Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложение:Против Спам!

Featured Replies

Здравейте,

Аз предлагам да се коригира малко форума.Няколко мои приятели,който са били в този форум са ми казвали,че на няколко пъти са им замразявали правилата.Та така,моето предложение е.

Да направите от 5 до 10 поста на ден да се пускат.Като направи 10 поста автоматично да му спира публикуването на съобщения чак до другият ден.Само в раздели смях и празни приказки да публикува колкото иска.Така правя аз на ден най-много по 10 поста и реших да го споделя с вас!Ако го направите ще има по-малко спам.

Мисля че няма да е удачно-имаме потребители, които постоянно помагат със съвети, и понякога правят повече от 10 поста, дори се е случвало да са само в една тема.

Мисля че няма да е удачно-имаме потребители, които постоянно помагат със съвети, и понякога правят повече от 10 поста, дори се е случвало да са само в една тема.

Да съгласен съм с теб. Като помогна на някой с 4 поста в 3 теми и ...... на друг не може да се помага!

А пък аз предлагам нещо друго да сложим една важна тема говоря специялно за раздела купувам продавам където най-често се случва да имат предвид че ако го правят ще бъдат наказвани с отнемане на правата за публикуване от еди си какъв срок.

И аз мисля,че няма да е удачно.Самата аз често се застоявам в някоя тема или раздел и след това установявам колко поста съм пуснала.Ако се въведе това трябва да започна да си броя постовете. sad.gif А като се изчерпи лимитът ми...какво...ще стоя и ще чакам утрешния ден. :P

Не е удачно,аз редовно надвишавам 10 поста.А защо в Смях да може?Така не се ли стимулира спама?Мисля че спама във веселия раздел е много повече от сериозните.

• Автор
Не е удачно,аз редовно надвишавам 10 поста.А защо в Смях да може?Така не се ли стимулира спама?Мисля че спама във веселия раздел е много повече от сериозните.

Защото там мисля,че не се повишават постовете?Не е ли така?

Админите и модове гледат тази работа със спама и взимат необходимите мерки ако се наложи. Мисля, че няма смисъл от такова ограничение, особено когато се налага да се обясняват 2-3 неща по-подробно няма да стигнат до никъде с тези 10 поста.

Редактирано от Nicky (преглед на промените)

@PoliceMan

Да ама това не означава че трябва да се спами.Другите раздели са сериозни и неможе някой да се лишава от помощ или да предложи такава защото го спира ограничение от 10 поста,някои доста са свикнали с форума и кажи речи живеят тук.

• Автор
@PoliceMan

Да ама това не означава че трябва да се спами.Другите раздели са сериозни и неможе някой да се лишава от помощ или да предложи такава защото го спира ограничение от 10 поста,някои доста са свикнали с форума и кажи речи живеят тук.

Прав си!Не споря!Щом всичките сте против моето предложение изобщо не се заяждам.

Благодаря за съветите :P

Аз никога не съм имал повече от два поста, но съм против всякакви ограничения от този сорт.За мен спам е преписването на статии от едни сайтове и публикуването им в kaldata. Не се отнася за преводи!

PoliceMan, аз имам друго предложение. Като те гледам преди няколко часа си се регистрирал. Айде първо да разгледаш форума хубаво, да се запознаеш с правилата му, да видиш как е атмосферата и тогава да правиш предложения. OK?

Ограничения по брой постове няма да има. Аз лично някои дни правя по 30-40, а други дни по 1-2. Мисля, че не бройката е важна, а качеството.

Че пускаш над 10, 20 или 50 поста не означава, че спамиш!

Има си хора за тая работа, които да следят и да трият спама. Да си видял някъде из форума да има спам и да е оставен намира? - Като има такива проблеми, чак тогава може да предлагаш подобни промени.

ПРОТИВ!

Не се притеснявайте да докладвате, когато сметнете нещо за нередно или когато прецените, че даден потребител пише само, за да трупа постове. Следим до колкото можем, но винаги нещо ни убягва от погледа. За това сте тук и Вие, всички потребители на Kaldata, за да помагате за разчистването от такива СПАМ мнения и потребители, които го практикуват.

За сега няма да бъде въвеждана таква забрана по ред пчирични, голяма част от които вече бяха изброени.

P.S. Стига вече го нападахте. Извини се човека. Разбра каквото трябваше.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.