Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 30 минути, bornofash написа:

Спрях да го гледам някъде в началото на втори сезон преди много време поради причини от рода на „не се сещам“

А сега не мога да го продължа, защото не знам къде съм спрял и не знам от къде да започна... и... такива работи

Или може би не ми е дошла музата

Аз сега го почвам втори сезон :)

ииии моите спагетииии- толкова са вкусни, че се чудя, дали само това да не ям известно време

IMG_20200126_183415.jpg

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 925,1k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 4 минути, Maleficient написа:

Аз сега го почвам втори сезон :)

ииии моите спагетииии- толкова са вкусни, че се чудя, дали само това да не ям известно време

IMG_20200126_183415.jpg

Къде е соса всъщност, виждам само кашкавал отгоре и спагети ..и това е карбонара ?? ....Нещо не се връзва с моите представи за карбонара изобщо , особено с филаделфията отстрани ....мхм...

преди 3 минути, Sinbad_ написа:

Къде е соса всъщност, виждам само кашкавал отгоре и спагети ..и това е карбонара ?? ....Нещо не се връзва с моите представи за карбонара изобщо , особено с филаделфията отстрани ....мхм...

Вътре в тях. Не винаги това, което виждаш, трябва да е реално направеното..

В Кулинарния съм дообяснила, ти си го представи, ако можеш, и така.

Аз съм най-облагодетелствана, но не е трудно да се направи, така че, всеки може да опита!

преди 3 минути, Maleficient написа:

Вътре в тях. Не винаги това, което виждаш, трябва да е реално направеното..

В Кулинарния съм дообяснила, ти си го представи, ако можеш, и така.

Аз съм най-облагодетелствана, но не е трудно да се направи, така че, всеки може да опита!

Видях обясненията... явно разбиранията ни за карбонара са различни.... мдам.... Това твоето е нещо друго, спагети а ла Малифецент, но не и карбонара  :whist:

:headphones::dancing18:

преди 3 минути, skalata_73 написа:

Три лалета и една торба с райграс.

И чувалче с  трeва  нали... не си криви душата, confess !! :)) 

th?id=OIP.UA-1_QnqjfK25Dq3gdJoFwHaGv%26p

райграс от Холандия

преди 1 минута, дръндю написа:

райграс от Холандия

Че кво, бива, направо красотка ...:yanim:

преди 8 минути, Sinbad_ написа:

Видях обясненията... явно разбиранията ни за карбонара са различни.... мдам.... Това твоето е нещо друго, спагети а ла Малифецент, но не и карбонара  :whist:

:headphones::dancing18:

Оу! Така ли?

Може би ще ни заобясняваш за нещо турско, което грам няма да ни е интересно, но няма начин, турци, мюсюлмани и османлии, и спагетите Карбонара да не са измислили. 

Но при все това, аз безкрайно блажено си хапнах прекрасните Карбонара, които като българка си направих! Проблем?

преди 10 минути, skalata_73 написа:

Три лалета и една торба с райграс.

Вече като мине време, може да отговаряш "попринцип", аз загубих интерес.

Приятна вечер.

преди 7 минути, Maleficient написа:

Оу! Така ли?

Може би ще ни заобясняваш за нещо турско, което грам няма да ни е интересно, но няма начин, турци, мюсюлмани и османлии, и спагетите Карбонара да не са измислили. 

Но при все това, аз безкрайно блажено си хапнах прекрасните Карбонара, които като българка си направих! Проблем?

Нихт проблем , само дето не е карбонара ... :P 

И не, не са я измислили турци или мюсюлмани, но в кулинарията явно все пак дори и за чужди ястия разбират повече ( в лицето на моя милост поне донякъде ) :ph34r: :baby:

И да, щом ти харесва бон апети от мен ... Но не вади рога и цупене само защото не е това което каза че ще правиш, тоест карбонара .... И не приемай казаното като присмех, а просто лека критика ... а от такава не трябва да се обижда човек ако е заслужена... аз поне не се обиждам и не разбирам подобни реакции от други.... 

:headphones:

преди 2 минути, Maleficient написа:

Вече като мине време, може да отговаряш "попринцип", аз загубих интерес.

Приятна вечер.

