Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

От къде в София мога да закупя нов Командирски часовник на Втори Московски Часовникарски завод -Слава

Featured Replies

Здравейте. В момента съм с ръчен часовник от Кауфланд за 8.50лв. Много пъти съм купувал от там подобни ръчни часовици и почти внаги батерията им издържа около 10 месеца. Носиш. Свалиш. Изхвърлиш. Страх ме е да ходя с него на улицата в дъждовно време. Недостатък.

Търся да закупя ръчно навиващ се часовник на Втори Московски Часовникарски завод - Слава. Командирска серия. Показват датата. Не показват деня от седмицата. Спрян от производство около 1990 год. Целият завод на SEIKO с машините е пренесен от Япония в северната част на Москва. През 2003 год. в София съм виждал такива часовици нови от крадени части за 40 лв. но не са ми трябвали. Един работник изнася един вид части, друг работник изнася втори вид части и си ги разменят.

Търся в София да закупя ръчен мъжки ръчно навиващ се часовник Слава производство на втори московси часовникрски завод. Да показва ден от седмицата и дата. Спрян от производство около 1990 год. Виж горното. Закупих два броя такива часовници през 2006 год. за общо 50 лв. без отстъпка и с голяма надценка.

Търся да закупя ръчен мъжки ръчно навиващ се нов часовник марка Лучь 16 камъка - лагера. Беларуски кютук, но безотказен. По - спомен до около 2014 год. доста често се срещаха в София. Имаха в Беларус реално производство до около 2014 год.

Търся да закупя ръчен мъжки ръчно навиващ се нов часовник марка Мир 16 камъка - лагера. Произвеждан в Москва до около 1990 год. По - спомен до около 2006 год. доста често се срещаха в София. 

Търся да закупя втора употреба работещ стенен Полски Метрон. Може и с 16 мм. пружини от 1959 год. Може и с 13 мм. пружини от 1962 год.

Проявявам интерес към закупуването на стенен часовник втора употреба марка Янтар. Руски.

Близо до мене на К*и*р*ил Пч*ел*ин*ск*и втора употреба Метрон за 400лв. Реална пазарна цена 50 лв. А*м*ан от пи*ш*м*а*н сп*ециа*ли*сти ч*у*пе*щ*и час*ов*ници. Вс*еки за*вършил Техникум Ломоносов в София се пр*ави на чосов*никар.

Пред около три месеца в магазин за един лев на ул. Андрей Жданов китайски механични будилници за два лв. бройката. Граби колкото можеш. Верно, е че се распадат. До колкото броя се докопах, то и толкова закупих.

Може да съм объркал Лучь с Мир и обратното.

разходи се до градинката на Александър Невски при антикварите

:)

Не знам защо държиш точно на такъв часовник. Ако ти трябва нещо надеждно, можеш да си вземеш дори най-евтиния електронен Casio, който намериш, батерията им откарва обикновено 5-6 години без проблем, откъм точност може да мръдне със секунда за месец-два.

„ ..... Проявявам интерес към закупуването на стенен часовник втора употреба марка Янтар. Руски."

Здрасти, Божидаре! Ако още те интересува ето :

https://www.olx.bg/ad/sssr-stenen-chasovnik-yantar-CID618-ID7T9T8.html#889f16f829

https://www.olx.bg/ad/stenen-chasovnik-yantar-jantar-raboti-perfekten-CID618-ID7SCZQ.html#889f16f829

https://www.olx.bg/ad/stenen-chasovnik-yantar-CID618-ID6MlmT.html#889f16f829

• Автор
преди 2 часа, killchain написа:

Не знам защо държиш точно на такъв часовник. Ако ти трябва нещо надеждно, можеш да си вземеш дори най-евтиния електронен Casio, който намериш, батерията им откарва обикновено 5-6 години без проблем, откъм точност може да мръдне със секунда за месец-два.

