Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво се гледа с Mio 4K

Featured Replies

• Автор

Да ви се похваля че имам вече и новия модел Mio 4K plus за в кухнята.
И да ви информирам, че в OpenAtv има само два тунера.
Първият е SX2 а вторият е или за S2 или за  T2.
Та няма да можете да го настроите да ви работи с два кабела за сателита и един за ефирната.
Аз съм избрал да имам сателит и ефирна.
Някой друг може да предпочете два кабела за сателит , но без ефирна.

А гърците минаха в Full HD  и на 3°E и на 39°E и работят всичките.

• Отговори 175
  • Прегледи 30k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Важното е че бг шейховете ще останат на сухо , като се юрне народа да чете на форума който съм го дал.

• Едно от предимствата на безплатната телевизия от сателит, спрямо кабеларките и нелегалните ИПТВ е, че само с един конвертор се захранват до 8 независими един от друг приемници.  На снимката се вижда

• За да можеш да инсталираш една сателитна чиния трябва да не си с две леви ръце. После трябва и да имаш пространствена ориентация, да не търсиш на север сателити. После трябва да ти сече пипето и да ча

Публикувани изображения

Да ме прощава Белгиеца, че използвам темата му. Наскоро забелязах, че телевизора ми, който е Star-Light 32DM3501, има извод за сателитна телевизия какъвто според характеристиките не би трябвало да има. Отдолу разположението на изводите е като на този телевизор:  ECG 32 H06T2S2 - LED TV Като натисна копчето на дистанционното за източник на сигнал излиза и наличие на сателит. Та се чудя дали има S2 тунер или не...

• 2 месеца по-късно...

Тия руснаци на 14w и по нисък клас приемници ги ловят,я пробвай някой мач на Moviestar на 19Е дали сеца картината🤨

Белгиеца, с колко гимнастики постига всичко това,двора му е по богат на чинии от на НАСА. За гледане на един телевизор, като може да гледа и на компа, таблета,телефона. Като,може да гледа  канали,платени с нови филми спорт, но се радва на 7/8, балканика и тем подобни  реномирани канали. Като може да гледа netflix, disney+, класни сериали,нови филми, но той предпочита със свекървата да гледа тя каквото избере да гледа.Аз нпример в парка, в колата, в болницата, жената на тв, аз на компа. То даже не ще да признае, че Дачията е тясна, и то доста.Както се казва, вари го печи го........ аре със здраве.

преди 7 часа, Serdan Beytulov написа:

Предстои ми закупуване на Edision os mio 4k,та да питам как се представя приемника.

Добър е приемника. Ето снимчици от неосат и виваком.

1_0_1_89_F_3_130000_0_0_0_20220317175521.jpg

1_0_1_106_15_3_130000_0_0_0_20220317175855.jpg

1_0_1_A3_10_3_130000_0_0_0_20220317180146.jpg

1_0_1_CA_12_3_130000_0_0_0_20220317175730.jpg

1_0_19_13E_4_D5_1C20000_0_0_0_20220317180305.jpg

1_0_19_75_1_D5_1C20000_0_0_0_20220317180327.jpg

1_0_19_138F_6_D5_1C20000_0_0_0_20220317180404.jpg

• Автор
преди 4 часа, Serdan Beytulov написа:

Тия руснаци на 14w и по нисък клас приемници ги ловят,я пробвай някой мач на Moviestar на 19Е дали сеца картината🤨

А аз мачове като не гледам, а ?

преди 3 часа, balki65 написа:

Белгиеца, с колко гимнастики постига всичко това,двора му е по богат на чинии от на НАСА. За гледане на един телевизор, като може да гледа и на компа, таблета,телефона. 

А като не ползвам смартфон ни таблет, тогава за какво ми  е да работи на тях ?
Аз от компютъра пращам това дето идва от Интернет към 50" телевизор, не ми се гледа на 24" екран наказан на стола пред компютъра. 

