Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за нивелация на пералня

Featured Replies

• Автор
преди 7 часа, bigiadri написа:

И какво ще стане ,ако няма застопоряващи гайки? Едно голямо НИЩО. И какво ще стане, ако не е прицизно нивилирана? Едно голямо НИЩО. Пералната има придържащи пружини, амортисьори. Най -ВАЖНОТО е пералната да е стъпила твърдо ,без никакви луфтове  на четирите крака!Ако при стабилно положение пералната вибрира причината най-често е  надрал лагер , изпуснал амортисьор, откачена пружина,скъсано ухо към нея.

Това са 60 кила които се държат на резбата на развинтени болтове в тенекия. 

Отгоре на всичкото има и такива с луфт. Една тъпа тенекия 2мм с навити в нея болтове

Този бутон като го избера ограничава оборотите до 600

Този бутон като го избера ограничава оборотите до 600 абе тва ще е бутона за изплакване бе... Ама в книжката пише за пране

преди 19 часа, Емил Костов написа:

Сега се прави да издържи малко преди гаранцията и да умре. В момента има свръхпроизводство. Никоя фирма не иска да произвежда неща, които да са "вечни". Така е във всеки един отрасъл. И досега един мой познат използва пералня "Маргарита Снела" по лиценз на Аристон и е вече на 20 години и не е мръднала. Сегашните коледни елхички се чупят на третата година.

Всичко е лъжа и измама. Старата е вирпуул и пере два пъти по бързо. Тази я дават под 1 киловат на най-тежкия режим. Обаче руснака включи измервателни уред и показа разход дори над 3.

И ако съдя по книжката indesit, hotpoint, whirlpool иignis са на едно и същи собственици. 

• Отговори 54
  • Прегледи 27,3k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 56 минути, Камен Петров написа:

Отрязана е. Клипа който пуснах в книжката на руснака например е обяснено и с картинки и текст как да включим маркуча за водата. 

Тук за копчета с опции просто е написано да си изберем опция. 

Аз не схващам за какво ми е копче за пране като си задаваш програма

Иконата предполагам ви е позата - мехурчетата/капките

Модела е iwsne 61253ceco eu. l

Този по горе не е прав за нивелирането. Важи за да работи всичко както трябва. 

Ето ти упътване. На 49 страница е на български

Тази " Индезит" ,която е на клипа я имам едно към едно . Вече е на седем години, нямам никакви проблеми . Когато я монтирах ,нивелиращите болтове почти не са развивани, не съм и слягал никакви нивилири. ПРОСТО СЪМ Я ПОСТАВИЛ ДА СТОИ СТАБИЛНО!Слагам КАЛГОН и пера с течен гел, никога с прах.Филтърът и почти не го чиста  с години ,  остава си чист.

• Автор
преди 2 минути, bigiadri написа:

Тази " Индезит" ,която е на клипа я имам едно към едно . Вече е на седем години, нямам никакви проблеми . Когато я монтирах ,нивелиращите болтове почти не са развивани, не съм и слягал никакви нивилири. ПРОСТО СЪМ Я ПОСТАВИЛ ДА СТОИ СТАБИЛНО!Слагам КАГОН и пера с течен гел, никога с прах.

Случил си на екземпляр. И аз имах Мицубищи дето за 5 години не му е правен никъв ремонт и поне 30 пъти съм го оставял без капка бензин ама.... 

0169a0a4dd2b190d.jpg Вижда се добре какво е таблото на моята перална.То е много опростено и разбрано.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.