Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 1 минута, Maleficient написа:

би трябвало да уважаваш повече  организма си .

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 925,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 1 час, Zombaiov написа:

би трябвало да уважаваш повече  организма си .

Организма или органите?

преди 5 минути, acnekt написа:

Организма или органите?

Първо като се събудя, уважавам организма си. Мия зъбки, очички, "освобождавам" от токсини, правя си чайчета...моя организъм не го мислете.

@bornofash адски ми е любопитно гледал ли си Мистър Робот? Това все едно за теб е правено :) сподели какво мислиш, моля

Трогнах се! Безценното без повод ми подари тази прекрасна роза, която и ухае вълшебно! ❤️

IMG_20200126_160730.jpg

преди 50 минути, Maleficient написа:

@bornofash

Трогнах се! Безценното без повод ми подари тази прекрасна роза, която и ухае вълшебно! ❤️

IMG_20200126_160730.jpg

Хвала на майката, която у възпитала такова добро дете! 

преди 7 минути, emmi написа:

Хвала на майката, която у възпитала такова добро дете! 

Изчервявам се...но много ми стопли Душичката :)

Сподели ти, как отмяташ писания?

Онзи ден като писа, как си си заредила фризера, все едно се бяхме наговорили, защото и аз, като накупувах пилешки пържоли от бут, свински от врат, кърначета и някакво телешко...само кисело зеле да си взема и правя капамата :D

Обещала съм и кремкарамел, че отдавна не съм правила.

*Между другото, татко ти направи курабиите с шоколад...сподели, че не станали толкова "въздушни" като твоите, нооо следващия път аз ще съм курабийкомеймърката :)

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

А  аз мисля да се насладя на моите вкусни болонезе спагети моменталически.... Готвенето изостря апетита казват ...доказано... 

Бон ви апети и на вас....

преди 25 минути, Maleficient написа:

Изчервявам се...но много ми стопли Душичката :)

Сподели ти, как отмяташ писания?

Онзи ден като писа, как си си заредила фризера, все едно се бяхме наговорили, защото и аз, като накупувах пилешки пържоли от бут, свински от врат, кърначета и някакво телешко...само кисело зеле да си взема и правя капамата :D

имам да доизмъдря последното

по обяд пак ходих да доогледам, че някои неща не ми бяха ясни

поразпитах ги какви са им точно очакванията от цялата тая работа, та имам някаква яснота

естествено, не пропуснах да изразя надежда че ще успеят като разумни хора да се разберат и че не е хубаво брат със сестра да се разправят за такива неща

най-съм спокойна когато фризера е пълен, мхм

поспах

преди 30 минути, Maleficient написа:

*Между другото, татко ти направи курабиите с шоколад...сподели, че не станали толкова "въздушни" като твоите, нооо следващия път аз ще съм курабийкомеймърката :)

ехеее! Бравус на тати ти! Ще им хване цаката с печенето следващия път, сигурна съм! Те излизат мекички и ти се струва че са недопечени и после хващат коричка дето хрупка

преди 12 минути, Sinbad_ написа:

А  аз мисля да се насладя на моите вкусни болонезе спагети моменталически.... Готвенето изостря апетита казват ...доказано... 

Бон ви апети и на вас....

чи не е ли рано за вечеря!?

преди 5 минути, emmi написа:

...

чи не е ли рано за вечеря!?

За мен е късен обед , или ранен следобед..... А вечерята може и да я пропусна .... или да стане късна вечеря :))

П.С А и кой е казал че спагети се ядат само на вечеря... единствено за закуска със сигурност не бих ги  яла лично аз де ..... ако закусвам тоест :whist:

преди 2 минути, skalata_73 написа:

Aбе вие хубаво сготвихте, ама няма ли нещо за пиене?

Количка  пия,искаш ли, така и така не пиеш алкохол уж  :P 

П.С Или викаш след кроасуна сабахлям ни си жаден ни гладен:)) 

преди 3 минути, skalata_73 написа:

Aбе вие хубаво сготвихте, ама няма ли нещо за пиене?

Ти? Какво ни донесе от Холандия?

Отивам да разходя куче

После снимки на спагетите ми

преди 3 минути, skalata_73 написа:

Не ща кола. Тука една пие пепси и се слави, че и растяли циците. 

