Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 2 минути, emmi написа:

тъкмо реших да не пия и ся ти така като каза.......................... имах едно бейлисче някъде...

одобрявам, сестро - сипи си, че Богоугодно дело е това :help:

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Каменчо, ако още веднъж беше цитирал Николов, щях да го призная за упорит!

преди 35 минути, darkterminal написа:

Избий си го от главата! Това с влюбването де! От льюбуфтъ човек е само на загуба, а файда никаква!

...

Наче, Пролеттъ съм я прател! Льюбофтъ не съм! Внимавайте да не се забърквате ф клюпости там!

Начи, по принцип те слушам и уважавам, но е по-силно от мен и ...топли топли

За това нека си счупя канчето, тамън после да има за какво да мрънкам, а ти да напишеш: Аз казах ли ти?!

Редактирано от Maleficient (преглед на промените)

току-що, Trichocephalus написа:

одобрявам, сестро - сипи си, че Богоугодно дело е това :help:

тъкмо нагласиф фотоматериала

надявам се десет страници снимки да им стигне на съдиите да разберат за какво иде реч

преди 2 минути, Maleficient написа:

Каменчо, ако още веднъж беше цитирал Николов, щях да го призная за упорит!

нали?:lol6:

току-що, darkterminal написа:

Глей ся, доктора е протон, шот си седи у къшти и не мърда... А ти неска съфсем целенасочено овърша КТМто, КЦМто и оше куп други магазини... Наче си свободна заредена часпица, но ф никакъф случай блуждаеща...

Щот не знаеш ЖЕНА МИ къде е сега ( то и аз не зная, но със сигурност е в магазин - вземи дебитната карта и отиде натам  ) 

преди 1 минута, emmi написа:

тъкмо нагласиф фотоматериала

надявам се десет страници снимки да им стигне на съдиите да разберат за какво иде реч

аз само пиша текст - снимков материал от мен не искат, но за сметка на това съм затънал в 8 дела едновременно. И не съм подхващал нито едно от тях. Файловете седят на десктопа ми и чакат да ме осени музата :shy11:

преди 5 минути, darkterminal написа:

Глей ся, доктора е протон, шот си седи у къшти и не мърда... А ти неска съфсем целенасочено овърша КТМто, КЦМто и оше куп други магазини... Наче си свободна заредена часпица, но ф никакъф случай блуждаеща...

то, той неска по слочаенозт е протон

преди 2 минути, Trichocephalus написа:

Щот не знаеш ЖЕНА МИ къде е сега ( то и аз не зная, но със сигурност е в магазин - вземи дебитната карта и отиде натам  ) 

аз само пиша текст - снимков материал от мен не искат, но за сметка на това съм затънал в 8 дела едновременно. И не съм подхващал нито едно от тях. Файловете седят на десктопа ми и чакат да ме осени музата :shy11:

и мойте са толкос, ама аз драпам да изплювам

преди 2 минути, Maleficient написа:

...

... но е по-силно от мен и ...топли топли

За това нека си счупя канчето ...

Ей за точно за това е толкова опастна льюбофтъ! Шоту не се скъпи да ни дарява със светли чуфства на еуфорна лекота, с кояо съфсем съзнателно извършваме клюпост слет клюпост...

Не слушай мрънкането хатун... По дяволите всички други... Изживей си чувствата като насън... От който и не искаш да се будиш...

преди 6 минути, Trichocephalus написа:

...

Глей ся... Тя и жена ти, като един същи електрон привлечена от магнетизма на магазина и заредена с авоарите от дебитната ти карата е хукнала да изравнява потенцалите на твоята банкова сметка с банковите сметки на магазините... Там поради различните притегателни сили на различните магазини и департаменти може и да е изпитала известни колебания в траекторията на движението, но съм сигурен, че ясно може да се проследи движението и по градиента на описаното векторно поле. Ше рече, че заблуденоста и е само привидна...

преди 5 минути, emmi написа:

то, той неска по слочаенозт е протон

...

То бета лъчението така работи... Възбуденият неутрон изпуска електрон и се превръща в критък позитрон или пък превъзбуденият електрон изпуска позитрон и се превръща в кротнат неутрон... Никаква слочаеност няма, а строга закономерност... Неска си възбуден, па после се кротнеш... Неска си позитрон, а утре неутрон... Превратностите на жувота...

преди 3 минути, darkterminal написа:

То бета лъчението така работи... Възбуденият неутрон изпуска електрон и се превръща в критък позитрон или пък превъзбуденият електрон изпуска позитрон и се превръща в кротнат неутрон... Никаква слочаеност няма, а строга закономерност... Неска си възбуден, па после се кротнеш... Неска си позитрон, а утре неутрон... Превратностите на жувота...

