Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка на кола до 1500 лв.

Featured Replies

преди 41 минути, Кико написа:

Преди 8-9 години си бях абонирал в мобилебг да ми пращат всеки месец цената на Фиеста модел 2006. 2011 година цената бе около 6000 лева, за 5 години тя си бе пак около 5000, а днес е почти толкова!!! Айде, малко по-малко, но кога тая кола ще стане 1500 лева? Ще ти кажа - когато е за моргата! Никой няма да си продаде колата за 1500, освен ако не става за нищо! Ти би ли продал твоята, дето си се грижил и дето върви идеално за 1500? Сигурен съм, че ще и искаш минимум 2500 или ако се пазарите, поне 2000!!! Ако колата е за моргата, ще я дадеш и за по-малко, но пак ще се циганиш за 1500 поне! 

Слез на земята! Актуалната цена на фиестичката ти от 2006г. е не повече от 3000лв. /това е реалната максимална цена на която можеш да я продадеш/. Ха сега прецени, колко се е обезценила, и виж как след не повече от 2 години ще струва точно 1500лв. / в момента има и за 2000лв./

Не си в час явно с цени и предлагане, затова виж какъв е избора - 150 стр. с цени от 1000 до 1600лв.  И в големия си процент това не са коли за моргата, поне според моите разбирания и критерий. 

Реалната цена на моята е точно 1500лв., независимо на колко ми се иска да е оценена, и не се продава. Важното е, че е вървяла всеки ден 26 години /гарантирано 16 от мен/, и ако е дал Господ, може да се движи адекватно и безопасно поне още 5-6 години. Ти се тревожи за фиестичката, че нейния живот е колкото на домашен климатик...

преди 3 часа, Joss Bomon написа:

Слез на земята! Актуалната цена на фиестичката ти от 2006г. е не повече от 3000лв. /това е реалната максимална цена на която можеш да я продадеш/. Ха сега прецени, колко се е обезценила, и виж как след не повече от 2 години ще струва точно 1500лв. / в момента има и за 2000лв./

Не си в час явно с цени и предлагане, затова виж какъв е избора - 150 стр. с цени от 1000 до 1600лв.  И в големия си процент това не са коли за моргата, поне според моите разбирания и критерий. 

Реалната цена на моята е точно 1500лв., независимо на колко ми се иска да е оценена, и не се продава. Важното е, че е вървяла всеки ден 26 години /гарантирано 16 от мен/, и ако е дал Господ, може да се движи адекватно и безопасно поне още 5-6 години. Ти се тревожи за фиестичката, че нейния живот е колкото на домашен климатик...

Стига писа глупости, не ми се спори. Те тия 2 години ги чакаме от 5 години и все не идват!!! Слез на земята ти.  За 1500 ще купиш такси или нов внос от моргата! Точно това ще купиш след две години. 

преди 3 часа, Joss Bomon написа:

Ти се тревожи за фиестичката, че нейния живот е колкото на домашен климатик...

Малоумник ли си, какъв си? И кой ти разрешава изобщо да пишеш в теми за автомобили?  Дано никой не ти се върже, както казвам често в подобни теми. Особено на Мегана ти за 1500 лева. Ха. Ама вие с борчета мачки и пички сте много настървени бе :)

преди 12 минути, Кико написа:

Малоумник ли си, какъв си? И кой ти разрешава изобщо да пишеш в теми за автомобили?  Дано никой не ти се върже, както казвам често в подобни теми. Особено на Мегана ти за 1500 лева. Ха. Ама вие с борчета мачки и пички сте много настървени бе :)

Деденце, не обиждай, че пак трябва да сменяш профили и IP адреси ! Нямам нужда от разрешение за да пиша, още по-малко от тебе ! Чудното е ти защо се включваш неподготвен и продължаваш да подскачаш, след като ти давам линкове с реални цени и реални автомобили. От автомобили разбираш колкото от хардуер и от игри - навсякъде си дървен философ и нищо повече - посмешище за дечурлигата.

Склерозата те е подкарала отдавна, щом не правиш разлика между меган и клио, пък и на фешън се опитваш да се правиш с изтъркани тъпи лафове... :lol6:

преди 5 минути, Joss Bomon написа:

Деденце, не обиждай, че пак трябва да сменяш профили и IP адреси ! Нямам нужда от разрешение за да пиша, още по-малко от тебе ! Чудното е ти защо се включваш неподготвен и продължаваш да подскачаш, след като ти давам линкове с реални цени и реални автомобили. От автомобили разбираш колкото от хардуер и от игри - навсякъде си дървен философ и нищо повече - посмешище за дечурлигата.

Склерозата те е подкарала отдавна, щом не правиш разлика между меган и клио, пък и на фешън се опитваш да се правиш с изтъркани тъпи лафове... :lol6:

IP  адреси? За какъв ме мислиш?  Стига сте набутвали хората с тия френски кочини.Поне японско да беше, макар да не съм им голям фен. В смисъл, че не бих си купил никога такава кола, но по други причини, много различни от надеждността. А френски кенеф...тия най ги съжалявам. Когато французин направи кола, тогава и българин ще стъпи на Луната. 

