Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 1 минута, emmi написа:

Хората не спът! 

Ми, по отношение на спомените имам план за изпълнение...

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,6k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 51 минути, DarkEdge написа:

Ми, по отношение на спомените имам план за изпълнение...

Излюпих се ас

Извадих ена домашна кокошчиза да сваря за супичка и за ориз на фурна. И ено свинско вратле за яхнийка с грах. Ся и тестото за хляба ще замеся. Първата доза пране вече се врътка в пералньта. Съдомиялната тихичко и довално бръмчи

Кавето е готово. Фалийките скокнаха от тостера

Почвам я

преди 29 минути, DarkEdge написа:

Tas in action

Знаеш как е.... 

Шило у торба... Язък за торбата

ДУ! Ку

Се ... женътъ е гъд ... къ ми подхвърли муътъ и ази со шопинг нъ дребно по ел. нъчин... :) 

Тъ ... едни спестени пъри (почти де) зъ SSD ... улитехъ .. :) 

Фънелъ ънд термус за хрънъ ... къ прибавим и флопито, погребението на другар и панахидъ на баща ми ... резултат - олелеееееее ... утидими SSD, а с него и Windows 10Pro ... :) 

Тъмън мисляхъ да си тургъм openSUSE, Плазмъ и Windows 10 и FreeBSD и т.н. на моето животно ... и ай ... :) Улитъх ... :) ъ ... и допълнително памет зъ животното де ... :) 

Доложих!

п.п. Да пием за вечните ергени, де си харчат парите за какво им е кеф!!! :beer: После се чудите що мъжете се пропиваме ... :) 

п.п.п. Ъ ... зъбръфих дъ дулужъ ... подърък за рожден ден на тъщътъ ... тя почти стъна пълнолетнъ ... 90 г.б. ... :) 

преди 3 часа, emmi написа:

Така. Да започнем на чисто

Още малко и България ще е отново във Варшавския Пакт.

image.jpeg.f6a512c7484f190a1150d9e95e3b386b.jpeg

преди 19 минути, M.Николов написа:

Чао на поданиците, още пеят песни за кралицата си!:speak:

Ох, най-после. Омръзна ми да плащам на тия лебеди на кралицата на Англия и да слушам за Джордж, Мегън и там другата от Бушмения.
Да се маха и Франция( не че много пречи, може и да остане) и ще имам 4 Райх с Ангела Меркел. 

преди 4 минути, acnekt написа:

Да се маха и Франция и ще имам 4 Райх с Ангела Меркел. 

Франция и Германия няма да се махнат посмъртно!

Ес се държи благодарение  на  напечатаните евро без покритие 

току-що, Zombaiov написа:

Ес се държи благодарение  на  напечатаните евро без покритие 

ЕС няма никакви проблеми. Присъединяването на Великобритания беше един безсмислен и чисто политически акт, който не оказа никакво влияние нито върху ЕС, нито върху Великобритания. Напускането и е напълно естествено, и също няма да промени нищо.

преди 11 минути, _Belial_ написа:

Франция и Германия няма да се махнат посмъртно!

Германия -да. Нали немците направиха това, което Хитлер не можа. Да окупират цяла Европа.

Химнът на ЕС е композиран от Бетовен 9-та Симфония Ода на Радостта, Текст е на Шилер, парите на ЕС са във Франкфурт на река Майн.

преди 13 минути, acnekt написа:

Ох, най-после. Омръзна ми да плащам на тия лебеди на кралицата на Англия и да слушам за Джордж, Мегън и там другата от Бушмения.
Да се маха и Франция( не че много пречи, може и да остане) и ще имам 4 Райх с Ангела Меркел. 

Ариец!
Многоги уважавам, особено истинските .. най-вече художниците от Австрия.

преди 4 минути, Profruit написа:

Ариец!
Многоги уважавам, особено истинските .. най-вече художниците от Австрия.

Обичаш и бира от бирарията Бюргербройкелер в Мюнхен, нали?

Прочутата австрийска школа...

