Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избор на Smart TV 32" до 450 лв

Featured Replies

Здравейте, 

Моля, Ви помогнете ми при избора на Smart TV 32" до 450 лв.

Моля всеки който е закупил подобен телевизор, да сподели своите положителни и отрицателни отзиви спрямо съответната марка и модел ТВ..

Благодаря  предварително!

Търсачка - поне 10 теми за същото.

За толкова пари - еднодневка с планирано остаряване. Колкото изкара - поне гаранцията.

Почва се от източника на сигнал и евентуално населено място. 90% от хоратта не ползват нищо "смарт", а само като монитор на нечия операторска кутийка.

30лв. над бюджета, но от всички злини, възможно най-малката -> https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-PHILIPS-32PFS5823-LED/p/15854

https://www.displayspecifications.com/bg/model/47161289

Поне е Full HD, 8-битова IPS матрица, приличен процесор и плейва H.265/HEVC и MKV.

Има на промоция за 250лв тук:Емаг .... като се развали,хвърляш го от 10етаж и си купуваш друг!  Нагледал съм се на "маркови" стоки,които висят по сервизите с месеци!! Успех!

Разгледай телевизорите на LG. Едно от предимставата са множеството приложения за тяхната Web OS.

Както и поддръжката на DTS звук , ако се пуска съдържaние от "флашка".

Например:

LG 32LK6200PLA

преди 14 часа, Филипов написа:

Търсачка - поне 10 теми за същото.

За толкова пари - еднодневка с планирано остаряване. Колкото изкара - поне гаранцията.

Почва се от източника на сигнал и евентуално населено място. 90% от хоратта не ползват нищо "смарт", а само като монитор на нечия операторска кутийка.

А аз останах с впечатлението, че тия телевизори изкарват доста. Отделно, че аз като си купих СМАРТ телевизор, в началото го ползвах почти само за интернет или по-точно Ютуб. Позлвах го и ползвам често за стрийм на филм от PC  чрез GOOGLE CHROME.  В един момент осъзнах, че не ползвам телевизора за кабеларката, а за това, което имам аз на PC. Не съм толкова млад, ма не съм и дърт - на 46 съм. Само че за мен по-важно е да ползвам телевизора като смарт. Иначе затъпявам с тия кабеларки и с това, което гледам, а не искам да гледам!

преди 9 часа, oic написа:

Разгледай телевизорите на LG. Едно от предимставата са множеството приложения за тяхната Web OS.

Както и поддръжката на DTS звук , ако се пуска съдържaние от "флашка".

Например:

LG 32LK6200PLA

Купих едно LG  на майка ми преди няколко години и определено е доста добър телевизор за 400 лева, макар тогава да нямаше СМАРТ.  Но като цяло тия евтини LG  са супер като картина. За звук...ами взех един Шарп за 320 лева и звука бе доста по-добър и още е по-добър, щото ползвам и двата телевизора. За Мен Шарп си е с най-добрия звук за тия пари. Harman Kardon  е гаранция за добър звук и при евтините телевизори. Относно картината...не е така. LG  си е LG. 

Относно лекотата на ползване, LG  открай време си е доста сложно за използване. Шарп е направо песен с дистанционното. Толова просто и интуитивно е направено, че чак се чудя, как е възможно. Скоро дадох 55 инчовия си OLED  Philips  на ремонт за смяна на екрана и ползвах близо месец Шарпа. Невероятно бе управлението. Толкова интуитивно спрямо Филипса, че бях забравил това му предимство. При LG  също е сложно управлението. Жалко, че Шарпа ми е 720p и ползва TN  матрица така като гледам. LG-то ми е на IPS  и е доста по-добро. Ама за 320 лева толкова, маде ин Турция. 

Относно СМАРТ на ТВ някой ползва ли го директно с дистанционното? Къде къде по-удобно е да се позлва PC, таблет или телефон за управление. Никога не ползвам дситанционното на телевизора, щото ме изнервя. Или таблета или PC. 

Аз пък съм останал впечатлението, че LG, от към дистанционно и меню, ОС (Web OS) лесен за използване от към потребителя, сравнен от ТV-тата на Samsung и Panasonic. 

