Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 1 час, ДИоNД написа:

ДУ! Ку

Резултат с изображение за „чарли чапли gif“"

:) 

п.п. За трениране разпознаване по устни на речта .., :) 

Добро утро, бате, бате. 

Ей-й-и-и, туй най-големите пияници най-раннобудни ше излезем. Ма тъй то. Можем и да пием и работа да вършим. Нъл тъй бате?

Инак според мен тос чуек казва "В една жена първо харесваш суратчето и циците. После всичко останало".

Обаче си сваля ръката и нанадоле. Сигурно иска да каже като добавка "Ако не са увиснали до пъпа" !? Тъй си мисля в момента.

Ай да пийм кайве и да одим дела да вършим. Тес тука не ги гледай. Тяхната работа е цял ден да дращят у форумот.

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 37 минути, skalata_73 написа:

Добро утро, бате, бате. 

Ей-й-и-и, туй най-големите пияници най-раннобудни ше излезем. Ма тъй то. Можем и да пием и работа да вършим. Нъл тъй бате?

Инак според мен тос чуек казва "В една жена първо харесваш суратчето и циците. После всичко останало".

Обаче си сваля ръката и нанадоле. Сигурно иска да каже като добавка "Ако не са увиснали до пъпа" !? Тъй си мисля в момента.

Ай да пийм кайве и да одим дела да вършим. Тес тука не ги гледай. Тяхната работа е цял ден да дращят у форумот.

Сполай и ти Скала!

За пиенето и работата. Никога заедно!!! Само Батето Иван Славков (бог да го прости) го можеше. Не сме от неговия джинс. ;) 

Изрича нещо, но не е на български. За жестовете, не мога да кажа или не желая да споделя. ;) 

Де викаш, дай да си пием айфету ... и пожле одим да вършим нещо, че все някой трябва да прави нещо, за да има и утре нещо.

Успех!

п.п. Теа туа ... и да ги гледам и/или четъ го умея, мъ то кът нямат какво да работят, то какво ... да не съм им началник ... :) 

Много либерални началници имат бате ... мда ... :) 

Сполай и наслука!!!

преди 5 часа, Mediterranean написа:

Много са смешни постовете на тоя човек. 

Тоз рижавия Хари, че не е най-неопетнения и чист човек, не е, ама пак пък да е убивал хора в Афганистан от хеликоптер.

Плюс това, той си беше нормален тиквеник, допреди са се ожени за ухилената егоистка.

аз винаги пиша истините колкото и да не ви се вярва 

https://dariknews.bg/novini/liubopitno/princ-hari-prekratqva-karierata-si-na-pilot-1203824

преди 5 часа, bornofash написа:

Дефинирай ми клюка, ако това не е :biggrin:

Кацнало пиле на прозорец или в твоя случай допълзяло и пулещо се през него :getout:

преди 18 минути, Pig написа:

Кацнало пиле на прозорец или в твоя случай допълзяло и пулещо се през него :getout:

Резултат с изображение за „опулено пиле gif“"

когато седмицата ти започне с правелния филм 

аре, пак хюлм!

преди 5 минути, emmi написа:

аре, пак хюлм!

more tequila 

виж как деликатно подадох само минутка от сцената в кръчмата де:D

Значи, направих го! Тръгнах на фитнес!

Днес ми беше първата тренировчица.

Не знам колко време още ще си чувствам краката кашкавален и, но Началото беше поставено.

Най-кофти бяха упражненията с гирички.

Отстрани и на теория изглеждат лесни, направо детски, но ми разказаха играта!

Младежа-инструктор ми каза, че задната част от кръста надолу като мускули и двигателна култура, са ми адски зле. С някакви непознати за мен наименования на групата мускули- но го разбрах, все едно съм била инвалид на количка или лежащо болна, баси! А и ефектът и усещането след това е такова

Но съм много доволна и ще продължа до Победата. Иначе на уредите беше яко и много ми хареса!

Рапорт даден!

преди 10 минути, Maleficient написа:

Младежа-инструктор ми каза, че задната част от кръста надолу като мускули и двигателна култура, са ми адски зле.

пази се, ногу фнимавай с тоя серсем
искал е да ти напрай масаж ф посочената област

преди 14 минути, дръндю написа:

пази се, ногу фнимавай с тоя серсем

Слушам, Гусине!!!

ама едва ли!!! Кви мацки имаше, лелиии...не се потиснах, Ами леко се посдухах даже. Особено една мулатка...толкова красиво лице отдавна не бях виждала...а мъжете, пфу! Некви нацепени батки, ама никакво потака излъчване.