аз мисля да съм шматарон

аз мисля да съм шматарон

И ас мисля да оставям квантовата физика настрана... И да ставам и да се оправям... Слет 38 минути отварят БевМо, отивам да си зема пойло и закуски... Неска ше га пишем неприсъствен ден...

от няколко дни имам бъг в системата, въобще не мога да  разбера за какво си  говорите :clown:

преди 38 минути, emmi написа:

и мойте са толкос, ама аз драпам да изплювам

на мен сега ми предстоят по-важни неща, като явяване на изпит за специалност и отделно ТРЯБВА да се явявам и на конкрус за главен асистент ( каквото и да значи това ) 

баси - помниш ли - за първата пак пишех тук , във форума ..... след това - втората магистратура - пак пишехме и си пиехме тук, във форума , докторат  защитих - пак във форума ,  сега ми предстои изпит за втора специаност -  пак във форума   ..... Баси работата.....   баси, баси, и пак баси !!!!  не е истина това 

ще отида да си сипя вино - то се е видяло !!!!   

току-що, Trichocephalus написа:

преди 17 минути, darkterminal написа:

Глей ся... Тя и жена ти, като един същи електрон привлечена от магнетизма на магазина и заредена с авоарите от дебитната ти карата е хукнала да изравнява потенцалите на твоята банкова сметка с банковите сметки на магазините... Там поради различните притегателни сили на различните магазини и департаменти може и да е изпитала известни колебания в траекторията на движението, но съм сигурен, че ясно може да се проследи движението и по градиента на описаното векторно поле. Ше рече, че заблуденоста и е само привидна..

Абсолютно , друже ! 

Редактирано от Trichocephalus (преглед на промените)

преди 4 минути, Уиш... написа:

от няколко дни имам бъг в системата, въобще не мога да  разбера за какво си  говорите :clown:

Чакай да ти кажа и на теб. Мойто е простичко ...Влюбвам се! :agnes-overjoyed:

току-що, Maleficient написа:

охххх 

преди 5 минути, Уиш... написа:

Ади... Казвай Лллламмм и скачай на пърделешката...

преди 5 минути, Trichocephalus написа:

...

ще отида да си сипя вино - то се е видяло !!!!  

...

Наздраве!

преди 5 минути, Trichocephalus написа:

...

Абсолютно , друже ! 

Само ти ме разбираш друже!

току-що, Уиш... написа:

охххх 

Въртят ми се оооколо шеСседем сценария, ама няма да насилвам нещата...лека полека

преди 1 минута, darkterminal написа:

Ади... Казвай Лллламмм и скачай на пърделешката...

не мога, явно е от бъг-а:clown:

преди 9 минути, Уиш... написа:

Да не се влюбваш и ти?

преди 14 минути, darkterminal написа:

Неска ше га пишем неприсъствен ден...

неска Е непризъзтвен ден

преди 8 минути, Уиш... написа:

то ти бъга си го имаш, просто от няколко дни си взела да го осъзнаваш:lol6:

преди 7 минути, Trichocephalus написа:

на мен сега ми предстоят по-важни неща, като явяване на изпит за специалност и отделно ТРЯБВА да се явявам и на конкрус за главен асистент ( каквото и да значи това ) 

баси - помниш ли - за първата пак пишех тук , във форума ..... след това - втората магистратура - пак пишехме и си пиехме тук, във форума , докторат  защитих - пак във форума ,  сега ми предстои изпит за втора специаност -  пак във форума   ..... Баси работата.....   баси, баси, и пак баси !!!!  не е истина това 

мъльчи, мъльчи.................. че зехме много от отдавна да повним......

току-що, Maleficient написа:

Въртят ми се оооколо шеСседем сценария, ама няма да насилвам нещата...лека полека

вече имаш сценарии?    хванала се за главата Яга

преди 4 минути, Maleficient написа:

ето

ти реши че се влюбваш

а пък аз реших че съм дебела

баси

току-що, darkterminal написа:

Да не се влюбваш и ти?

що ме пляшиш така? :clown:

то ти бъга си го имаш, просто от няколко дни си взела да го осъзнаваш:lol6:

начи, като ти тупна един:biggrin:

току-що, Уиш... написа:

що ме пляшиш така? :clown:

плюй си ф пазвата 

преди 2 минути, darkterminal написа:

Ясно... Влюбена си вече...

качвам се на въргтелеш:Dката

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.