Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Издирване на собственик на автомобил

Featured Replies

Здравейте,

Искам да попитам как мога да открия собственик на автомобил без регистрационен номер? Запомних марката и модела, цвета, джантите, видях от коя област е автомобила но целя номер не успях да видя.

Благодаря предварително

преди 18 минути, IliyanAM написа:

Здравейте,

Искам да попитам как мога да открия собственик на автомобил без регистрационен номер? Запомних марката и модела, цвета, джантите, видях от коя област е автомобила но целя номер не успях да видя.

Благодаря предварително

Никак.

преди 49 минути, IliyanAM написа:

Здравейте,

Благодаря предварително

Детективска агенция! Но много пари, а и няма гаранция, щом е част от номера...

преди 1 минута, barbuncela написа:

Детективска агенция! Но много пари, а и няма гаранция, щом е част от номера...

И детектив няма да помогне при такава информация. 

Дори и с връзки е минимален шанса, ако автомобила е масов модел и марка. По скоро, ако наблизо има камера, от магазин или друг обект, и от там поискат да ви съдействат. 

току-що, Meri Meri написа:

Дори и с връзки е минимален шанса, ако автомобила е масов модел и марка. По скоро, ако наблизо има камера, от магазин или друг обект, и от там поискат да ви съдействат. 

Има модел, марка и цвят, знае от коя област е. При проверка в системата много бързо ще се намали бройката на търсения автомобил - ако беше споменато по-конкретно можеше сами да предположим колко често срещан модел е (примерно търся автомобила на оригиналния KIT - колко такива коли според вас има в нашата държава, а колко от тях са розови - разбрахте ми идеята).

преди 5 минути, plamen_petrov_80 написа:

Има модел, марка и цвят, знае от коя област е. При проверка в системата много бързо ще се намали бройката на търсения автомобил - ако беше споменато по-конкретно можеше сами да предположим колко често срещан модел е (примерно търся автомобила на оригиналния KIT - колко такива коли според вас има в нашата държава, а колко от тях са розови - разбрахте ми идеята).

Никакъв шанс да се намери, да не говорим, че не знаем и каква е причината. Ако има ПТП или е причинена смърт може и да се задества системата на МВР, но така да го намериш абсурд. А това, че е от дадена област просто е без значение.

• Автор

В КАТ могат ли да го открият чрез тези данни които съм споменал по горе или само чрез регистрационен номер могат?

От полицията могат да го намерят, ако има сериозен повод за това. Казвате, в колко часа, и къде се е случило, по кой път е минал, а те съответно могат да вземат записи от охранителни камери, ако има такива по обектите в близост и съответно по част от номера, модел, марка и цвят на автомобила да го намерят. 

преди 23 минути, IliyanAM написа:

В КАТ могат ли да го открият чрез тези данни които съм споменал по горе или само чрез регистрационен номер могат?

Трябва да има причина КАТ и МВР, да започнат да търсят или да правят нещо. Като включим мудността на системата, бюрокрацията и корупцията нещата мисля, че са ти ясни.

преди 2 минути, Емил Костов написа:

Трябва да има причина КАТ и МВР, да започнат да търсят или да правят нещо. Като включим мудността на системата, бюрокрацията и корупцията нещата мисля, че са ти ясни.

Нещо не съм съгласен с теб!

Като включим мудността на системата, бюрокрацията и корупцията - как тук точно корупцията го спъва? Особено ако няма причина?

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Като включим мудността на системата, бюрокрацията и корупцията нещата мисля, че са ти ясни.

Точно това е най-съществената част. Полицията най-вероятно нищо няма да стори, ако не е някакъв сериозен случай и издирваният да е реално опасен. 

Преди години мой приятел със 170 в мое присъствие се промуши между джип и баничарка, тръгвайки да изпреварва без видимост и в резултат на това и трите автомобила понесоха щети, но той той реши да избяга и му се получи, пробваха се да ни догонят, но изостанаха и ни изгубиха и това се случва в покрайнините на голям град като София. Абсолютно никакви проблеми нямаше момчето и се размина напълно безнаказано, при положение че нанесе щети на 2 автомобила. 

току-що, Soviet Soldier написа:

Точно това е най-съществената част. Полицията най-вероятно нищо няма да стори, ако не е някакъв сериозен случай и издирваният да е реално опасен. 

Преди години мой приятел със 170 в мое присъствие се промуши между джип и баничарка, тръгвайки да изпреварва без видимост и в резултат на това и трите автомобила понесоха щети, но той той реши да избяга и му се получи, пробваха се да ни догонят, но изостанаха и ни изгубиха и това се случва в покрайнините на голям град като София. Абсолютно никакви проблеми нямаше момчето и се размина напълно безнаказано, при положение че нанесе щети на 2 автомобила. 

Хубаво де, кажи ми сега полицията какво да стори при минало събитие без свидетели и без доказателства. Няма пострадали, няма ПТП, няма снимки, няма камери, няма свидетели. Нали се сещаш, че такъв случай ще отпдане веднага.

Неофициално, с познати в системата могат да изровят нещо. И да, зависи за какво иде реч. Ние преди години, получихме такава информация, но бяхме приятелски посъветвани да не ровим и да не се занимаваме, ако не искаме усложнения. Всеки сам си преценява.

преди 5 минути, Meri Meri написа:

Неофициално, с познати в системата могат да изровят нещо. И да, зависи за какво иде реч. Ние преди години, получихме такава информация, но бяхме приятелски посъветвани да не ровим и да не се занимаваме, ако не искаме усложнения. Всеки сам си преценява.

И официално ще си подпишат уволнението. След въвеждането на GDPR нещата са затегнати доста. Никой служител няма да си рискува работното място, щото някой си е решил, че има проблем. Още чакам постващият темата да каже, защо се налага търсенето на въпросната кола и отговор нямам.

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Още чакам постващият темата да каже, защо се налага търсенето на въпросната кола и отговор нямам.

Няма да каже. Ако искаше да го е направил още в началото.

Каква е целта на занятието? Ако е извършено престъпление се пише заявителски материал. Плащаме за най-много полиция на глава от населението в целия ЕС. Може автомобилърт да е краден, да го кара лице, различно от собственика (с или без пълномощно и СУМПС).

Ако е просто изоставен автомобил без номера е съвсем друга работа (и начин).

Редактирано от Филипов (преглед на промените)

преди 4 часа, IliyanAM написа:

Според мен искаше да каже,  че не е запомнил целия номер на автомобила, а само областта.

..Та....      Ако е извършено престъпление полицията ще се задействат, но колко време ще отнеме никой не знае, възможно е и много да отнеме или изобщо да не го открият. А другия способ е евентуално във някой фен форум на марката на автомобила да го разгласите, като и там вероятността е .... твърде малка. Все пак, не е невъзможно. Имам познат, който се опитва в момента да издири човек, на когото е продал автомобил, но само чрез генерално пълномощно уж с цел самопрехвърляне. Знаят се всички данни на автомобила и все още не е открит, а последно е засечен скоро в България, преди да се започне съдебно разискване.... Та представете си така, каква е възможността, но се случват и чудеса.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.