Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпроси относно теглене на кредит?

Featured Replies

Здравейте. Отдава ми се да работя в чужбина, в момента съм безработен, искам да изтегля кредит не много голяма сума. Аз не съм много запознат със нещата, затова пиша в форума със очакването че някой може да ми помогне. Как се тегли кредит онлайн или от банката, колко време отнема да ми приемат кандидатстването и по банков път ли получавам парите?

За банка ще ти искат обезпечение ако нямаш трудов договор със съответни осигуровки, от които да е ясна не минимална заплата.

Да не се натресеш на бързи лихвари че ще ти се стъжни. Това може да стане и на бюрото на някой служител в банката. Гледай с кой сключваш договор. И при какви условия. Съвет - вземи заем от роднини.

Няма банка която да ти отпусне кредит ако си безработен.

Искат поне осем месеца на трудов договор и осигуровки.

преди 11 минути, Филипов написа:

За банка ще ти искат обезпечение ако нямаш трудов договор със съответни осигуровки, от които да е ясна не минимална заплата.

Да не се натресеш на бързи лихвари че ще ти се стъжни. Това може да стане и на бюрото на някой служител в банката. Гледай с кой сключваш договор. И при какви условия. Съвет - вземи заем от роднини.

И от бързите кредити няма да му отпуснат.

Да попита за някой кредит който не иска връщане.

• Автор
преди 6 часа, Емил Костов написа:

И от бързите кредити няма да му отпуснат.

Погледнах във интернет има 1,2 '' 'сайта' във които не изискват представяне на трудов договор, но все пак малко съм притеснен да не стане нещо '' грешно' така да се каже, все пак онлайн кредит не съм теглил никога, но и във банката ако отида няма как да ми дадат. 

преди 4 минути, Erkan00 написа:

Погледнах във интернет има 1,2 '' 'сайта' във които не изискват представяне на трудов договор, но все пак малко съм притеснен да не стане нещо '' грешно' така да се каже, все пак онлайн кредит не съм теглил никога, но и във банката ако отида няма как да ми дадат. 

Няма да ти дадат кредит ако не работиш.

• 2 седмици по-късно...

Ако имаш сметка в някоя банка повече от година и често си внасял пари в нея, има вероятност да ти дадат кредитна карта с някакъв лимит. Но в този случай трябва да си правиш сметка колко можеш да отделяш на месец за изплащане, и за да не се надбягваш с лихвата е добре да внасяш от 50 до 100% повече отколкото е минималната месечна вноска за ползваната сума. Иначе специално кредит без да отговаряш на ред условия едва ли ще ти даде някой. А от тези които обещават кредит само срещу лична карта бягай далече - лихвата ще е огромна и ще си късметлия ако успееш да се откачиш

току-що, Петър С. написа:

Ако имаш сметка в някоя банка повече от година и често си внасял пари в нея, има вероятност да ти дадат кредитна карта с някакъв лимит. Но в този случай трябва да си правиш сметка колко можеш да отделяш на месец за изплащане, и за да не се надбягваш с лихвата е добре да внасяш от 50 до 100% повече отколкото е минималната месечна вноска за ползваната сума. Иначе специално кредит без да отговаряш на ред условия едва ли ще ти даде някой. А от тези които обещават кредит само срещу лична карта бягай далече - лихвата ще е огромна и ще си късметлия ако успееш да се откачиш

никой няма да му даде кредит без да има гаранция. За да изтегли в това си положение, ще му искат поне 2 поръчителя.

• 1 месец по-късно...
на 21.10.2019 г. в 21:32, Емил Костов написа:

никой няма да му даде кредит без да има гаранция. За да изтегли в това си положение, ще му искат поне 2 поръчителя.

Да, то по - добре да се обърне към лихвар :)

преди 9 минути, Kolski написа:

Да, то по - добре да се обърне към лихвар :)

Че ти какви мислиш, че са тези с кредитите???

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.