преди 2 минути, acnekt написа:

...

След като знаеш предварително отговора, защо си хабиш клавиатурата.

преди 1 час, acnekt написа:

Клоуни. Дори капка не докарват до формата на Бос, а изражението на българина е на скептично.
Истината е, че художника не свърши работата си до край, останалото е пърдежи на дивана пред компа.

преди 13 минути, _Belial_ написа:

Прочутата австрийска школа...

Спонсорирана любезно от Ватикана, САЩ( Хенри Форд, Рокфелер) и разбира се Ротшилд

преди 6 минути, Profruit написа:

След като знаеш предварително отговора, защо си хабиш клавиатурата.

Клоуни. Дори капка не докарват до формата на Бос, а изражението на българина е на скептично.
Истината е, че художника не свърши работата си до край, останалото е пърдежи на дивана пред компа.

Изсъхна му четката и му свършиха боичките. Може би. Това не са негови идеи и не е негова работа.

преди 18 минути, acnekt написа:

Германия -да. Нали немците направиха това, което Хитлер не можа. Да окупират цяла Европа.

Химнът на ЕС е композиран от Бетовен 9-та Симфония Ода на Радостта, Текст е на Шилер, парите на ЕС са във Франкфурт на река Майн.

Ако те чете някой младеж може да остане с впечатление, че Бетовен ни е съвременник, и специално за Съвета на Европа е "мейкнал" това "парче".

Текстът е инструментален и не е официално приетият на Шилер. Има и на латински, че и на български.

Окупацията се отлага.

преди 4 минути, acnekt написа:

Спонсорирана любезно от Ватикана, САЩ( Хенри Форд, Рокфелер) и разбира се Ротшилд

Колко грубо... Това са меценати, а не обикновени спонсори.

преди 2 минути, Maleficient написа:

Окупацията се отлага.

Цитат

- Occupation?

- No, no. Just a visit...

преди 10 минути, acnekt написа:

...

Хенри Форд уби пра-пра електромобилите. Жена му е била плътно до него през нощите и го е поддържала в лудите му експерименти. Осветявала в ръка с лампа гаража му. На това му се казва сублимация. Когато чудото заработило, Форд се обръща към евреите за кредит, а те го отпиздили като пореден глупак. Форд ги познал, като съзрял оръдие на отмъщение в художника. Фарщейн!?

преди 38 минути, acnekt написа:

точната дума е "васал"
ней баш окупация

пп

https://bg.wikipedia.org/wiki/Васал

Редактирано от Гост (преглед на промените)

преди 28 минути, Maleficient написа:

Ако те чете някой младеж може да остане с впечатление, че Бетовен ни е съвременник, и специално за Съвета на Европа е "мейкнал" това "парче".

Текстът е инструментален и не е официално приетият на Шилер. Има и на латински, че и на български.

Окупацията се отлага.

Ода на радостта на български? Или искаш да кажеш преведено е на български език. Текстът е от Шилер. Защо не направиха тогава заедно европейските държави някакъв дружен химн?

преди 21 минути, Profruit написа:

Хенри Форд уби пра-пра електромобилите. Жена му е била плътно до него през нощите и го е поддържала в лудите му експерименти. Осветявала в ръка с лампа гаража му. На това му се казва сублимация. Когато чудото заработило, Форд се обръща към евреите за кредит, а те го отпиздили като пореден глупак. Форд ги познал, като съзрял оръдие на отмъщение в художника. Фарщейн!?

Йя фърщейн

spacer.png

Тази пиктограма винаги ме хваща в ступор. Тя е от пакета за репутиране и днес за втори път ми я кичат на гърдите.  Чифтосва се с подсказка "Еха".
Първата ми я натресе един "дежурен гноен корифей по ютии". Е и? Какво иска да каже лицето на Янус? Както и да е, но след втората е знак свише - що се хабиш с смъртни.

преди 2 часа, acnekt написа:

Още малко и България ще е отново във Варшавския Пакт.

Ас, такавята, тези работи не ги следя

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.