Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Cinnamon (GNOME) tool за управление на клипборда

Featured Replies

Чувал съм, че има инструменти за управление на клипборда, но не намирам такъв, какъвто ми трябва - да мога да управлявам колко време едно съдържание да стои в клипборда (демек - неограничено време), ако не съм копирал друго след това. Защото в момента каквото и да копирам, то стои там максимум 5 мин., след което се изпарява, което е много дразнещо.

• Автор
преди 5 часа, lupis написа:

Това е за Боза, а аз питам в раздела за Линукс, следователно ми трябва за Линукс.

преди 4 часа, jojopara написа:

clipit

Няма функция/опция "duration", тоест продължителност. И като няма, то ще продължи по старому - 5 мин. в клипборда и после довиждане.

• Автор

Понеже бутонът за редакция го хвана липсата (ЙБах, кога мина един час?) - във форума на арч казаха, че изчезването на съдържание от клипборда толкова скоро си било нормално. Няма мениджър, който да може да настройва колко време копираното съдържание да остава там, но поне намерих такъв, който най да ми харесва: Parcellite.

Валсо, Klipper? Има много настройки, при мен работи безпроблемно. Запазва картинки, определяш колко броя да пази, ако искаш и след рестарт. Досега на мен не ми е трил съдържание докато не го препокрия. В смисъл, пази ми до 7 броя и като копирам нещо, седмия го изтрива. В смисъл, винаги пази последните 7 неограничено и след рестарт. Също може и да пази само селектиран текст, без да е копиран.

преди 4 часа, Masakra написа:

Валсо, Klipper? Има много настройки, при мен работи безпроблемно. Запазва картинки, определяш колко броя да пази, ако искаш и след рестарт. Досега на мен не ми е трил съдържание докато не го препокрия. В смисъл, пази ми до 7 броя и като копирам нещо, седмия го изтрива. В смисъл, винаги пази последните 7 неограничено и след рестарт. Също може и да пази само селектиран текст, без да е копиран.

То и cli.tpit правъ същото, но нямам предстана какво иска  питащият.

преди 4 часа, Masakra написа:

Ехо Kliper е за KDE а KDE според Валсо не струва:lol6: Kliper си има всишко изброено даже май и време

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.