А иначе през рутера сигналът от Мио 4К  е достъпен до всяка стая където има компютър в къщата, например на втория етаж. 
А телевизорите са 3 ( 2 по 50" и един от 40") и Е2 приемниците също са 3 в различни стай на първия етаж.

преди 38 минути, Белгиеца написа:

А аз мачове като не гледам, а ?

А като не ползвам смартфон ни таблет, тогава за какво ми  е да работи на тях ?
Аз от компютъра пращам това дето идва от Интернет към 50" телевизор, не ми се гледа на 24" екран наказан на стола пред компютъра. 

А иначе през рутера сигналът от Мио 4К  е достъпен до всяка стая където има компютър в къщата, например на втория етаж. 
А телевизорите са 3 ( 2 по 50" и един от 40") и Е2 приемниците също са 3 в различни стай на първия етаж.

Не те карам да гледаш мач,а само да пробваш дали има сецания

преди 2 часа, valseat написа:

Добър е приемника. Ето снимчици от неосат и виваком.

1_0_1_89_F_3_130000_0_0_0_20220317175521.jpg

1_0_1_106_15_3_130000_0_0_0_20220317175855.jpg

1_0_1_A3_10_3_130000_0_0_0_20220317180146.jpg

1_0_1_CA_12_3_130000_0_0_0_20220317175730.jpg

1_0_19_13E_4_D5_1C20000_0_0_0_20220317180305.jpg

1_0_19_75_1_D5_1C20000_0_0_0_20220317180327.jpg

1_0_19_138F_6_D5_1C20000_0_0_0_20220317180404.jpg

Ти сега с Едисон Мио ли си...

Под сецания предполагам разбираш фрийзване/замръзване /  на картината за няколко секунди. Тези фрийзове ако ги има не зависят от приемника а от линията от която гледаш . Ако много хора  гледат от тази карта в даден момент може и да замръзва чат пат. При мен няма такива замръзвания защото използвам сървъри които използват само локални карти. Като си купиш приемника вземи тест оттук https://precccam.com/cccam-free/   Пишеш някакво име и действителен имейл - в полето  Message:  Please send me test cccam.  И ще получиш тест линия за 48 часа на имейла. За повече тестове трябва да си с друг имейл. 

преди 21 минути, valseat написа:

Под сецания предполагам разбираш фрийзване/замръзване /  на картината за няколко секунди. Тези фрийзове ако ги има не зависят от приемника а от линията от която гледаш . Ако много хора  гледат от тази карта в даден момент може и да замръзва чат пат. При мен няма такива замръзвания защото използвам сървъри които използват само локални карти. Като си купиш приемника вземи тест оттук https://precccam.com/cccam-free/   Пишеш някакво име и действителен имейл - в полето  Message:  Please send me test cccam.  И ще получиш тест линия за 48 часа на имейла. За повече тестове трябва да си с друг имейл. 

Ааа ти си белгиеца ок

преди 13 минути, Serdan Beytulov написа:

Ааа ти си белгиеца ок

Тия дни ще го взема Едисон а за линии имам три, арабска китайска и българска и отварят доста неща

Със сигурност ще се купува сат.тунер.
Кой сателитен провайдър предлага качествена телезия и има ключета към него да сложа чинията - Неосат,А1,Вивател и Булсатком
Като гледам снимките всички са с 1920

на 23.03.2022 г. в 3:16, HasXXX83 написа:

Със сигурност ще се купува сат.тунер.
Кой сателитен провайдър предлага качествена телезия и има ключета към него да сложа чинията - Неосат,А1,Вивател и Булсатком
Като гледам снимките всички са с 1920

Ориентирай се да гледаш Bulsatcom.  На ;неосат; не се отварят каналите в ;hevc;/ с не операторски приемник ... на шеринг/  a и трудно ще намериш линия,която да отваря всички други канали.  За виваком--- най-доброто решение е арабски приемник с вграден софтуер.  Това че аз мога да гледам тези провайдери/ неосат и виваком с всякакъв приемник/ не означава,че всички гледат. И не става с ключета...😃   Просто имам такава линия,която са ми я дали ... а не че съм голям разбирач. Но разбира се не съм единственият.... питаш,искаш, молиш се и накрая се получава понякога.😃

