Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Здравейте имам нужда от помощ Есе на тема:"Колкото по-извисен е човек,толкова повече страда"(за 10клас)

Featured Replies

😍

• Автор
преди 15 минути, BlueSoldierr написа:

Ти като си влюбена чувстваш ли се извисена?

Не просто така е отишла там темата 

• Автор
преди 2 минути, BlueSoldierr написа:

Учителят дет не може да напише едно есе.

Не те питам щото там е отишла темата.

Вместо само да хейтите помогнете ако можете ако ли не приятна вечер

• Автор
преди 9 минути, BlueSoldierr написа:

дал съм ти ключовата дума и сам ти написал.Няколко страници няма да пиша.

Хубаво Благодаря

преди 54 минути, Диана Г. написа:

😍

Най-сетне нещо хубаво в този форум.

Аз разбирам темата така: Колкото по-извисен си, толкова повече се отдалечаваш от мнозинството, от онова, което се смята са уравниловката, злободневното, тривиалното, обикновеното, ако щеш. И се оказва, че това те дистанцира от околните, защото започвате да говорите на различни езици. Извисеният търси идеалът, гони съвършенството, превръща се в перфекционист, докато интересите и възможностите на онези, за които това не е приоритет, са много различни. И не става въпрос непременно за интелект, тук не говорим за доминация, а точно за приоритети - за това кое е важно и работи ли човек и върху себеусъвършенстването си. Уви, драмата на този път е, че оставаш неразбран. Помня хлевоуст, един потребител от тук ми сподели нещо на лично съобщение, но не мисля, че има проблем да го напиша. Това също може да го включиш в есето си. Прибирал се от работа, извън града, и спрял на пътя за да съзерцава залеза. Негов колега го видял и спрял. Попитал каква е аварията и хлевоуст му казал, че не затова е спрял. И колегата му казал, че е луд. Останал е неразбран. Не е успял да сподели момента, нито усещанията и размилите, които красотата и спокойствието са пораждали в неговата душа. Та така, колкото по-извисен е един човек, толкова повече страда от това. Чувала си и за този израз, че с мъдростта се трупа и печал. Ама се спирам, че няма да остане и за теб да напишеш нещо 🙂

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Колкото по-заблуден е човек,толкова повече страда.

От това страдат околните. Простотията е единствената болест, от която не страда носителят, а околните.

преди 1 час, Alletheya написа:

С тая "помощ" направо закопа ученичката.

Тези с големите претенции за извисеност, всъщност са заблудени.
И често са даскалички за бг заплатка и нямат пари за каруца да си купят, да не ходят пеша на работа.

• Автор
преди 48 минути, Белгиеца написа:

Тези с големите претенции за извисеност, всъщност са заблудени.
И често са даскалички за бг заплатка и нямат пари за каруца да си купят, да не ходят пеша на работа.

Правилно✔

преди 14 часа, Myanmar написа:

От това страдат околните. Простотията е единствената болест, от която не страда носителят, а околните.

С тая "помощ" направо закопа ученичката.

Абе чиче пенсиониран , сложила съм те в блок листата си неслучайно , защото всеки твой коментар е неадекватен.Защо продължаваш да ми се вреши и да ми пишеш неадекватни коментари .Хайде къш....тя ще пише есе ти си гледай пенсията , телка и кръвното ...Супер нагло същество! 

преди 2 часа, Alletheya написа:

Абе чиче пенсиониран , сложила съм те в блок листата си неслучайно , защото всеки твой коментар е неадекватен.Защо продължаваш да ми се вреши и да ми пишеш неадекватни коментари .Хайде къш....тя ще пише есе ти си гледай пенсията , телка и кръвното ...Супер нагло същество! 

Леличко, на половината от твоята възраст съм. Помогни, ако можеш, ако не можеш - не пречи. Приеми го за безплатен съвет на някой по-мъдър от теб.

преди 9 часа, Диана Г. написа:

Правилно✔

С това нагло отношение съжалявам, че ти помогнах. Мислех, че искаш да подобриш версията, която си, а то било просто усилие да се заблуди педагог, че полагаш усилия в тази насока.

преди 1 час, Myanmar написа:

С това нагло отношение съжалявам, че ти помогнах. Мислех, че искаш да подобриш версията, която си, а то било просто усилие да се заблуди педагог, че полагаш усилия в тази насока.

Голямо шаранче си да знаеш. Кълвеш на всякакви въдици. Тоя ник го е регистрилала овцътъ и само се хили от панелния блок.

преди 2 часа, Белгиеца написа:

Голямо шаранче си да знаеш. Кълвеш на всякакви въдици. Тоя ник го е регистрилала овцътъ и само се хили от панелния блок.

Не звучи като нея.

Тя ли е наистина?

преди 11 часа, Myanmar написа:

Не звучи като нея.

Тя ли е наистина?

Като не разбираш от психология и не знаеш да четеш между редовете, така ще е ... ще се ловиш на въдици и в реалния живот.
Ето ти доказателството:

0d9b4f89370a.jpg

преди 12 часа, Белгиеца написа:

Ето ти доказателството:

Видях го това. Затова те и попитах воистина ли е тя.

Казва ли ти някой кой е .
Важното е , че тука е жироко практикуван спорт ползването на фалшиви акаунти.
Всеки който ползва домашен и служебен компютър може да си играе на тази игра, без да могат нищо да му кажат.
Два различни компютъра, от два различни интернет провайдера и готово.
Пък сега и със смартфоните с платените абонанементи за 3 и 4Г по GSM мрежите и става , че и децата могат да се бъзикат.
Отделно знаещите как да минават през разни проксита и имащи на разположение по няколко компютъра, направо биха могли да пускат в една и съща секунда мнения в различни теми, ако текстовете са писани предварително и само клика с мишките по бутона "Добави Отговора".

Та тук техниката не помага за улавянето на шегаджиите, трябва си профайлинг от високо ниво и от човек с повечко опит.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.