Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 31 минути, Maleficient написа:

Ей така като почнете да си признавате без да е нужно, разваляте целия сценарий, Начи

...

Ми толкус ний акъля начи...

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 21 минути, **Alex&Vanko** написа:

Борно по лош ли съм от теб? То тук всеки си играе ролята.

Не Ваньо. Има и такива, които не играят роли. И са отвратени от бездарната игра на някои "актьори"...

преди 2 минути, _Belial_ написа:

Не Ваньо. Има и такива, които не играят роли. И са отвратени от бездарната игра на някои "актьори"...

Всички сме актьори

<<Целият свят е сцена и всички ние сме актьори на нея - влизаме, излизаме и за своето време всеки от нас играе различни роли.>>

Шекспир

преди 1 минута, acnekt написа:

Всички сме актьори

Шекспир

Само така си мислите

Сталин

Клетото ми съществуване? Това откъде го измисли ти не ме познаваш изобщо?

Обожавам да спя следобеда

преди 1 минута, darkterminal написа:

Здрав сън у чиста съвест, дай Боже секиму!

Ааааааа....аз и без да ми е много чиста съвестта, си спинкам здраво :wub:

Редактирано от Ma_ri
Чиста съвест :D (преглед на промените)

преди 1 час, Maleficient написа:

Тъй вярно! Кът един развален домат, биля!

Аз днес купих подарък за Марти- рожденик приятел на безценното- от един мноу маняшки магазин Contrabanda!!! аЦки трудно устоях на изкушението да си накупя безброй яки неща от намаление в Kenvello.

Закупих си билет за кино, че много го говорят тоя "1917". Също така от пазара кашкавал и сирене от производител, туршийка и зелени доматчета. Така че довечера ...еййй, май ще ми се обадят за караоке! Уф...мислех да почивам, но няма мърдане...

Днес Оги рисува мишки в мола благотворително. Още не съм си взела зеленото небе. Обаче не ми се мърда и ще си остана бес мижка. Пък и ме съмнява да е помъкнал картината със себе се.... 

Товя 1917 да не е за октомврийската революция? 

На мен вчера ми подариха две кисели зелки и докато ги нарежа и ги натъпча в буркани омъндах бая зеле. Чак ми скрипнаха зъпките

преди 4 минути, darkterminal написа:

Здрав сън у чиста съвест, дай Боже секиму!

Мога да заспя винаги и по всяко време. Трябват ми само няколко плавни вдишвания и издишвания и съм исключила

преди 24 минути, emmi написа:

Обожавам да спя следобеда

Да не си испанка? Испанците спят следобед. Сиеста.

преди 15 минути, Ma_ri написа:

Ааааааа....аз и без да ми е много чиста съвестта, си спинкам здраво :wub:

С цялата сюрия пангалози около тебе, няма как да е по друг начин...

преди 12 минути, emmi написа:

...

На мен вчера ми подариха две кисели зелки и докато ги нарежа и ги натъпча в буркани омъндах бая зеле. Чак ми скрипнаха зъпките

...

Много обичам... Нарязано... Попиперено... Ливосано с дървено масло.

преди 16 минути, emmi написа:

...

Мога да заспя винаги и по всяко време. Трябват ми само няколко плавни вдишвания и издишвания и съм исключила

Тоооо... Заспиването лестно... Ма ко праиш кат се сбудиш и 3 саати през ноша и тря да пикaш? М? И после кат си легнел и почнат да пускачат разни мисли ф глаата...

преди 1 минута, darkterminal написа:

Тоооо... Заспиването лестно... Ма ко праиш кат се сбудиш и 3 саати през ноша и тря да пикaш? М? И после кат си легнел и почнат да пускачат разни мисли ф глаата...

Спя си като един средно голям пън. Много рятко ставам през нощъ и после продължавам от където сън са сабудила 

преди 4 минути, acnekt написа:

Клишета. Това е основна грешка. Не бива да се мисли с клишета. Така живота се опростява до скучност и сивост

преди 3 минути, darkterminal написа:

Много обичам... Нарязано... Попиперено... Ливосано с дървено масло....

Ъхъ, ъхъ, а пипереца смлян в старата кофемолка, а преди това съхнал навън на слънчице

преди 39 минути, emmi написа:

За баргани осна ли?

преди 6 минути, emmi написа:

Спя си като един средно голям пън. Много рятко ставам през нощъ и после продължавам от където сън са сабудила .

...

Ми на... Преди и ас бях така... Ма нешо ми стана и са стаам по три пръти на ножд...

преди 7 минути, emmi написа:

...