преди 2 минути, Кико написа:

макар да не съм им голям фен

Ама твоята фенщина не е никакъв критерий, след като си имал една зазка и една фиеста, не си ремонтирал различни марки автомобили професионално, и единствено папагалстваш заучени фрази. Такива като тебе, които делят колите на немски, френски и японски са едни лаладжии без покритие. Спри се, не съм те упълномощил да ме репликираш!

преди 12 минути, Joss Bomon написа:

Ама твоята фенщина не е никакъв критерий, след като си имал една зазка и една фиеста, не си ремонтирал различни марки автомобили професионално, и единствено папагалстваш заучени фрази. Такива като тебе, които делят колите на немски, френски и японски са едни лаладжии без покритие. Спри се, не съм те упълномощил да ме репликираш!

Никой не те кара да ми отговаряш. Ремонтирал съм различни марки автомобили, дори това е една от професиите ми. По-точно съм завършил специалност "Автомобилен електромонтьор"...макар че бе доста отдавна. Но както съм казвал и преди, това, да ремонтираш дадени автомобили не означава, че те са чупливи. Напротив, в сервиза се срещаш с различни проблеми, но не и с безпроблемните автомобили ;) Безпроблемните може да ги откриеш в някой специализиран автосервиз като информация за ТО, не и за друго. Ако аз съм фен, значи и ти си такъв, след като говориш такива неща против Фиеста. Повярвай ми, ако не бе читав автомобил, нямаше да си купя и втори, който да държа вече девета година! Кой луд държи колата си 9 години при положение, че е проблемна? Кой луд с пари имам предвид, щото аз имам пари и мога ако се наложи да продам тая и да си купя друга нова! Не го правя, щото НЕ СЪЗДАВА ПРОБЛЕМИ! И не само това е причината. То и други автомобили може да не ти създават проблеми, но НЕ СТАВАТ ЗА ШОФИРАНЕ. Не каране, а шофиране. Щото всяка кола ще те пренесе от точка А до точка Б ако е читава, но не всяка ще ти достави кеф при подобно пътуване.  Добре, съгласен съм, че Рено Клио направиха добър автомобил последните десетина години. За останалите Рена изобщо не важи това, може би с много малки изключения. Само че това не важи за автомобили, струващи 1500 лева.  Разликата между добрия автомобил и не толкова добрия е в това, че дори добрия автомбоил да е тотална щета, смениш ли му това-онова, може да го караш години. За разлика от недобрия, дето като му смениш това-онова, кардиналните проблеми с износването на частите си остават. И точно това се опитвам да втълпя на тия, дето си купуват подобни автомобили. Ясно е, че ще се прави нещо по тях, но по-важното е, като го направиш тая година, да се сетиш за него след 5 години, а не след 5 месеца!

преди 9 часа, Кико написа:

Айде, малко по-малко, но кога тая кола ще стане 1500 лева? Ще ти кажа - когато е за моргата!

Че тя на 20 години за къде мислиш, че ще е? Или какво - ще я поддържаш, като по учебник и въпреки годините, ще я продадеш за пет бона ли?  Всъщност няма лошо де, ако можеш, що не, но все ми се струва, че сметката ти ще излезе крива.

Фиеста е ниския сигмент на среден клас марка автомобили, или по точно на Форд.Тя е точно толко кола колко и клио и на рено, поло на вф и т.н.Това , че има подгрев на предното стъкло и климатроник него прави комфортен.Може да е комфортен от точка А до точка Б в града.Извънградско си е лиген.Нормално на такива коли пробега на мотора да е съкратен до към 300 000км в най-добрия случей след това заминава на вторични.Някой да е виждал фиеста над тия км?Естествено, че по-добре нова фиеста пред старо бмв, но пред избора на нова фиеста и бмв(ниския клас 1 серия) едва ли някой би избрал фиестата.

преди 13 часа, Бай Тошо написа:

Фиеста е ниския сигмент на среден клас марка автомобили, или по точно на Форд.Тя е точно толко кола колко и клио и на рено, поло на вф и т.н.Това , че има подгрев на предното стъкло и климатроник него прави комфортен.Може да е комфортен от точка А до точка Б в града.Извънградско си е лиген.Нормално на такива коли пробега на мотора да е съкратен до към 300 000км в най-добрия случей след това заминава на вторични.Някой да е виждал фиеста над тия км?Естествено, че по-добре нова фиеста пред старо бмв, но пред избора на нова фиеста и бмв(ниския клас 1 серия) едва ли някой би избрал фиестата.

Kaрал ли си първа серия? Тва е най- измисленото БМВ евър. Караш голф, поддържаш БМВ, комфорта е точно нулев, а багажник си мислиш че има, защото има задна врата. Когато я отвориш обаче, виждаш че няма. И така...

преди 10 часа, Радул написа:

Kaрал ли си първа серия? Тва е най- измисленото БМВ евър. Караш голф, поддържаш БМВ, комфорта е точно нулев, а багажник си мислиш че има, защото има задна врата. Когато я отвориш обаче, виждаш че няма. И така...

Ама тва са първите единици, те даже 1.6 и 1.8 са с двигатели на Континентал , които са много проблемни и те така.Иначе багажник и комфорт няма да намериш в нито един хечбек, какъвто е и единицита.Следващите поколения след фейслифта са друга бира.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.