник за 600лв от колкото да си купувам телефон за 1500лв макар,че имам тази възможност.И не смятам, че трябва да се чувствам виновен за това.Други пък биха предпочели скъп телефон пред часовника дори и да го изплащат 2 години.Аз пък това не разбирам,но не обвинявам  и не обиждам никой за решенията му.Ще се радвам,ако завалят предложения за други модели и марки часовници за да преценя какво фа си взема.Това което съм избрал наистина ми  харесва и пуснах темата евентуално ако изкочи по-добро предложение за тази цена.

преди 1 час, аm-аm написа:

Дано, дано е така. Че като ги чета двама от тука, те с часовниците си са си самодостатъчни и се подмокрят само като ги гледат...

Е нали се сещаш, че го казваме в преносния смисъл. И я ми кажи ти как щеше да реагираш ако 2000 година видиш часовник за 6-7000 долара, при положение, че в България руските струваха по 30-40 лева.

• Автор
преди 3 часа, sliderum написа:

Айде дори конкретно предложение от горната част на ценовият диапазон в онова класиране. Тежък, масивен 114гр, ако това което чета по-горе, е част от усещането за престиж. :D

Предложението ти издиша,защото първо това е японски часовник,а не швейцарски и водоустойчивоста и качеството са далеч от този който аз съм посочил.От тук си вадя мнение,че наистина си човек който грам си няма понятие от часовници и си тук само да злорадстваш.Смешен си наистина.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.