Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 4 минути, Sinbad_ написа:

Това със сигурност не се държи на диета, явно се старае за нещо :)) 

За всичко се старае ;)

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 925,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, Sinbad_ написа:

Аааа, по еконт може и да не стане,приели някакви нови разпоредби за пращане на храни и питиета с пратките....

Те тес от Екон май неща подразбрах, че вече ша имали алъш-вериш с НАП. Ще гледали онес кой колко милиона направил от продажби. Деба и изедниците, ако има как да свалят и последната риза от гърба на хората. Ша требва си пласирам райграса по друг начин...

Редактирано от skalata_73 (преглед на промените)

преди 5 минути, skalata_73 написа:

Кой тос. Аз не пия, ама виното ми почти свърши. Ша трябва да си поръчвам по Еконт.

Чакай ти бебе тугаз. Гладен чуек не мое да прай бебита :(

Храня го бе. Честна пионерска

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Те тес от Екон май неща подразбрах, че вече ша имали алъш-вериш с НАП. Ще гледали онес кой колко милиона направил от продажби. Деба и изедниците, ако има как да свалят и последната риза от гърба на хората. Ша требва си пласирам райсраса по друг начин...

Ми плати малко такси тогава, за да ти е мирна главата с НАП, или изкарай няколко акаунта и там :))

току-що, Лин написа:

С какво го храниш?

преди 2 минути, Лин написа:

За всичко се старае ;)

Бравос на него... как няма да се стопи , то и аз бих се стопил в такива условия :)) 

преди 1 минута, Sinbad_ написа:

Ми плати малко такси тогава, за да ти е мирна главата с НАП, или изкарай няколко акаунта и там :))

Ако намекваш, че тука имам няколко акаунта-Нямам. А това за Еконт и Нап го следя тук.

преди 2 минути, acnekt написа:

С какво го храниш.

С готвени манджи .... и с любов за десерт...мдам... поне 3 пъти най малкото щом се  е стопил толкова :)) 

преди 3 минути, Sinbad_ написа:

Бравос на него... как няма да се стопи , то и аз бих се стопил в такива условия :)) 

Нали живееш в Ню Делхи, след една седмица Нов Пакистан ака Англия излиза от ЕС. Коментар.

току-що, skalata_73 написа:

Ако намекваш, че тука имам няколко акаунта-Нямам. А това за Еконт и Нап го следя тук.

не бе, визирах да си регистрираш няколко ЕТ-та , за пред НАП, щом викаш ще проверявали вече милионите на хората :))

Аз за тука не съм визирал... а и не мисля че имаш.... 

преди 5 минути, Лин написа:

Пионерчето труда обича. 

В любов и вярност то се врича.

Нищо, че държи го гладен,

Той е търпелив.....

Сега не ми идва друга рима на ума щот съм изморен от път, ама ти си знаеш.

преди 1 минута, acnekt написа:

Нали живееш в Ню Делхи, След една седмица Нов Пакистан ака Англия излиза от ЕС. Коментар.

Ами някои колеги англичани се радват, други им е все тая... това забелязвам основно.. а и май паниката сред нашенците и други чужденсци тука поотмина, в началото беше голяма истерия и фейкомятане от чули недочули, разбрали недоразбрали някакви .....

Аз още дори документите за уседналост не съм пуснал, има време до краяна годината , така че съм споко ... ...Общо взето всичко се поуспокои, дори по медии и радиа вече няам истерия толкова както беше преди във връзка с Брекзита...

преди 8 часа, Maleficient написа:

така още повече ще стискам, но няма го отворя, ако ще...фабрика за шоколад да се продава на далавера :D

отвори де, тоя пич мисля че си му фенка ( ;

преди 2 часа, darkterminal написа:

Добро утрьо Банда!

ламмм, Дарко Хулигарко

добър вечер на дружината 

преди 4 часа, Maleficient написа:

Мия зъбки, очички, "освобождавам" от токсини,

миенето на зъбки и очички е вредно 

освен ако не се мият с ракия 

преди 6 минути, Sinbad_ написа:

Ами някои колеги англичани се радват, други им е все тая... това забелязвам основно.. а и май паниката сред нашенците и други чужденсци тука поотмина, в началото беше голяма истерия и фейкомятане от чули недочули, разбрали недоразбрали някакви .....

Аз още дори документите за уседналост не съм пуснал, има време до краяна годината , така че съм споко ... ...Общо взето всичко се поуспокои, дори по медии и радиа вече няам истерия толкова както беше преди във връзка с Брекзита...

Добре, радвам се.  Повече ме е грижа за нашите сънародници там, не за пакистанците и за малоумното решение на Борис Джонсън и Тереза Мей, но щом за нас всичко е добре - супер.

Поне ще си хапваме още сирене Чедър и  и сирене Stilton. 

току-що, Уиш... написа:

добър вечер на дружината 

Добра да е Уиш, как е заека, ушите щръкнаха ли му :)) 

преди 4 минути, acnekt написа:

Добре, радвам се Поне ще си хапваме още сирене Чедър и  и сирене Stilton

Ти и след това ще хапваш, но навярно на повишени цени заради митата и таксите, освен ако не се договорят за безмитна търговия поне в някои отрасли...

Вие там в дойчланд нямате ли други сирена, та тези са ти любими :)) 

преди 2 минути, Ma_ri написа:

:wub:

..и ме дръжте за Буя.... :whist:

преди 1 минута, Sinbad_ написа:

Добра да е Уиш, как е заека, ушите щръкнаха ли му :)) 

:biggrin: те неговите винаги са щръкнали.. аз ще ям бой че рисувам чужди зайци:biggrin:

преди 2 минути, Sinbad_ написа:

Ти и след това ще хапваш, но навярно на повишени цени заради митата и таксите, освен ако не се договорят за безмитна търговия поне в някои отрасли...

Вие там в дойчланд нямате ли други сирена, та тези са ти любими :)) 

Буя....

Ний в Дойчланд имаме вурст и ние на вурста всичко. Тук има всякакви вурстове. Чеснов вурст, дебел вурст, виенски вурст, кървав вурст.., а да и да поясня

Кончита Вурст е от Австрия.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.