Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Преинсталирах си Уиндоус 10-ката а не ми дава да го ъпдейтна , защо ???

Featured Replies

преди 20 минути, bojoviki написа:

Не съм сигурен как мога да ги хвана при рестартирването,явно там се чупи нещо.

Може да се получава нещо от рода на "NVME driver causes "internal power error" Разбира се, при колегата е имало и проблем с скапана версия на 10-ката, но има там някакво решение. Разбира се и чистата инсталация на по-нова версия на бозътъ, също може да прескочи проблема. Вероятно.

• Отговори 52
  • Прегледи 4,8k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 минута, sliderum написа:

Може да се получава нещо от рода на "NVME driver causes "internal power error" Разбира се, при колегата е имало и проблем с скапана версия на 10-ката, но има там някакво решение. Разбира се и чистата инсталация на по-нова версия на бозътъ, също може да прескочи проблема. Вероятно.

A де, кога го писах, ама вие се занимавате с протсотииии....
При наличие на нов билд, слагате старите шитни.....

преди 4 минути, DarkEdge написа:

Айде да оставиш ясновидката в килера за малко, а?

Не ми трябва ясновидка за нещо,което се повтаря от седмици.В момента съм отново на стартова позиция.След рестарта ми изписва,че има нов ъпдейт.

преди 2 минути, bojoviki написа:

Не ми трябва ясновидка за нещо,което се повтаря от седмици

При положение, че Troubleshooter е намерил и отстранил проблем е тъпо да се твърди, че ситуацията е същата - преди и след ремонта. Е, как да се помага на такива хора?

Редактирано от DarkEdge (преглед на промените)

:offtopic_s:

преди 4 минути, Танер Заит Расим написа:

нов билд

Ко туй? Къща, сграда, администрация?

Untitled.png.62df1b32f62834f1b65c466f29b07a96.png

преди 3 минути, DarkEdge написа:

При положение, че Troubleshooter е намерил и отстранил проблем е тъпо да се твърди, че ситуацията е същата - преди и след ремонта. Е, как да се помага на такива хора?

Ами не знам как да отговоря.Това ми показва и това пиша.Пробвах и със инструмента от сайта,не става и не става

преди 3 минути, bojoviki написа:

Untitled.png.62df1b32f62834f1b65c466f29b07a96.png

Ами не знам как да отговоря.Това ми показва и това пиша.Пробвах и със инструмента от сайта,не става и не става

Отложете ъпдейтите, нека си почине малко устройството. Може да изглежда като странно решение. Но пък и може дори да направите съответната фийчиър настройка и след инсталацията, не сте длъжен всичко да го правите накуп.

Благодаря,наистина май ще спра с ъпдейта за сега.Само да допълня,че с инструмента от сайта стига до около 80% и автоматично започва отново.

преди 1 час, дръндю написа:

това съм го казвал много пъти, но " линукс специалистите", не чуват
все още се работи като в миналия век...от конзола
е,  разбира се че има изключения
нещо такова като Андроид, ама разработен за десктоп, ще е едно добро решение, за да бъдат забравени микромеките и конзолата в линукс

Пич и Микрософт има кор версии на осоветеси, не е миналият век!
И днес се работи с много технологии в кли режим!

преди 19 минути, bojoviki написа:

Благодаря,наистина май ще спра с ъпдейта за сега.Само да допълня,че с инструмента от сайта стига до около 80% и автоматично започва отново.

Каза се вече няколко пъти, но не видях да е изтеглено последно ISO от линковете по-назад и да е пуснат поне ъпгрейд до последна версия със запазване на файловете...

преди 21 минути, Joss Bomon написа:

Каза се вече няколко пъти, но не видях да е изтеглено последно ISO от линковете по-назад и да е пуснат поне ъпгрейд до последна версия със запазване на файловете...

Не съм видял линкове с ISO файлове.Сега ще погледна.

Видях ги,DarkEdge е постнал линкове.От официалната страница вече пробвах,не се получи.А от другите два линка има много версии,най-много да оплескам нещата още повече.

преди 2 минути, bojoviki написа:

Видях ги,DarkEdge е постнал линкове.От официалната страница вече пробвах,не се получи.А от другите два линка има много версии,най-много да оплескам нещата още повече.

За да няма проблеми, е достатъчно да видиш с каква точно версия си и колко битова е. Цъкни на Win+R, напиши  winver и цъкни Enter. Качи да видим какво пише в прозореца.

преди 13 минути, Joss Bomon написа:

За да няма проблеми, е достатъчно да видиш с каква точно версия си и колко битова е. Цъкни на Win+R, напиши  winver и цъкни Enter. Качи да видим какво пише в прозореца.

Untitled1.png.dfb55676f4620372e8bb6c6cf13d2f84.png

Untitled.png.2a7b79b60113f60dbc2837185f810105.png

Теглиш това исо и го стартираш направо под Windows /линка изтича утре в 2 ч./.  Ако версията ти на настоящия Windows е 64-битова, маркираш Windows 10 Pro 64bit., като  внимаваш и четеш какво ще ти изпише за ъпгрейда - избираш ъпгрейд със запазване на инсталирани програми и файлове.

Ако си с 32 битов, теглиш това исо.

преди 9 минути, Joss Bomon написа:

Теглиш това исо и го стартираш направо под Windows /линка изтича утре в 2 ч./.  Ако версията ти на настоящия Windows е 64-битова, маркираш Windows 10 Pro 64bit., като  внимаваш и четеш какво ще ти изпише за ъпгрейда - избираш ъпгрейд със запазване на инсталирани програми и файлове.

Ако си с 32 битов, теглиш това исо.

Благодаря,тегля 64 битовото.Само да попитам,какво ще рече "стартиране направо под Windows"?

преди 5 минути, bojoviki написа:

Благодаря,тегля 64 битовото.Само да попитам,какво ще рече "стартиране направо под Windows"?

Цъкаш с двоен клик да зареди и стартираш инсталатора, без да правиш флашки или дискове. Добре е, изтегленото исо да не е на дяла с инсталирания Windows.

преди 4 минути, Joss Bomon написа:

Цъкаш с двоен клик да зареди и стартираш инсталатора, без да правиш флашки или дискове. Добре е, изтегленото исо да не е на дяла с инсталирания Windows.

А това ли е :)?Убягват ми някои термини.Уиндоуса е на ssd-то,а iso-то го тегля на харда.

Благодаря ти Joss Bomon,но и така не се получи.Някъде другаде е проблема.

Untitled.png.9b79339f9dd42f60b531c4cb15045bc0.png

Ако чистата инсталация не ти е вариант, следвай инструкциите от този линк:

https://translate.google.com/translate?hl=bg&sl=en&u=https://appuals.com/windows-10-installation-has-failed/&prev=search

преди 4 часа, дръндю написа:

нещо такова като Андроид, ама разработен за десктоп, ще е едно добро решение, за да бъдат забравени микромеките и конзолата в линукс

:offtopic_s:

Не си пробвал Remix OS то е това за което говориш. 

преди 3 часа, bojoviki написа:

Изчакваш да оправят проблема с ъпдейта от МС или правиш на чисто инсталация на Windows с въпросната версия. 

преди 7 минути, АUX написа:

Изчакваш да оправят проблема с ъпдейта от МС или правиш на чисто инсталация на Windows с въпросната версия. 

Това обмислях,че вече ме боли главата от опити.За последно може да пробвам линка,който даде Joss Bomon

Aми да това е най добрият начин, другото което ми направи впечатление е че никой не си напраи труда да прочете логовете или да прерови за грешката.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.