Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Brightness

Featured Replies

Добър Вечер на всички! Имам проблем с яркостта постоянно се намаля и се увеличава сама, без никаква причина.

Проверих дали ми е включена опцията "Automatic brightness adjustment", но не открих такава опция. Не мога да намеря решение къде ли не рових в настройките. На някакъв вирус ли се дължи това не знам ако може някой да помогне. 😀

Благодаря Предварително!

• Автор
преди 10 часа, Raze написа:

На кое това? На телевизора, монитора, ОС? Пак ли с боб ще решаваме проблеми?

Да😂

• Автор
преди 1 минута, Raze написа:

Щом "Да", значи е така!

Ако ще ми губите времето само, изтривайте темата..

Май ти ни губиш нашето. На монитора може да се настройва яркостта през менюто. Ако някой бутон е повреден и е "заседнал", може да я увеличава автоматично. Това казва боба.

• Автор

Виж какво пич в момента ти ми губиш времето, това че си "Лига на легендите в виртуалния свят" не означава, че трябва да постъпваш по този начин. Ако беше нормален човек щеше, да ми кажеш къде се крие проблема а не да разтягаш локуми.

Аз ти казах, ама ти като нямаш акъл да вденеш, как да ти помогнем? Като си болен звъниш на доктора  по телефона и му казваш "болен съм, кажи ми какво ми има и какво да пия", без да те прегледа и без да знае за какво става въпрос ли, както къде и какво те боли? Форума си има правила, като не ги спазваш, сърди се на себе си! Ето прочети и това:

• Автор
преди 7 минути, Raze написа:

Аз ти казах, ама ти като нямаш акъл да вденеш, как да ти помогнем? Като си болен звъниш на доктора  по телефона и му казваш "болен съм, кажи ми какво ми има и какво да пия", без да те прегледа и без да знае за какво става въпрос ли, както къде и какво те боли? Форума си има правила, като не ги спазваш, сърди се на себе си! Ето прочети и това:

Изтривайте темата и сори за изгубеното време.

преди 7 минути, Jordan_Nz написа:

Изтривайте темата и сори за изгубеното време.

То бива човек да е инат, ама ти си криминално упорит. Никъде не уточни никакви подробности, за отделен монитор ли става дума, за монитора на лаптопа ли, за дисплея на телефона ли(такива като теб често не се интересуват дали са в правилния раздел), щорите на прозореца ли не можеш да спуснеш... Т.е. кой на кого губи времето? :D :D

• Автор
преди 12 часа, Jordan_Nz написа:

Добър Вечер на всички! Имам проблем с дисплея на лаптопа яркостта постоянно се намаля и се увеличава сама, без никаква причина.

Проверих дали ми е включена опцията "Automatic brightness adjustment", но не открих такава опция. Не мога да намеря решение къде ли не рових в настройките. На някакъв вирус ли се дължи това не знам ако може някой да помогне. 😀

Благодаря Предварително!

преди 12 часа, Jordan_Nz написа:

Добър Вечер на всички! Имам проблем с яркостта постоянно се намаля и се увеличава сама, без никаква причина.

Благодаря Предварително!

Аз виждам това в първия пост. Никъде не пише за дисплей на лаптоп! Яркостта променя ли се ако отваряш/затваряш капака? Има ли някаква индикация от ОС, когато яркостта се променя?

• Автор
преди 29 минути, Raze написа:

Аз виждам това в първия пост. Никъде не пише за дисплей на лаптоп! Яркостта променя ли се ако отваряш/затваряш капака? Има ли някаква индикация от ОС, когато яркостта се променя?

Не се променя като го отварям и затвярям. След като се промени яркосста не ми излиза никаква индикация. Проблема с яркостта се получава когато батерията на лаптопа не се зарежда изобщо. Проблема сигурно идва от батерията, тя е поне на 4-5 години. Издържа някъде около час два.

Пробвал ли си дали якорстта се променя - намалява, ако натовариш процесора или/и видеокартата? След като проблема го няма при включено зарядно, не най-вероятно, ами 100% е от батерията.

• Автор
преди 20 минути, Raze написа:

Пробвал ли си дали якорстта се променя - намалява, ако натовариш процесора или/и видеокартата? След като проблема го няма при включено зарядно, не най-вероятно, ами 100% е от батерията.

Пробвах да натоваря процесора и видео картата, но няма ефект. Яркостта не се променя, когато най-малко го очаквам тогава се получава.

преди 56 минути, Jordan_Nz написа:

Проблема с яркостта се получава когато батерията на лаптопа не се зарежда изобщо. Проблема сигурно идва от батерията, тя е поне на 4-5 години. Издържа някъде около час два.

Да разбираме ли,че проблема го има само когато си на батерия?Ако е така,можеш през контрол панел, опции на захранването,после в допълнителни настройки,да провериш тези които са за икономия на батерията.Най-добре първо пробвай от там, с връщане на настройките по подразбиране.

По традиция винаги почва философстване и едва на 2 - 3 страница на темата евентуално се стига до марка и модел на устройството.

Продължавам с боба: Вероятно става въпрос за нещо старо над 5 години. LCD панел с лампи, които са се насветили. Хардуерен проблем с неособено приятна цифра за ремонт, ако може да се намери точния размер. В сервиза ще кажат. Или ползваш с външен монитор. То оттам се почва и с пробата за да е ясен проблемът.

• Автор
преди 4 часа, Филипов написа:

По традиция винаги почва философстване и едва на 2 - 3 страница на темата евентуално се стига до марка и модел на устройството.

Продължавам с боба: Вероятно става въпрос за нещо старо над 5 години. LCD панел с лампи, които са се насветили. Хардуерен проблем с неособено приятна цифра за ремонт, ако може да се намери точния размер. В сервиза ще кажат. Или ползваш с външен монитор. То оттам се почва и с пробата за да е ясен проблемът.

Проблема се оправи заключвайте темата.🙂

• Автор
преди 5 часа, Димитър 59 написа:

Да разбираме ли,че проблема го има само когато си на батерия?Ако е така,можеш през контрол панел, опции на захранването,после в допълнителни настройки,да провериш тези които са за икономия на батерията.Най-добре първо пробвай от там, с връщане на настройките по подразбиране.

Много ти благодаря! Проблема се оправи🙂

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.