Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как да забраним дисконектването към wifi

Featured Replies

• Автор

D-Link DIR-842

az sam 1kanal ne na 11po standart

преди 4 минути, dan+ написа:

D-Link DIR-842

Я пак! Опитваш се да кажеш, че на двубандов рутер не можеш да смениш канала на 2.4?

ПС: Ти всъщност, кой банд ползваш? Защото ми намирисва на проблем със свързаността, а не че  някой прави мизерии

Какво е нивото на сигнала (в dB) на мястото, където е лаптопа (и за двата банда)?

преди 6 минути, dan+ написа:

D-Link DIR-842

За съжаление не виждам този рутер да има опцията да показва на всеки канал какви други безжични устройства има и на каква честота излъчват. Виждам обаче, че в двубандов и има възможност да изlъчва на 5G. Там пробвал ли си как стоят нещата?

преди 7 минути, Емил Костов написа:

За съжаление не виждам този рутер да има опцията да показва на всеки канал какви други безжични устройства има и на каква честота излъчват. Виждам обаче, че в двубандов и има възможност да изlъчва на 5G. Там пробвал ли си как стоят нещата?

Е, рутера като не може, то inSSIDer (Windows)  и WiFi Analyzer (Android) могат :)

преди 3 минути, street racer написа:

Е, рутера като не може, то inSSIDer (Windows)  и WiFi Analyzer (Android) могат :)

На windows не знаех как се казваше. :wors:, а и честно да си призная въобще не се сетих за андроида. Иначе в къщи моят TP-Link има тази опция, макар че не ми е трябвала. При мен ефирът не е "зашумен".

преди 3 минути, Емил Костов написа:

При мен ефирът не е "зашумен".

И ти като мен, си късметлия :) Да не си в къща в покрайнините :)

преди 3 минути, street racer написа:

И ти като мен, си късметлия :) Да не си в къща в покрайнините :)

В къща съм, но не съм в покрайнините. Почти на центъра съм, но няма много застроени сгради и блокове около мен и затова няма и проблеми с безжичната свързаност. Аз обаче не я и използвам толкоз Стационарния компютър както и лаптопът са закачени с кабели. Единствено телефонът я използва. Иначе е голям проблем с WI-FI като цяло. 

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Аз обаче не я и използвам толкоз Стационарния компютър както и лаптопът са закачени с кабели. Единствено телефонът я използва. Иначе е голям проблем с WI-FI като цяло

По добре от кабела е само по-дебелия кабел.....казали умните хора :)

преди 17 минути, street racer написа:

По добре от кабела е само по-дебелия кабел.....казали умните хора :)

За съжаление така се налага. Във всяко домакинство вече има безжични устройства и то по няколко и става просто една каша. Да не говорим, че потребителят иска да има обхват във всяка стая и сигналът да не прекъсва, което няма как да стане.

Потребителят обаче не иска да разбере, че няма как да се гарантира безжичната връзка, а отговорът е, че това е безумие и в кой век живеем, че да използваме кабели.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор

блаодаря но намерих решение

преди 2 часа, dan+ написа:

блаодаря но намерих решение

И какво е то сподели ако може. Не вярвам да са дошли марсианците и да са ти дали по-добра безжична карта и рутер.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.