Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как да забраним дисконектването към wifi

Featured Replies

как да забраним настроиката на wifi   за птребител които не е администратор

windows7

благодаря  предварително

Абсолютно недостатъчна информация. Като за начало марка и модел ма хардуера, който използваш. Ако не знаеш иснталираш програмите AIDA или Speccy. Те ще ти го покажат.

Иначе WI-FI e негарантирана свързаност и може да прекъсва и разпада от доста причини, дори и хардуерът и софтуерът да са наред.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

преди 8 минути, dan+ написа:

как да забраним настроиката на wifi   от птребител които не е администратор

windows7

благодаря  предварително

Задай си въпроса както трябва, щото по този начин, няма как да получиш необходимата информация.  Тук не е форум на врачки!

• Автор

windows 7 utimate 

laptop lenovo g570 

wifi carta na tplink 

как да заключите настройките на wifi на Windows 7

Безжичната карта на този лаптоп поддържа BGN стандарта, защо използвате външна TP-Link?

• Автор

разщирение на wifi обхвата 

и е по стабилна врзката

• Автор

промяна на настройките на wifi към които съм сврзан за тях искам да блокирам 

преди 4 минути, dan+ написа:

разщирение на wifi обхвата

Безжичната карта не може да разширява обхвата. Моля да кажеш точния модел на TP-Link устройството?

• Автор

tl-wn321n

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Безжичната карта не може да разширява обхвата. Моля да кажеш точния модел на TP-Link устройството?

преди 11 минути, dan+ написа:

tl-wn321n

Това е обикновена безжична USB карта.Само драйвери ли си инстралирал или и програмата, която управлява тази карта? Към какво безжично устройство се свързваш и на какво разстояние ти е лаптопът от него.

преди 14 минути, dan+ написа:

промяна на настройките на wifi към които съм сврзан за тях искам да блокирам 

Събери си мислите и си формулирай въпроса! Ако става дума за настройките на рутера/АР-то - сменяш User/Pass на устройството, ограничаваш management-a до едно или две устройства (ако рутера/АР-то има такава възможност).

Ако става дума за някакво случайно пропадане на връзката - проблема може да е съвсем друг!

• Автор

само драивер  

имам компиютрна зала

как да попреча на акаунт които не е администратор да му попреча да редактира и изтрива профил за безжична мрежа? 

* за потребителски профили не е опция *

на пропъртис като цъкнеш трябва да сложиш тикче на аутоконект

И като издърпа адаптера от wifi и връзката е приключена. Това как ще го забраниш, ще го залепиш с лепило ли?

Значи правиш лимитиран акаунт. Няма друг начин. И каква е тази компютърна зала, дето използваш безжична свързаност. Всичко трябва да ти е по кабел по принцип.

• Автор

лаптоп е и е ново попалнение до него още няма прекаран кабел и някои непрекснато го дисконектва от тпата wifi врзка

лаптоп е и е ново попалнение до него още няма прекаран кабел и някои непрекснато го дисконектва от тпата wifi врзка

Сигурен ли си, че има човешка намеса?

Какво е зададено в Power management на безжичната карта?

Остава само

преди 44 минути, Емил Костов написа:

Значи правиш лимитиран акаунт. Няма друг начин. И каква е тази компютърна зала, дето използваш безжична свързаност. Всичко трябва да ти е по кабел по принцип.

ПС: Един LAN кабел се прави за минути

преди 10 минути, street racer написа:

Остава само

ПС: Един LAN кабел се прави за минути

Да де и това съм написал, че трябва да е по кабел. Особено пък в компютърните зали дето се играят повече игри.

преди 19 минути, dan+ написа:

да е вклучена винаги

Махни го. Избери опцията Windows да не спира тази карта с цел пестене на енергия. Освен това както ти казах безжичната свързаност се влияе от доста фактори. Ако имаш много безжични мрежи в района, които да излъчват на един и същи канал, се получава интерференция и връзката разпада.

• Автор

Да де и това съм написал, че трябва да е по кабел. Особено пък в компютърните зали дето се играят повече игри.

Махни го. Избери опцията Windows да не спира тази карта с цел пестене на енергия. Освен това както ти казах безжичната свързаност се влияе от доста фактори. Ако имаш много безжични мрежи в района, които да излъчват на един и същи канал, се получава интерференция и връзката разпада.

тожа ми е ясно 

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Да де и това съм написал, че трябва да е по кабел. Особено пък в компютърните зали дето се играят повече игри

Тъй де.....ама явно пускането на един кабел се оказва проблем за собственик на комп. зала :)

Махни го. Избери опцията Windows да не спира тази карта с цел пестене на енергия

Ами аз това разбирам под "да е включена винаги", ама знае ли човек - с тези обяснения на питащия

тожа ми е ясно 

Марка и модел към рутера, където се е вързал този лаптоп. Предполагам имаш достъп до него. Ако да виж на всеки канал по колко безжични устройства има излъчващи на същата честота. Вземи и този лаптоп до теб да видим дали наистина някой умишлено го разкача или го прави сам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.