Относно звука на плоските телевизори: Със всяка следваща година става по зле, независимо от марката.  Възможно и да се дължи на факта, че "кутиите" им стават все по тънки. Това е с цел да те принудят да закупиш саундбар (който свири доста зле, сравнен със чифт стерео букшелфки). 

Отдавна (от 2012 г.) не гледам кабелна/сателитна  ТВ, защото телевизии много, съдържание 0.

Ползвам ТВ като монитор, и аз избирам избирам какво да гледам и кога, без реклами и без прекъсвания (KODI + добавки и YouTube (eng. канали). 

преди 25 минути, oic написа:

Отдавна (от 2012 г.) не гледам кабелна/сателитна  ТВ, защото телевизии много, съдържание 0.

Хайде стига вече с това изтъркано твърдение пишете , че не гледате никаква тв а в форума за онлайн тв се избивате да се молите за безплатна иптв .

преди 4 часа, adersa написа:

Хайде стига вече с това изтъркано твърдение пишете , че не гледате никаква тв а в форума за онлайн тв се избивате да се молите за безплатна иптв .

Само, че други за абонирани за тези теми.

Писал съм там, за да дам линк на някой. Но да искам едва ли.

преди 9 часа, oic написа:

Аз пък съм останал впечатлението, че LG, от към дистанционно и меню, ОС (Web OS) лесен за използване от към потребителя, сравнен от ТV-тата на Samsung и Panasonic. 

Относно звука на плоските телевизори: Със всяка следваща година става по зле, независимо от марката.  Възможно и да се дължи на факта, че "кутиите" им стават все по тънки. Това е с цел да те принудят да закупиш саундбар (който свири доста зле, сравнен със чифт стерео букшелфки). 

Ползвам ТВ като монитор, и аз избирам избирам какво да гледам и кога, без реклами и без прекъсвания (KODI + добавки и YouTube (eng. канали). 

Ами така е, моя Филипс е  с OLED  втора генерация на LG. Четох ревюта и там точно това се отбелязва - при първия OLED  на Филипс, звука е доста по-добър!  Нарочно са орязали звука, макар отзад да има една голяма чиния, дето уж трябва да вади бас, но честно казано, Шарпа ми за 320 лева вади същия, че и по-добър звук. А за тоя OLED  дадох около 3000 лева преди 2 години. Относно LG  и Web OS  нямам впечатления, написах го в предния си пост. само сравних звук и картина между подобни LG  и Sharp  дето си закупих. LG  за 420 лева с намалението, Шарпа за 330 лева с намалението, все от e-mag.  Разлика  в покупките не повече от година, дори мисля бяха 6 месеца. Споменах за звука, щото тук се спомена за звука на LG. А на мен много много не ми допада спрямо Шарпа. Затова смятам, чер има и по-добро от LG ;)  Като звук разбира се. Като картина...LG  според мен е еталона. Дори сега на Филипса ми му сложиха екран директно от LG. Кофтито е, че ползвах едни готови настройки от интернет ( ютуб) и леко картината е по-топла отпреди, което малко ме дразни.  Ако се ползва директно калибровката от производителя, положението е леле леле. Затова препоръчвам на всеки, който си купи телевизор, да потърси в Ютуб или в специализиран за телевизори форум, настройки за неговия модел телевизор. Има хора, които се занимават професионално с това и намират най-добрите настройки след калибровка. Ако не ползвах тия настройки, просто ОЛЕД-а е отврат със стандартните настройки на Филипс. Имам и монитор Филипс за PC,  от което пиша сега, но и там ползвам калибровки, които сам съм си направил с помощщта на софтуер от Филипс и наистина, разликата спрямо стандартните настройки е огромна. Не ги чувствам тия, дето никога не са чували за калибровка на монитор или телевизор. Това е първото нещо, което трябва да се направи, когато се закупи нов телевизор или монитор!

https://www.technopolis.bg/bg/Televizori/Televizor-TELEFUNKEN-32FB5000-LED/p/12482

Вече 2 години се ползва без проблеми. Сигнал от А1 /старите Близу/. Пълноправен смарт, Full HD, идеална картина на SD каналите, перфектна на HD. Какво повече ти трябва?

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.