Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Партията нa остави, но ДС не ! Чернобил 2

Featured Replies

преди 21 минути, Радул написа:

ти си този дето току що твърдеше , че НИКОГА НЕ СИ ОТГОВАРЯЛ НА ОБИДИТЕ С ОБИДИ И ЦИНИЗМИ! А сега измрънка че се е случвало. Последно?

преди 1 час, miro20 написа:

никога не съм отговарял със същите обиди, цинизми подигравки и т.н.

Открийте разликите :)

малка подсказка - "не съм отговарял със СЪЩИТЕ." А не че  "НИКОГА НЕ СЪМ ОТГОВАРЯЛ НА ОБИДИТЕ "

Ясно, обиждаш си на воля, ама с други думи...

преди 23 минути, Радул написа:

За каквото ще да си отговарял!

Е там е работата че съм отговарял на тотални гаменщини. Но не и със същото качество , и количество.  Затова и често си виждал тази дума.

Всъщност, по е лесно да намериш с какви обидни думи ОЩЕ НЕ съм наричан от вашата тролска групичка, вместо да изброявам всичката помия и обиди към мен.

хм... като се замисля... а дали има такива  обиди с които още не сте успели да ме наречете ? :)  

:offtopic_s:

По мои наблюдения, всеки посещаващ секцията "Политика" и не е на твоето мнение е в "тролската групичка"....Такава група,разбира се ,няма...за сметка на това обаче,като една самостоятелна бойна единица,си готов да оплюеш всеки дръзнал да каже нещо против САЩ,ЕС,НАТО..да не споменавам президента....при това..нито качеството ти е качество,нито количеството-количество....само избрани анти-руски и анти-българси сайтове....също като тоя автор на темата....Политиката е мръсна работа и определено съм наясно що си се ограничил само до тази част от форума....

преди 1 час, NIKISHARK написа:

си готов да оплюеш всеки дръзнал да каже нещо против САЩ,ЕС,НАТО..да не споменавам президента...

Тук ти е основната грешка. Аз не плюя хората а коментирам казаното от тях. Да, много често и оборвам казаното от тях, но ... това не е мой проблем че после реагирате толкова комплексарски :) 

По това се различавам от вас. Че не аз а вие плюете хората заради МНЕНИЕТО им , а не коментирате казаното по темите. Ако нямаш аргументи, просто подмини. Защо  предпочитате да се излагате, идея си нямам :) 

Почти всяка тема я осирате с минимум няколко офтопика "Миро такъв, Миро онакъв" . Примери колкото щеш.

Преброй колко пъти съм казвал " ехооо темата не е за Миро" :)

преди 1 час, NIKISHARK написа:

всеки посещаващ секцията "Политика" и не е на твоето мнение е в "тролската групичка"....Такава група,разбира се ,няма...

И тук бъркаш изоснови. Аз нямам проблем че хората са на едно мнение по темите. Или че това мнение не съвпада с моето.

Проблема е когато координирано се оспами темата с познатата помия по "Миро такъв Миро онакъв" . Това именно е тролска група. - изместване на темите с офтопици, спам, обиди, заяжданици.

А бе ти си цвете, ама някак си никой не иска да те оцени.Ако ти направя една извадка с обидите ти към други потребители, не знам дали ще ми стигне страницата.

преди 4 часа, M.Николов написа:

Ако ти направя една извадка с обидите ти към други потребители, не знам дали ще ми стигне страницата.

Давай, поне няколко примера или само малки препратки, като разбира се включиш на кое съм отговарял.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.