Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Имам стари филми с бг аудио които бих искал да споделя.

Featured Replies

Здравейте приятели! Първо се извинявам ако пиша на грешното място и в грешен раздел, но моля да бъда извинен и ако не отговарям на условията или нарушавам политиката на форума поста ми да бъде премахнат.
Имам много стари видео касети с хубави филми (предимно бойни) с бг аудио, купих си наскоро кепчър и мисля да ги дигитализирам. Бих искал да попитам дали някой от вас има желание да ги качи после в торент сайт за сваляне, мисля че филмите са готини и много редки. Аз немога да качвам тъй като нямам  все още това право а и незнам точно как процедира качването на торент. Бих се наел да дигитализирам касетите една по една, който са по 90 мин и да дам на някой който ще може да ги споделя. Благодаря предварително и се извинявам пак ако съм нарушил някое от правилата на форума.

преди 58 минути, mustafa bilgin написа:

Имам много стари видео касети с хубави филми....мисля че филмите са готини и много редки.

Кои са тези заглавия, че да са много редки? Дали наистина ги няма по тракерите?

Само от любопитство питам, да не са с едногласов дублаж, че това беше и си остава супер дразнещо. Дори не знам защо са го правили навремето....

преди 1 час, mustafa bilgin написа:

дали някой от вас има желание да ги качи после в торент сайт за сваляне

Качването ще ти отнеме минута: http://torrent.start.bg/Как+да+направим+торент+файл+с+µTorrent%3F-5096

• Автор
преди 22 минути, ice_lion__01 написа:

Кои са тези заглавия, че да са много редки? Дали наистина ги няма по тракерите?

Само от любопитство питам, да не са с едногласов дублаж, че това беше и си остава супер дразнещо. Дори не знам защо са го правили навремето....

имам и едногласови, но не много  около 5-6, за заглавия трябва да го погледна и да ги пиша едно по едно. 

преди 24 минути, niam-niam написа:

Лесно е знам и мога да създам торент, но за качване после примерно в замунда няма да мога, тъй като нямам право на това от сайта.

преди 10 часа, mustafa bilgin написа:

Лесно е знам и мога да създам торент, но за качване после примерно в замунда няма да мога, тъй като нямам право на това от сайта.

Щото не може да кандидатстваш за ъплоудер ли?

преди 14 часа, ice_lion__01 написа:

Щото като нямаш пари да платиш на достатъчен брой актьори, караш с един...

• Автор
преди 20 часа, mustafa bilgin написа:

имам и едногласови, но не много  около 5-6, за заглавия трябва да го погледна и да ги пиша едно по едно. 

Мога, но тъй като не съм запознат със качване на торент не искам да поемам такава отговорност. Предпочитам само да съдействам на някого, който може

на 10.11.2019 г. в 10:46, sliderum написа:

Щото не може да кандидатстваш за ъплоудер ли?

Без да съм ъплоудър, в маймундата си имам бутон "качи".

току-що, _Belial_ написа:

Не съм влизал камара време там, може и да има. Полезна информация, за...който го интересува. 

• 2 месеца по-късно...
на 9.11.2019 г. в 22:36, mustafa bilgin написа:

Здравейте приятели! Първо се извинявам ако пиша на грешното място и в грешен раздел, но моля да бъда извинен и ако не отговарям на условията или нарушавам политиката на форума поста ми да бъде премахнат.
Имам много стари видео касети с хубави филми (предимно бойни) с бг аудио, купих си наскоро кепчър и мисля да ги дигитализирам. Бих искал да попитам дали някой от вас има желание да ги качи после в торент сайт за сваляне, мисля че филмите са готини и много редки. Аз немога да качвам тъй като нямам  все още това право а и незнам точно как процедира качването на торент. Бих се наел да дигитализирам касетите една по една, който са по 90 мин и да дам на някой който ще може да ги споделя. Благодаря предварително и се извинявам пак ако съм нарушил някое от правилата на форума.

Здравей и аз колекционирам стари VHS филми и мога да помогна да ги кача в замунда ще се радвам да помогна това ми е пощата [email protected]. Ако са дублирани от Васил Кожухаров са наистина ценни 

на 17.11.2019 г. в 21:00, _Belial_ написа:

Супер потребителите в Замунда имат тази опция, но торентите им не са видими за останалите освен ако не влезеш в профила на дадения потребител или някой с ранг ъплоудер и нагоре не ги направи видими за всички.

преди 8 часа, Николай Димитров subbaca написа:

Здравей и аз колекционирам стари VHS филми и мога да помогна да ги кача в замунда ще се радвам да помогна това ми е пощата [email protected]. Ако са дублирани от Васил Кожухаров са наистина ценни 

хаха ей този човек е легенда спомням си едно време като гледах филми с бг аудио с негови дублажи как озвучаваше всички - мъже, жени, деца и всички други живи същества. :Д

• 2 години по-късно...

Здравейте,

Ще опитам да намеря един стар немски филм. Казва се "Патриция".  Разказва се за една млада германка, която отива в Гърция във ваканция. Една млада руса мацка се забавлява на фона на красотата на Гърция.
Едва ли друго е важно, защото искам да намеря музиката от този филм.
Филмът е от видео касети. Даже нямаше превод.  Имам аудио файл но е голям и не мога да го добавя.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.