Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ с PC Контролер Esperanza gx300

Featured Replies

Днес си закупих контролер Esperanza gx300. Свързах го към лаптопа ми инсталирах драйвери. Нямаше в кутията упътване. Пише че работи и е готов за ползване. Когато стартирам някоя игра той не работи. Въпроса ми е как да го използвам да играя с него. Има обикновенните бутони за контролер Има още и старт, аналог и селект. Как да го използвам за игра какво трябва да направя. Купих го защото е по-евтин и ще ми върши работа. 

Благодаря предварително!!!!

Дава ли някаква грешка при опит да го използваш?

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

А в диспечера на устройства вижда ли се като нормално работещо устройство?

Какво значи "не работи". Има ли нещо някакъв power on/off хардуерен бутон, който просто сте забравил да натиснете и пуснете уреда, или бутон, с който се активират функционалните бутони и ръчки и който е предназначен, да ги заключва и отключва, за да не се получи случайно действие, когато не желаете?

• Автор
преди 14 минути, DarkEdge написа:

А в диспечера на устройства вижда ли се като нормално работещо устройство?

Да вижда

преди 6 минути, sliderum написа:

Какво значи "не работи". Има ли нещо някакъв power on/off хардуерен бутон, който просто сте забравил да натиснете и пуснете уреда, или бутон, с който се активират функционалните бутони и ръчки и който е предназначен, да ги заключва и отключва, за да не се получи случайно действие, когато не желаете?

Не знам как да го включа и да си работя с него

А св статуса на устройството пише ли, че всичко е ок и работи нормално?
Кой е описаният производител на драйвъра?

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

• Автор
преди 6 минути, DarkEdge написа:

А св статуса на устройството пише ли, че всичко е ок и работи нормално?
Кой е описаният производител на драйвъра?

Пише Ок 

Въпроса ми е как да го включа 

Май трябва да се активира ръчно в регистрите. Видеото е за друг модел, но вероятно проблема е същия:

• Автор
преди 36 минути, sliderum написа:

Май трябва да се активира ръчно в регистрите. Видеото е за друг модел, но вероятно проблема е същия:

Ще стане ли

преди 1 час, илия кочев написа:

Ще стане ли

Боба ми свърши и няма какво да хвърля, така че днес го карам без да ясновидствам. Налага се, ако желаеш да видиш дали ще има и какъв ще е  резултата, просто да го направиш.

Първо пробваш геймпада дали изобщо работи. Ако работи но играта не го "вижда" значи не е xbox съвместим, Microsoft като монополист поддържат във Windows-а само техния контролер за xbox-a, а другите за да ги подкараш слагаш емулатор с който твоя геймпад се вижда от Windows-a като контролер за xbox360 https://www.x360ce.com/

• Автор
преди 1 час, ined написа:

Първо пробваш геймпада дали изобщо работи. Ако работи но играта не го "вижда" значи не е xbox съвместим, Microsoft като монополист поддържат във Windows-а само техния контролер за xbox-a, а другите за да ги подкараш слагаш емулатор с който твоя геймпад се вижда от Windows-a като контролер за xbox360 https://www.x360ce.com/

не ми зарежда сайта

преди 23 минути, илия кочев написа:

не ми зарежда сайта

Значи баща ти е свил перките с по-приличен родителски контрол.

Контролен панел ----> Устройства и принтери  ----> Десен клик върху  контролера 1 ---->

В новоотворения прозорец избираш Свойства 2----->

ще ти се отвори прозорец 3

Ако не виждаш полетата за местене на показалеца, трябва да калибрираш устройството.

Щом нямаш съобщение за грешка, значи вс е точно, просто трябва да свикнеш с устройството. На мен ми отне седмица, за да подкарвам машини в GTA5. И го ползвам предимно в надпревари за време. Има супер готина обучаваща програма за контролер, но би ми отнело мн време, за да я усвоя изцяло.

Untitled-1.jpg

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.