Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Adblock който не съм слагал!

Featured Replies

• Автор
преди 7 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Тя не беше предназначена само за вас. А иначе новия лоф файл от Malwarebytes е безполезен, защото нищо не е било засечено (което все пак е добър знак). Отворете Scanner в Malwarebytes и след това отворете Reports.

Отворете лог файла от предишната проверка и натиснете Advanced. Долу вляво ще видите Export. Натиснете го и изберете Export to txt. Запазете файла с някакво име на десктопа или място по избор и го прикачете в следващия си коментар.

Ето: Report_1 е най-стрия, когато правих за първи път scan

Report_1.txt

преди 3 часа, lupis написа:

Да не е променен DNS -а?

https://adguard.com/en/adguard-dns/overview.html

Определено има подменен DNS адрес според FRST лог файла:

Tcpip\..\Interfaces\{9DFFF3EF-741D-4AEB-B6A1-76F8CA39DFFA}: [DhcpNameServer] 95.216.229.153 176.103.130.130

Може да е добавен от добавките за копане...

176.103.130.130 е точно за Adguard:

https://adguard.com/en/adguard-dns/overview.html

Променете DNS адресите например на 8.8.8.8 и 8.8.4.4 и почистете кеша на сърфирането. Добра идея е и да се почисти и DNS кеша от Command Prompt стартиран с десен бутон и Run as administrator и със следната команда:

ipconfig /flushdns

• Автор
преди 1 минута, lupis написа:

roggoto, пробва ли с друг браузър, например IE?

Пробвах с Mozilla, но е същото, без промяна! Същите сайтове са блокирани и същата "информация" ми показва!

преди 1 минута, B-boy/StyLe/ написа:

Определено има подменен DNS адрес според FRST лог файла:

Tcpip\..\Interfaces\{9DFFF3EF-741D-4AEB-B6A1-76F8CA39DFFA}: [DhcpNameServer] 95.216.229.153 176.103.130.130

Може да е добавен от добавките за копане...

Аз добавките за копаене съм ги махнал още предния път, когато имаше друг проблем - в случая какво да направя?

преди 2 минути, roggoto написа:

Пробвах с Mozilla, но е същото, без промяна! Същите сайтове са блокирани и същата "информация" ми показва!

Аз добавките за копаене съм ги махнал още предния път, когато имаше друг проблем - в случая какво да направя?

Нали съм написал? Сменете си DNS адресите в настройките за мрежовата карта:

https://www.howtogeek.com/164981/how-to-switch-to-opendns-or-google-dns-to-speed-up-web-browsing/

След това почистете кеша от сърфирането и DNS кеша (както съм споменал с ipconfig /flushdns).

Добавено: И не знам какво сте махнали, но си стоят добавките за копане + програмата:

HKU\S-1-5-21-3866419226-2039094957-1454721559-1000\...\Run: [WinEth] => C:\Users\389xx\AppData\Local\WinEth\app-1.5.27\WinEth.exe

• Автор

Извинявай, че бях прочел докрай съобщението!
Много добре и хубаво ми го описа - направих всичко по реда си и НЕЩАТА СЕ ОПРАВИХА! Сърдечни благодарности на вас, вашия тим и всички, които взеха "участие" със съвети и мнения!
Пожелавам ви да посрещнете новата година здрави, щастливи, а през следващата да ви се сбъднат пожеланията!

P.S. Ако има някъде място, където да се дават оценки и мнения за оказаната помощ - дайте ми линк и ще оставя положително такова!

преди 26 минути, B-boy/StyLe/ написа:

Нали съм написал? Сменете си DNS адресите в настройките за мрежовата карта:

https://www.howtogeek.com/164981/how-to-switch-to-opendns-or-google-dns-to-speed-up-web-browsing/

След това почистете кеша от сърфирането и DNS кеша (както съм споменал с ipconfig /flushdns).

Добавено: И не знам какво сте махнали, но си стоят добавките за копане + програмата:

HKU\S-1-5-21-3866419226-2039094957-1454721559-1000\...\Run: [WinEth] => C:\Users\389xx\AppData\Local\WinEth\app-1.5.27\WinEth.exe

Ами като всеки обикновен потребител малко наизуст си говоря! Как да я махна, с изтриване на самата директория ли, uninstall да потърся?

Благодарим за сърдечните пожелания. Бъдете и вие здрави и щастливи и много успехи в начинанията с които се захванете. Весело посрещане на Новата Година.

Нямаме нужди от оценки. Нас ни топли това ако се реши даден проблем и ако пациентите са доволни и благодарни.

Само съвета ми е да разгледате пак какви останки имате от програмите за копаене и ако не ги използвате да ги премахнете ръчно от настройките на самия браузър. Вижте и папката която съм споменал в предишния си коментар, защото стартира дори с Операционната Система. Malwarebytes е изтрила именно части от тези програми за копаене. Иначе системата ви е чиста.

За да премахнем Farbar Recovery Scan Tool направете следното:

Преименувайте изпълнимия файл FRST64.exe на Uninstall.exe.

image.png.9cf9e0ab76b122782aff3552f54c5829.png     =>     image.png.44f957ce25ef61c76206655a46425152.png

Кликнете с десен бутон на мишката върху Uninstall.exe и изберете Run as administrator. Ще бъдете уведомени, че трябва да рестартирате системата, за да изтриете инструмента.

image.png.abcc20b28654d54fae08e7451bb5dc3b.png

След рестарта инструмента и прилежащите към него файлове ще бъдат изтрити.

Изтеглете  KpRm от kernel-panik и го запишете на вашия работен плот. 

• Щракнете с десния бутон върху kprm_2.5.exe и изберете Run as administrator
  • Когато инструментът се отвори сложете всички отметки и натиснете бутона Run.

111.PNG

• След като приключите, щракнете върху OK. 
  • В Notepad ще се отвори лог файла, копирайте съдържанието му в следващия си отговор.

Приятни мигове във форума и весело посрещане на празниците! :bighat:

преди 9 минути, roggoto написа:

Ами като всеки обикновен потребител малко наизуст си говоря! Как да я махна, с изтриване на самата директория ли, uninstall да потърся?

Можете да изтриете самата папка например с командата: (за Command Prompt стартиран с десен бутон и Run as administrator)

rd /s /q "C:\Users\389xx\AppData\Local\WinEth"

а за да изтриете и реда е регистрите изпълнете следната команда:

reg delete "HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run" /v WinEth /f

• Автор

Направих всичко! Ето файла:

kprm-20191229165945.txt

Аз изтрих вече папката на тоя копач и на други останали в същата директория!

Можете да деинсталирате Malwarebytes от Contol Panel-a и AdwCleaner от интерфейса на самата програма.

Вижте и допълнението в предишния ми коментар как да изтриете папката.

Поздрави! ;)

• Автор

Всичко направих, махнах програмите от Control Panel и от Command Prompt както ми го написахте!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.