преди 1 час, valseat написа:

Ориентирай се да гледаш Bulsatcom.  На ;неосат; не се отварят каналите в ;hevc;/ с не операторски приемник ... на шеринг/  a и трудно ще намериш линия,която да отваря всички други канали.  За виваком--- най-доброто решение е арабски приемник с вграден софтуер.  Това че аз мога да гледам тези провайдери/ неосат и виваком с всякакъв приемник/ не означава,че всички гледат. И не става с ключета...😃   Просто имам такава линия,която са ми я дали ... а не че съм голям разбирач. Но разбира се не съм единственият.... питаш,искаш, молиш се и накрая се получава понякога.😃

Преди имах 4ри редлайна купувах ги, като им свърши шаринга.

В другия фрум бяха писали, че неосат предавал по-хубаво.

редлайна  .. няма нищо общо с  бг. операторите.  Това е боклук.

Ще си купиш енигма приемник  с броудкам процесор. А не с хайсиликон.

преди 28 минути, valseat написа:

редлайна  .. няма нищо общо с  бг. операторите.  Това е боклук.

Ще си купиш енигма приемник  с броудкам процесор. А не с хайсиликон.

те май само едисон са такъв процесор.

Да те питам мога ли с енигмата да си пусна на външно ип плейлист?

преди 17 минути, HasXXX83 написа:

те май само едисон са такъв процесор.

Да те питам мога ли с енигмата да си пусна на външно ип плейлист?   Можеш ама не знаеш как. Там трябва в рутера да се правят разни интервенции. Има такива приемници с андроид ,които позволяват да пускаш  на до 10 клиента - това което гледаш от сателита. Не знам дали става за плейлист. Нема начин да не става според мен. Ти пускаш определен транспондер в който има определени канали.  Ама дали ще стане ако включиш и други неща- не съм го пробвал.

• Автор
преди 3 часа, HasXXX83 написа:

Може и на сателитния форум има и една дълга тема точно за това.
На мен не ми е трябвало и не съм го правил.

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Може и на сателитния форум има и една дълга тема точно за това.
На мен не ми е трябвало и не съм го правил.

• 2 месеца по-късно...
  • Автор

На 3-ти юни след обед Урсула спря от сателита на 13°E руските канали Россия-1 и 24, та сега се налага да ги гледам от 14°E с още други допълнителни които ги има там като Россия Култура, Канал5 или RT France.
За някои от каналите които са на T2-MI правя сляпо сканиране и приемникът ми сам ги намира.
Е, трябва си по-голяма антена за последните. Разликата с версията за Европа е, че рекламите са други и вечер някои предавания не ги показват на версията за в Европа. 

https://prikachi.net/image/LMUKul

п.п.
11025 H  6585  2/3  = само Россия-1 и 24 за с по-малка антена, не ставаща за  T2-MI

11647 V 14182  3/4  PLP 0  = за каналите предназначени за в Крим.

Ама Белгиец не можеш ли да си намериш една м3у листа с руски канали - да ги конвертираш и да гледаш. Аз имам поне десет работещи с всички руски и украински канали/ има и много правени 4к канали/.  И никой няма да ти бърка в приемника- кой ще се интересува и защо? А и можеш да сложиш и пароли. Какво ще ме интересуваш ти --- след като не можеш да отваряш пакетите и каналите,които аз отварям?

Смени порта на webface  и сложи парола. 

• Автор
преди 8 часа, valseat написа:

Ама Белгиец ...

И никой няма да ти бърка в приемника- кой ще се интересува и защо?

Преди войната само украинския канал 1+1 го гледах през интернет, той сега е качен даже на Хотбърд 13 изток, ама няма вече нищо за гледане на него.
Не ми се занимава с листи, има си ги каналите по сателитите и си ги гледам.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.