Извинявам се. Не разбрах. За аналогов или за цифров циферблд става на въпрос. Тоест цифри да се изписват или да се върти стрелка. Най- изгодни и с най- добро качество според мойто мнение са Q&Q. Има и такива, който показват и датата и са с батерия за малко над 30лв. Същите са, като този в темата за Atlantic. Иначе гъ*за*р*ия*та цена няма според и пр*о*ст***от*и*я*а.

Забравил съм да напиша. И родителите ми и аз винаги сме имали часовници с арабски цифри, но с римски никога не сме купували. Проявявам интерес само към часовници с арабски циферблад.

преди 22 минути, Bozhidar Denkov написа:

Извинявам се. Не разбрах. За аналогов или за цифров циферблд става на въпрос. Тоест цифри да се изписват или да се върти стрелка. Най- изгодни и с най- добро качество според мойто мнение са Q&Q. Има и такива, който показват и датата и са с батерия за малко над 30лв. Същите са, като този в темата за Atlantic. Иначе гъ*за*р*ия*та цена няма според и пр*о*ст***от*и*я*а.

Забравил съм да напиша. И родителите ми и аз винаги сме имали часовници с арабски цифри, но с римски никога не сме купували. Проявявам интерес само към часовници с арабски циферблад.

https://en.wikipedia.org/wiki/Casio_F-91W

преди 7 часа, Bozhidar Denkov написа:

Здравейте. В момента съм с ръчен часовник от Кауфланд за 8.50лв. Много пъти съм купувал от там подобни ръчни часовици и почти внаги батерията им издържа около 10 месеца. Носиш. Свалиш. Изхвърлиш. Страх ме е да ходя с него на улицата в дъждовно време. Недостатък.

Търся да закупя ръчно навиващ се часовник на Втори Московски Часовникарски завод - Слава. Командирска серия. Показват датата. Не показват деня от седмицата. Спрян от производство около 1990 год. Целият завод на SEIKO с машините е пренесен от Япония в северната част на Москва. През 2003 год. в София съм виждал такива часовици нови от крадени части за 40 лв. но не са ми трябвали. Един работник изнася един вид части, друг работник изнася втори вид части и си ги разменят.

Търся в София да закупя ръчен мъжки ръчно навиващ се часовник Слава производство на втори московси часовникрски завод. Да показва ден от седмицата и дата. Спрян от производство около 1990 год. Виж горното. Закупих два броя такива часовници през 2006 год. за общо 50 лв. без отстъпка и с голяма надценка.

Търся да закупя ръчен мъжки ръчно навиващ се нов часовник марка Лучь 16 камъка - лагера. Беларуски кютук, но безотказен. По - спомен до около 2014 год. доста често се срещаха в София. Имаха в Беларус реално производство до около 2014 год.

Търся да закупя ръчен мъжки ръчно навиващ се нов часовник марка Мир 16 камъка - лагера. Произвеждан в Москва до около 1990 год. По - спомен до около 2006 год. доста често се срещаха в София. 

Търся да закупя втора употреба работещ стенен Полски Метрон. Може и с 16 мм. пружини от 1959 год. Може и с 13 мм. пружини от 1962 год.

Проявявам интерес към закупуването на стенен часовник втора употреба марка Янтар. Руски.

Близо до мене на К*и*р*ил Пч*ел*ин*ск*и втора употреба Метрон за 400лв. Реална пазарна цена 50 лв. А*м*ан от пи*ш*м*а*н сп*ециа*ли*сти ч*у*пе*щ*и час*ов*ници. Вс*еки за*вършил Техникум Ломоносов в София се пр*ави на чосов*никар.

Пред около три месеца в магазин за един лев на ул. Андрей Жданов китайски механични будилници за два лв. бройката. Граби колкото можеш. Верно, е че се распадат. До колкото броя се докопах, то и толкова закупих.

Може да съм объркал Лучь с Мир и обратното.

Часовникарско ателие ли ще отваряте?

• Автор
преди 2 часа, Maleficient написа:

Часовникарско ателие ли ще отваряте?

Не. Категорично НЕ. Не искам да се хваля.  Просто ги използвам за украса на жилището си . Не съм колекционер.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.