Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Аз съм психично лабилна личност и лесно се обиждам. Приемам само отзиви като '' Да ваше благородие"

пп. Не вярвай на нищо написано от Лин. В цяла Нидерландия никъде не миришеше на кисело зеле. Следователно-лъже!

Значиии,  да млъкваш, че пак ми е драма. Пак трябва да ходим да се запасяваме, че свърши. А ти като си бил тук, що не сигнализира?

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 925,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 3 минути, skalata_73 написа:

Аз съм психично лабилна личност и лесно се обиждам. Приемам само отзиви като '' Да ваше благородие"

пп. Не вярвай на нищо написано от Лин. В цяла Нидерландия никъде не миришеше на кисело зеле. Следователно-лъже!

Ахам, и сигурно одиш на психотерапевт нали :D .. Абе ей, два шамара  ще ти мине всяка психонестабилност и лабилност на тебе, по метода на Макарченко :whist:

И на Лин вярвам за готвене във всичко... и съм я признал за майсторка кулинар още от време оно....

П.С Малко разпускане с песничка ...

:headphones:

преди 50 минути, Sinbad_ написа:

Къде е соса всъщност, виждам само кашкавал отгоре и спагети ..и това е карбонара ?? ....Нещо не се връзва с моите представи за карбонара изобщо , особено с филаделфията отстрани ....мхм...

@barbuncela Да не се обиди. Спагети с кашкавал Витоша и Филаделфия. 
Но пък американците ще се зарадват на Mac and Cheese

преди 1 минута, Sinbad_ написа:

Напротив, аз нямам нищо против да се уча , само невежеството ме кара да се чувствам засрамен, а не съветите и уроците :) 

Иначе аз съм добре, а скалата явно е напушен, разпуска явно след хонладнията ( упс, Нидерландията поправка ) :D 

Всеки е невеж в много неща. Няма нищо срамно. :)

А Скалата нека е щастлив. То в Нидерландия е по подразбиране 

преди 1 минута, acnekt написа:

@barbuncela Да не се обиди. Спагети с кашкавал Витоша и Филаделфия. 
Но пък американците ще се зарадват на Mac and Cheese

Искаше да кажеш Малефи, а не барбунцела нали ;) ...:wub:  барбито и тя ли готви спагети ? все пак е мома италианка донякъде....

преди 2 минути, Sinbad_ написа:

И на Лин вярвам за готвене във всичко... и съм я признал за майсторка кулинар още от време оно....

Абе може и да може да завърти някоя тенджера, ама в кулинарния раздел никак я няма.

Следователно-лъже.

преди 4 минути, Лин написа:

Значиии,  да млъкваш, че пак ми е драма. Пак трябва да ходим да се запасяваме, че свърши. А ти като си бил тук, що не сигнализира?

Ама ти тука ли си? Звинявам се за всичко, което написах. И ти ми любимка :shy11:

пп. Аз и Ивчо никъде не го мернах. С тая твой прословут глад да не би да си го изяла :rolleyes:

преди 3 минути, Лин написа:

Всеки е невеж в много неща. Няма нищо срамно. :)

А Скалата нека е щастлив. То в Нидерландия е по подразбиране 

Така е.... човек се учи докато е жив...

А скалата си е пич, само дето малко бие сачмата наляво, че и не пие серсемина.... срамота :)) 

Абе може и да може да завърти някоя тенджера, ама в кулинарния раздел никак я няма.

Следователно-лъже.

Ама ти тука ли си? Звинявам се за всичко, което написах. И ти ми любимка :shy11:

пп. Аз и Ивчо никъде не го мернах. С тая твой прословут глад да не би да си го изяла :rolleyes:

Няма майтап- откакто съм тук е свалил 13кг🤣 Топи се

Следователно-лъже.

Там откака се завихри кулинаря на кулинарите оная кухата изпод звездите, всички се отказаха да пишат.. то може ли човек да се сравнява  с куха лейка дето само копи пейства и от дума не разбира...и чейнито зачезна и други също ...жалко за което ...хубавите хора избягаха заради наглите и тъпи парчета .....посредствеността победи ....

преди 1 минута, Лин написа:

Това със сигурност не се държи на диета, явно се старае за нещо :)) 

А скалата си е пич, само дето малко бие сачмата наляво, че и не пие серсемина.... срамота :)) 

Кой тос. Аз не пия, ама виното ми почти свърши. Ша трябва да си поръчвам по Еконт.

преди 2 минути, Лин написа:

Чакай ти бебе тугаз. Гладен чуек не мое да прай бебита :(

току-що, Sinbad_ написа:

Там откака се завихри кулинаря на кулинарите оная кухата изпод звездите, всички се отказаха да пишат.. то може ли човек да се сравнява  с куха лейка дето само копи пейства и от дума не разбира...и чейнито зачезна и други също ...жалко за което ...хубавите хора избягаха заради наглите и тъпи парчета .....посредствеността победи ....

И мен ме е яд за готините хора, които пишеха там. Съвсем друго е нещата да са от първа ръка. То всички знаем как да търсим рецепти в интернет...

Там откака се завихри кулинаря на кулинарите оная кухата изпод звездите, всички се отказаха да пишат..

Аз затуй не пиша вече никъде. Най-убаво си ми е в кръчмата.

току-що, skalata_73 написа:

Гладен чуек не мое да прай бебита :(

извод
мусаката прави бебета

преди 3 минути, Sinbad_ написа:

Ех... Чейнито! От славните времена...

преди 5 минути, Sinbad_ написа:

За да се извади едно число, трябва да се събере с едно негативно число. Звездите ми го казаха. Голямото куче. 15 етаж под звездата Сириус.

току-що, skalata_73 написа:

Кой тос. Аз не пия, ама виното ми почти свърши. Ша трябва да си поръчвам по Еконт.

....

Кой кой, тоз който пита разбира се..... Аааа, по еконт може и да не стане,приели някакви нови разпоредби за пращане на храни и питиета с пратките....

току-що, Лин написа:

Такива трябва да са децата- палави. То иначе кви деца ще са 

Големия първи клас почна....любовчия го раздава отсега. Едно гадже комшийче, друго в училище, трето в групата за народни танци...Оня ден, в танците,  някакво друго момиченце го харесвало и нащипало до синьо другото момиченце...Ходя се червя само, ту при класната, ту при господина от танците...Каква ще е нататък, не ми се мисли :speak:

преди 1 минута, Лин написа:

И мен ме е яд за готините хора, които пишеха там. Съвсем друго е нещата да са от първа ръка. То всички знаем как да търсим рецепти в интернет...

Да, и мен особено за това ме е яд...затова и дълго време не пишех....

Аз затуй не пиша вече никъде. Най-убаво си ми е в кръчмата.

И на мен, макар че пак понякога ме засърбяват пръстите в политиката :))

преди 1 минута, darkterminal написа:

Ех... Чейнито! От славните времена...

Да, Чейни...страхотен човек и жена беше....

преди 1 минута, acnekt написа:

За да се извади едно число, трябва да се събере с едно негативно число. Звездите ми го казаха. 15 етаж.

Там грешка със звездите няма, направо им говорят от небето ...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.