Мчи аз дан съм закотвен за кръчмата. Ходих си точих винце, готвя...Като имам време тогава отговарям.

Кат нямаш интерес-ша си разплета чорапите.

Приятна вечер.

преди 8 минути, дръндю написа:

райграс от Холандия

Не подсказвай бе мангал :slap1:

Някои готвят по рецепти и се мислят за готвачи.

Това еи аз мога то забъркам.

преди 8 минути, **Alex&Vanko** написа:

Някои готвят по рецепти и се мислят за готвачи.

Това еи аз мога то забъркам.

Ми като можеш действай... 

А готвенето като цяло е изкуство, и да рецептите са важни, но понякога готвачите внасят свои си изменения , някъде малки, някъде големи...

Но когато промените са големи, то тогава не става дума за същото ястие изобщо, а нещо друго....  в карбонарата например са важни бекона, или пилешкото, и млякото ( сметана ) за соса... подправките може да се различават малко, според вкуса, количествата основни продукти също..но трябва да ги има, иначе вече не е карбонара...

преди 3 минути, skalata_73 написа:

Мисля си за нов бизнес.

Да внеса малко китайци и да ги насъскам да кихнат в парламента.

Ахам, вече го измислиха това във фейса отдавна.. само дето няма да стане, китайците вече са карантинирани в собствената си страна, а и нашите в парламента съм сигурен са дебелокожи и една такава инфекцийка ще им е като есенна хрема просто :))

преди 1 минута, Sinbad_ написа:

Ми като можеш действай... 

А готвенето като цяло е изкуство, и да рецептите са важни, но понякога готвачите внасят свои си изменения , някъде малки, някъде големи...

Но когато промените са големи, то тогава не става дума за същото ястие изобщо, а нещо друго....  в карбонарата например са важни бекона, или пилешкото, и млякото ( сметана ) за соса... подправките може да се различават малко, според вкуса, количествата основни продукти също..но трябва да ги има, иначе вече не е карбонара...

Бекон! ;) ( не набърквай пилето там)

току-що, Sinbad_ написа:

Ахам, вече го измислиха това във фейса отдавна.. 

Сори, ама аз като нямам фейс и съм информативно изостанал. Сори за спама и приятно пиене. На Кока :super:

преди 1 минута, Лин написа:

Бекон! ;) ( не набърквай пилето там)

На доста места заменят бекона ( понеже уж бил вреден ) с пилешко ;) И затова ..... Иначе да, оригиналдъ е с бекон.... с кулинар като теб Лин ,аз не смея да споря .. :shy11:

П.С И Welcome girl, How are you doing  :) 

еха
бекон от пиле
добра идея за име на ястие

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Сори, ама аз като нямам фейс и съм информативно изостанал. Сори за спама и приятно пиене. На Кока :super:

Айде сега, шамари..и ти ли ще се правиш на ущипана мома софиянка сега... аааа да си ги нямамем такива .... :P 

току-що, Sinbad_ написа:

На доста места заменят бекона ( понеже уж бил вреден ) с пилешко ;) И затова ..... Иначе да, оригиналдъ е с бекон.... с кулинар като теб Лин ,аз не смея да споря .. :shy11:

Еее, не исках да прозвучи много поучително де :)) И само да подшушна за жълтъка в соса. И спирам по спагетената тема .

Как сте иначе ?

току-що, Sinbad_ написа:

Айде сега, шамари..и ти ли ще се правиш на ущипана мома софиянка сега... аааа да си ги нямамем такива .... :P 

Аз съм психично лабилна личност и лесно се обиждам. Приемам само отзиви като '' Да ваше благородие"

пп. Не вярвай на нищо написано от Лин. В цяла Нидерландия никъде не миришеше на кисело зеле. Следователно-лъже!

току-що, Лин написа:

Еее, не исках да прозвучи много поучително де :)) И само да подшушна за жълтъка в соса. И спирам по спагетената тема .

Как сте иначе ?

Напротив, аз нямам нищо против да се уча , само невежеството ме кара да се чувствам засрамен, а не съветите и уроците :) 

Иначе аз съм добре, а скалата явно е напушен, разпуска явно след хонладнията ( упс, Нидерландията поправка ) :D 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.