Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Искам да стана певец

Featured Replies

Учи се!

• 3 месеца по-късно...

Мечтата ми е да стана попфолк певица моля ви збъднете ми мечтатя всеки ден със колона във ръка си пея и си мисля че съм певица обещала съм на всички мой приятели че ще стана певица

преди 1 час, Petq 123 написа:

Мечтата ми е да стана попфолк певица моля ви збъднете ми мечтатя всеки ден със колона във ръка си пея и си мисля че съм певица обещала съм на всички мой приятели че ще стана певица

Ако не пееш много фалшиво, остава ти да си сложиш силиконови подплънки за гърди и си готова. Всяка кръчма ще е съгласна да има твоята компания.

на 20.12.2019 г. в 10:52, Крематориум написа:

Всичко живо напира да пее долнопробна музика като рапа и чалгата. Има толкова талантливи и красиви гласове, но никой, който да създаде качествен текст. Само се пее за пари, ку*ви и БМВ-та. Толкова ли изпаднала нация станахме. А  и ако нямаш гласови възможности, и умения, дори и квартален певач/певачка не можеш да станеш.

Ами, не е точно така. Сега, относно "гласови възможности", всеки ги има, ако може да говори и не е ням по рождение. Уменията се придобиват в разни школи. Трябва да се плати на вокални педагози. Имам приятелка, на която дъщеря ѝ за година в Рокскул, много добре започна да пее. Защото всеки ще обясни, как "гласът ти е инструмент", който можеш да усъвършенстваш. Дали ще имаш финансовата възможност, първо да се подготвиш, след това някъде да се представиш и някой/и да те забележи, са стъпки, в които можеш да вложиш достатъчно от желанието си. Но само да пишеш във форум тема, едва ли.

преди 5 минути, Maleficient написа:

относно "гласови възможности", всеки ги има

Пишеш глупости.

преди 5 минути, Maleficient написа:

някъде да се представиш и някой/и да те забележи

Хора, които могат да пеят - бол. Най-малкото всичките от музикалните училища излизат на пазара на труда. Но забелязването в Пайнер някак си съвсем преднамерено забелязва само егрогърдестите славеи. А момичето е обещало на всичките си приятели, че ще става попфолк певица и те вече са си купили салфетки.

преди 25 минути, Myanmar написа:

Пишеш глупости.

Хора, които могат да пеят - бол. Най-малкото всичките от музикалните училища излизат на пазара на труда. Но забелязването в Пайнер някак си съвсем преднамерено забелязва само егрогърдестите славеи. А момичето е обещало на всичките си приятели, че ще става попфолк певица и те вече са си купили салфетки.

Вие пишете противоречия.

Едни неграмотни хора, които не споменават нищо за завършени музикални училища, искат лесно някак да станат певци/вици.

И аз обясних, че освен, ако човек не е ням, може да се научи да пее. Но дори и тогава не е гаранция, че ще го/я промотират и ще има кариера. Райна не е толкова едрогърдеста или мангалката Софи, но имат гласове и са попаднали на точните хора и място. Талантът в пеенето е било преди век. Сега се учи, но и се плаща. И пак не е гаранция.

Една прекрасна Ани Овчарова и с глас, и с репертоар, и визия, и майка- вокална педагожка, без добри продусери, пее милата по долнопробни барове и кораби. Но виж, дъщерята на Глория...нищо особено според мен, е приемливо известна.

преди 55 минути, Maleficient написа:

И аз обясних, че освен, ако човек не е ням, може да се научи да пее.

А аз ти обяснявам, че пишеш глупости, защото си нямаш представа за какво пишеш.

преди 14 минути, Myanmar написа:

А аз ти обяснявам, че пишеш глупости, защото си нямаш представа за какво пишеш

Добре. И аз вече така ще отговарям, а опитах с разбираеми аргументи и примери.

Ти, как точно ще докажеш авторитет, че "имаш представа" за какво пишеш, и дали не ползваш свободно думата "глупости", освен, ако нямаш предвид твоите изблици?

Не ми отговаряй. Нямам намерение да ставам чалга-певица.

Смешко комплексиран ...

преди 6 часа, Maleficient написа:

Добре. И аз вече така ще отговарям, а опитах с разбираеми аргументи и примери.

Ти нямаш причина така да отговаряш. Имаш правото да назовеш нещо глупост, когато е глупост, а не според това кой е насреща ти или какво ти е отговарял. Това не е детска игра на надплюване. Тук се очаква, че си зрял човек, който може да създава адекватни отговори. Ти нямаш професионални познания в тази област и пишеш малоумни неща. Да, гласовите струни са инструмент, обаче с тъпан не можеш да "изсвириш" ария на Бородин. Музикалният педагог не създава гласове. Ама тая култура и познания в музиката май ти е набита от чалгар №1 в България - Слави Трифонов, чиито думи ги въртят като пародия за музикант, ама ти си му повярвала.

А, дочетох ти безсмисления отговор. Вече гледаш с насмешка и ме обиждаш, че съм комплексиран. Ами така е, на човек, който много иска да знае, ама не иска да му показват, че нищо не разбира, другите са му виновни.

преди 22 часа, Petq 123 написа:

Важното е да натрупаш фенове в социалните мрежи. 

Можеш да почнеш в Ютюб канал където да снимаш реакции на нови попфолк песни и така да събираш постепенно абонати.

След време когато канала събере повече гледания и абонати можеш да си пуснеш твоя песен в този канал. 

Също можеш да направиш и Фейсбук и Инстаграм профил за следване от фенове.

преди 2 часа, sky1 написа:

Важното е да натрупаш фенове в социалните мрежи. 

Последният начин, по който се добива фенове в нета, е правилното пеене.

преди 20 минути, JKirilov написа:

А никой не написа - Петя, недей! Вземи прочети 100 книги, после още сто. За почивка учи английски, испански...

Никой не дава бакшиши затова, че си прочел 100 книги.

• 1 месец по-късно...

едно от първите  условия за да станеш певец-звезда у нас, а и не само у нас май, е образованието. за препоръчване е да не си изкарал много повече от 5-ти кл. и да знаеш коя е столицата на лондон. много помага ако си боядисаш брадата или каквито имаш косми за боядисване. требе и да си малко гей щот иначе най-вероятно ше те обявят за расист и фашист. не е лошо и некоя катарска фондацийка или поне ню йорк таймс да ти направят едно интервю или репортажче и да обявят, че ти си бъдещето на бг-то. после може да се свържеш с домусчиев, той ше та пусне всяка събота от 20:00 ч по нова по някое риалити. там вечи магърдич ша та поеми той ше ти каже ко да прайш.

• 4 седмици по-късно...

Записвай се като пееш и можеш да качваш това в социалните мрежи като инстаграм примерно. Запиши се на някой частен урок по пеене,също така в youtube има много клипчета за това как да си подобриш гласът, но не очаквай всичко да стане за ден или два.Това е бавен процес. Хубавите неща стават бавно [emoji4]

Изпратено от моят SM-J320F с помощта на Tapatalk

• 1 година по-късно...
  • 1 месец по-късно...

Върви си изкарай някой курс по пеене да речем в RockSchool.

Влез на www.rockschool.bg и се запиши там!

Има и онлайн уроци и не е много скъпо при тях!

• 2 години по-късно...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.