Ахам, значи пепси за женски сиси, а кола за мъжки  пи.ки  :)))

Така и кажи на пепсиджийката.... Аз съм за Кока кола винаги, само ако няма тогава може и пепси.... 

П>С развалиха това пепси ей, щом и сиси вече от него растели ......мхм

Ето нещо интересно за четене. Факти.

БМВ шофьорите са най-агресивни на пътя, а шофьорите на опел пък са най-честите нарушители за превишена скорост.

Хората те мразят, защото имаш нещо, което те нямат или искат те да имат, а ти вече го имаш. 

Притежателите на котки, предпочитат и повече харесват животните отколкото хората. 

70 годишен ограбил банка, защото предпочитал в затвора, отколкото да живее с жена си.

Хора, които пият черен чай или джин с тоник, са с по-голям процент да се укажат- психопати.

Същото е и с хора, които посещават солариум или си правят самоснимат във фитнес студиото. Имат присхически проблеми.

преди 3 минути, acnekt написа:

Ето нещо интересно за четене. Факти.
БМВ шофьорите са най-агресивни на пътя.

Хората те мразят, защото имаш нещо, което те нямат или искат те да имат, а ти вече го имаш. 
Притежателите на котки, предпочитат и повече харесват животните отколкото хората. 

70 годишен ограбил банка, защото предпочитал в затвора, отколкото да живее с жена си.

Хора, които пият черен чай или джин с тоник, са с по-голям процент да се укажат- психопати.

Същото е и с хора, които посещават солариум или си правят самоснимат във фитнес студиото. Имат присхически проблеми.

Свързано изображение

какво ли не казват.... а ти още ли вярваш в дядо Коледа  и елфите, понеже казват ? :))

П.С Аз харесвам черен чай и котки , значи съм психар и човекомразец излиза :D  ..и мразя някой си понеже имал нещо дето аз нямам ....

преди 4 минути, Sinbad_ написа:

Ахам, значи пепси за женски сиси, а кола за мъжки  пи.ки  :)))

Аз съм за Кока кола винаги, само ако няма тогава може и пепси.... 

Ами наздраве ти с Кока тогава. Да ти порасне пишката, като на ТЕЦ-а комина.

преди 2 минути, skalata_73 написа:

Ами наздраве ти с Кока тогава. Да ти порасне пишката, като на ТЕЦ-а комина.

Наздраве , но все пак нека не е баш толкова голям, че ще има огромни проблеми после  :)))   с коминочистачките визирам.... и завистници според казаното от аспект....

Добър ден  гарван..... 

........................................................................................................

Ох..такаа, надумках се, а след хубаво хапване и кекс, казват най сладкото е да се запали, кой цигарка, кой луличка :whist:

:dancing18::headphones:

преди 20 минути, acnekt написа:

джин с тоник

ако се смени с джин със сода по бих повярвал на тази "статистика" ... :) 

Не нам ... може пък да съм психопат ... и затуй ... :) 

преди 2 часа, Maleficient написа:

@bornofash адски ми е любопитно гледал ли си Мистър Робот? Това все едно за теб е правено :) сподели какво мислиш, моля

Спрях да го гледам някъде в началото на втори сезон преди много време поради причини от рода на „не се сещам“

А сега не мога да го продължа, защото не знам къде съм спрял и не знам от къде да започна... и... такива работи

Или може би не ми е дошла музата

преди 11 минути, ДИоNД написа:

ако се смени с джин със сода по бих повярвал на тази "статистика" ... :) 

Не нам ... може пък да съм психопат ... и затуй ... :) 

Писък 7 трябва да излезе тази година.  На 31.01.2020  пък или за филма на ужасите Хензел и Гретел. Истинската ужасяващата история. За вещицата, баба Яга в гората.

преди 18 минути, acnekt написа:

Писък 7 трябва да излезе тази година.  На 31.01.2020  пък или за филма на ужасите Хензел и Гретел. Истинската ужасяващата история. За вещицата, баба Яга в гората.

Хензел и Гретел ужаси?

Филма си е по скоро жанр фентъзи приключенски , а не ужаси ....Дори най невинно и нежно девойче с фобии не би се ужасило от този филм, какво остава за дърти дърти хорица.... Само някои кифли биха изкрещели от престорен ужас на този филм :))

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.