Признах си, че съм 80%-ва жена, така и мацките са ми стимул да ходя ;)

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

преди 19 минути, Уиш... написа:

more tequila 

виж как деликатно подадох само минутка от сцената в кръчмата де:D

ох, много я харесвам

преди 3 минути, Maleficient написа:

Значи, направих го! Тръгнах на фитнес!

Днес ми беше първата тренировчица.

Не знам колко време още ще си чувствам краката кашкавален и, но Началото беше поставено.

Най-кофти бяха упражненията с гирички.

Отстрани и на теория изглеждат лесни, направо детски, но ми разказаха играта!

Младежа-инструктор ми каза, че задната част от кръста надолу като мускули и двигателна култура, са ми адски зле. С някакви непознати за мен наименования на групата мускули- но го разбрах, все едно съм била инвалид на количка или лежащо болна, баси! А и ефектът и усещането след това е такова

Но съм много доволна и ще продължа до Победата. Иначе на уредите беше яко и много ми хареса!

Рапорт даден!

ЕХЕЕЕЕ!!!! Бравооо!!!! Началото е важно. Следва магарешки инат докато ти стане навик. Много внимавай с кръста!

преди 5 минути, дръндю написа:

Дънди .... хм ... и на мен не ми е правен масаж във въпросната област .... :) 

Може би за това и съм с добра такава ... :) 

Въпросния е намекнал, че някой е направил беля с въпросната област ... хм ...

преди 18 часа, Уиш... написа:

отвори де, тоя пич мисля че си му фенка ( ;

ламмм, Дарко Хулигарко

добър вечер на дружината 

О! Да! И новичко...страхотно е Уиш :*

записвам си: на Уиш сичкото линкове вече да отварям, защото е Естет, с Душичка на фея ❤️

Поздрав! :)

преди 3 минути, emmi написа:

ох, много я харесвам

ЕХЕЕЕЕ!!!! Бравооо!!!! Началото е важно. Следва магарешки инат докато ти стане навик. Много внимавай с кръста!

:* Инат да искаш! А Безценното, как се зарадва и ми каза: Мамо, не се сърди, но не очаквах да го направиш! И си мислех, че само на думи ще е. Но сега, се гордея с теб!

Топли топли това...

За кръста, и инструктора това ми каза, че понеже не знам и не съм си тренирала другите части, кръста и колената най може да го отнесат

преди 5 минути, Maleficient написа:

ама едва ли!!! Кви мацки имаше, лелиии...

виш ся
ногу рядко се случва, кът видя някоя жена на улицата, да почувствам тръпка ф чаталя
и определено ней задължително да е красива в лицето
туй са некви феромони или излъчване на сексапил...аве не знам точно квой

преди 1 минута, Maleficient написа:

За кръста, и инструктора това ми каза, че понеже не знам и не съм си тренирала другите части, кръста и колената най може да го отнесат

наклони, клекове, всичко само от бедрата

кръста задължително издължен и в никакъв случай пречупен независимо дали в стоеж или в лег

преди 3 минути, дръндю написа:

виш ся
ногу рядко се случва, кът видя някоя жена на улицата, да почувствам тръпка ф чаталя
и определено ней задължително да е красива в лицето
туй са некви феромони или излъчване на сексапил...аве не знам точно квой

Забавно ми е, защото не съм подозирала, че можеш подобни теми така да коментираш, има лек подтекст на комплимент, за което мерси, но не бих казала, че бях с особено сексапилното си излъчване... ;)

преди 15 минути, emmi написа:

ох, много я харесвам

всеки път ме омагьосва и не искам да излизам от магията й 

преди 16 минути, Maleficient написа:

Слушам, Гусине!!!

ама едва ли!!! Кви мацки имаше, лелиии...не се потиснах, Ами леко се посдухах даже. Особено една мулатка...толкова красиво лице отдавна не бях виждала...а мъжете, пфу! Некви нацепени батки, ама никакво потака излъчване.

Признах си, че съм 80%-ва жена, така и мацките са ми стимул да ходя ;)

Бравас, Малеф. казват с инструктор е в пъти по - ефективно тренирането. никакво сдухване , мацките са стимул ( ;

преди 15 минути, Maleficient написа:

О! Да! И новичко...страхотно е Уиш :*

записвам си: на Уиш сичкото линкове вече да отварям, защото е Естет, с Душичка на фея ❤️

ох, недей ,че историята помни  култови моменти :lol6:

преди 7 минути, Maleficient написа:

Забавно ми е

а на мен никак не мий забавно
найш колко неудобно се чувствам в такъв момент

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.