Ъхъ, ъхъ, а пипереца смлян в старата кофемолка, а преди това съхнал навън на слънчице

Кольо Бамбоф го мелеше ф ярмомелката... Само настройваше зъбците по наситно и минаваше от кукуруз на пипер... И да не си помислиш че гя миеше ярмомелката като сменя мливото... Ами... Само викаше да идва следващият... питаше коло едро, подлагаше чувалче на устата на мелницата и почваше да тъче мливото в гърлото... Отвътре с чуваше ррръъъъъмммм, навън хвръкваха трици, брашно или пиперен прах... и кихавицата почваше... А като се позадави малко машинката, подигаше малко моторчето, да поолаби ремъка и да набере обороти и пак напрет... А селяните си мелеха и царевица за стоката и житце за дома и пиперец за манджите и хич не придиряха... А ф гаража миришеше на вкуснооо...  Пък зя качамака и кашата, пазарлъка винаги беше да са от бамбовото брашно... Ей те така... Не от сякъде мое да си земе човек червен пипер...

преди 6 минути, DarkEdge написа:

За баргани осна ли?

е, четири буркана натъпках

преди 8 часа, barbuncela написа:

Уф...пак ли ти беее? Знаеш ли какво е конска муха?

знам

като жена на пари 

преди 5 часа, bornofash написа:

Направо са като въшки

Гледай ги един през друг хапят :biggrin:

Ще ти се оскубано и неохранено пиле :getout:  

преди 2 часа, acnekt написа:

И гърците спят. Всъщност гърците спят денонощно и скачат само като чуят Барба Яни, щот знаят че е станало време за пиене.

преди 2 часа, emmi написа:

Товя 1917 да не е за октомврийската революция? 

Тцъ. За първата световна. По принцип не обичам филми за война и затвори, но този по изключение реших, че за кратко време много хора се изказаха похвално.

Сам Мендес е режисьор. НО "камерата"-оператор/и е ...извънземен! Страшно яко заснето, все едно си там и в същото време понеже е отблизо като се сменят наоколо кадрите е изненадващо...не! Не мога да го обясня...Сюжетът на пръв поглед леко "клише", защото хората вече знаят достатъчно, и са гледали и филми за това, нооо в същото време няма как да знаеш историята на всеки един войник през неговите очи. Макар и оцелял, далеч от политическа толерантност и пацифизъм, най-важното остава да Оцелееш! Да преминеш през изпитания, страх, шок, отчаяние, безсилие, но имаш ли цел, косвено да спасиш много човешки животи, продължаваш. И накрая си мислиш: Какво нещо е човешката Воля! Сила.

Хареса ми много :)

наздраве! С чаша червено винце :clown:

преди 29 минути, Pig написа:

Ще ти се оскубано и неохранено пиле :getout:  

С Габанко не щеш ли да се хапнете

преди 2 часа, darkterminal написа:

Ми на... Преди и ас бях така... Ма нешо ми стана и са стаам по три пръти на ножд...

Кольо Бамбоф го мелеше ф ярмомелката... Само настройваше зъбците по наситно и минаваше от кукуруз на пипер... И да не си помислиш че гя миеше ярмомелката като сменя мливото... Ами... Само викаше да идва следващият... питаше коло едро, подлагаше чувалче на устата на мелницата и почваше да тъче мливото в гърлото... Отвътре с чуваше ррръъъъъмммм, навън хвръкваха трици, брашно или пиперен прах... и кихавицата почваше... А като се позадави малко машинката, подигаше малко моторчето, да поолаби ремъка и да набере обороти и пак напрет... А селяните си мелеха и царевица за стоката и житце за дома и пиперец за манджите и хич не придиряха... А ф гаража миришеше на вкуснооо...  Пък зя качамака и кашата, пазарлъка винаги беше да са от бамбовото брашно... Ей те така... Не от сякъде мое да си земе човек червен пипер...

ми................  нещо ти се е бъгнала прОграмата

тряа да видиш що

ний в кофемолката щот не е толкос много

нооооооооооо...................... такъв аромаааааат....................    другото лято познай дали няма да просна четири-пет скари на поляната хъхъхъхъ

преди 22 минути, Maleficient написа:

Тцъ. За първата световна. По принцип не обичам филми за война и затвори, но този по изключение реших, че за кратко време много хора се изказаха похвално.

Сам Мендес е режисьор. НО "камерата"-оператор/и е ...извънземен! Страшно яко заснето, все едно си там и в същото време понеже е отблизо като се сменят наоколо кадрите е изненадващо...не! Не мога да го обясня...Сюжетът на пръв поглед леко "клише", защото хората вече знаят достатъчно, и са гледали и филми за това, нооо в същото време няма как да знаеш историята на всеки един войник през неговите очи. Макар и оцелял, далеч от политическа толерантност и пацифизъм, най-важното остава да Оцелееш! Да преминеш през изпитания, страх, шок, отчаяние, безсилие, но имаш ли цел, косвено да спасиш много човешки животи, продължаваш. И накрая си мислиш: Какво нещо е човешката Воля! Сила.

Хареса ми много :)

наздраве! С чаша червено винце :clown:

ох, нямам нерви аз такива неща................. адски се натоварвам

преди 30 минути, darkterminal написа:

Лллламмм!

ллаам, Дарко Хулигарко ( :

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.