Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

За какво си мислите в момента - четири месеца до сезона на морските приключения

Featured Replies

преди 5 минути, darkterminal написа:

Ни пуха ни пера, Докторе!

К черту!

• Отговори 24,9k
  • Прегледи 926,3k
  • Създадено
  • Последен отговор

Наздраве! :beer:

Мани, мани .... Обектът ми в Балкана веч е във фацебукЪ .... Ко да го правя брато .... качи го и туй е ...

Отгоре на това е решил да прави политическа партия ....

И последно: Всички левскари са поканени на 18.07.2020 година на пл. Хелзинки, франко София. Ще има кебапчета, питиета и бира,  и празнуване на ... те си знаят ...

п.п. Макариус ще свежда новината до почетните левскари.

преди 24 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Наздраве! :beer:

Мани, мани .... Обектът ми в Балкана веч е...

Аре бе. Тътъ мътъ ку бу ду, де одиш, поля ли гората?

Без тебе кръчмата е като жена в менструация без тампони.

С няколко думи. Прибрах се адски изморена, и си мислех, как ще се пльосна на леглото и няма да мръдна до утре сутрин...нооо понеже останало от синьото сиренце и камембера, си нарязах, сложих си и ягодки с кафява захар, налях си маврудец в новата ми чашка, и установих, че по HBO3 са започнали Penny Dreadful ❤️ много любим сериал. Така че, си го припомням с голямо удоволствие и...се потапям в близките дни, с това занимание след работа.

Наздраве!

и вали :)

Наздраве :cheers:

Увлякох се в коронатемата, извинявам се на който ще разчиства постовете за загубеното си време. 

преди 15 минути, skalata_73 написа:

Кеде се губиш, ората партия направиха, а ние с тебе се ослушваме кат заек у тръстика. :cheers:

преди 8 минути, skalata_73 написа:

Бе в Балкана съм, в Балкана съм ... :) 

Вчера клахме яре, после на пещ и спретвах вид истински напиваници  на Червените попове.

Има къща за гости "Бареците".

Веч горе нема само окопи, а съм подготвил и вид окоп за пускова установка тип "тактически атомни аружия" ... ;) 

Ко ... да ти скажувам Скала ... почна се!!!

Поведох едно "хоро". Мало време ми остава за виртуала ... но де се вика по "Добро утро" и Наздраве ке прослушфам интернетЪ. :) 

И дъ тъ сфетнЪ: Реалнътъ кръчмЪ по-ми-се удава. ;) НО, в Балкана може да се напиеш, но не и олеееш .... ;) 

преди 15 минути, Maleficient написа:

С няколко думи. Прибрах се адски изморена, и си мислех, как ще се пльосна на леглото и няма да мръдна до утре сутрин...нооо понеже останало от синьото сиренце и камембера, си нарязах, сложих си и ягодки с кафява захар, налях си маврудец в новата ми чашка, и установих, че по HBO3 са започнали Penny Dreadful ❤️ много любим сериал. Така че, си го припомням с голямо удоволствие и...се потапям в близките дни, с това занимание след работа.

Наздраве!

и вали :)

е, ам чъръдъту!? ам копона?!

чета едно решение и се кефя как съдията директно е повторил думите ми

преди 6 минути, FusE написа:

Увлякох се в коронатемата, извинявам се на който ще разчиства постовете за загубеното си време. 

Кеде се губиш, ората партия направиха, а ние с тебе се ослушваме кат заек у тръстика. :cheers:

Вие там отрепахте генерали, менерали. С психопати не ми се занаимава. Тук у кръчмата по-арно.

преди 5 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

И дъ тъ сфетнЪ: Реалнътъ кръчмЪ по-ми-се удава. ;) НО, в Балкана може да се напиеш, но не и олеееш .... ;) 

Бе и аз да та светна. То за да се напиеш първо трябва да изтрезнееш бре ;)

преди 9 минути, FusE написа:

Кеде се губиш, ората партия направиха, а ние с тебе се ослушваме кат заек у тръстика. 

Бе ... хм ... навремето аз го подддддтикнъх брато да се занимава со политикЪ, но бе още зелен, в смисъл не бе имал концепция каква да е. Сега вече е спретнал.

Интересни разсъждения сподели вчера и днес.

Основното нещо е: почтителност, средна класа и хората които поради вид съображения не гласуват.

Принципа е: Да си в политиката, но не заради парите. До момента се видя, че всички влизаха в политиката, за да си осигурят доход за до девето коляно.

Говорим за хора които имат. Те не биха използвали определени способи, за да забогатеят, а да са там заради България.   

преди 1 минута, skalata_73 написа:

Вие там отрепахте генерали, менерали. С психопати не ми се занаимава. Тук у кръчмата по-арно.

разбрам та, пазиш безопасна дистанция че не знаеш революционерите какво ше извадят из под чаршафа си, вземам си урок и аз. 

преди 4 минути, skalata_73 написа:

напиеш

Тук ке цитирам Ага Реджеб .... напиване и на пиване са различни нещЪ ... ;) 

Горе в Балкана няма време да отрезвееш, щото си трезвен след 8 бири х 0.5л. ;) 

преди 7 минути, emmi написа:

е, ам чъръдъту!? ам копона?!

чета едно решение и се кефя как съдията директно е повторил думите ми

е, то в работа беше. Добре се беше подготвила жената. Имаше най различни мезенца, че и кайсии и грозде. Джурнах едно малко от вървящия Джони, за отскок и ...сега пенЦионерската кротко :)

Ти какво се моташ? сипвай, че след малко ще ми се доспи...

преди 3 минути, iИ.дИоNд.Ni написа:

Бе ... хм ... навремето аз го подддддтикнъх брато да се занимава со политикЪ, но бе още зелен, в смисъл не бе имал концепция каква да е. Сега вече е спретнал.

Интересни разсъждения сподели вчера и днес.

Основното нещо е: почтителност, средна класа и хората които поради вид съображения не гласуват.

Принципа е: Да си в политиката, но не заради парите. До момента се видя, че вси  

трябва да изгради добре премислена и реализируема програма, защото партия е лесно да направиш, но да накараш да повярват хора в идеята е сложен процес. Точките с ясно написани решения, хората искат да видят решение на проблем, а не че има проблем. 

преди 4 минути, FusE написа:

...не знаеш революционерите какво ше извадят из под чаршафа си...

Освен некой глист нема ко друго да извадят.

Доказвам!

току-що, Maleficient написа:

е, то в работа беше. Добре се беше подготвила жената. Имаше най различни мезенца, че и кайсии и грозде. Джурнах едно малко от вървящия Джони, за отскок и ...сега пенЦионерската кротко :)

Ти какво се моташ? сипвай, че след малко ще ми се доспи...

а, ние пийнахме по едно аперитифче с Д2 по повод взетия изпит

виното ще е с вечерята

преди 4 минути, Богатир написа:

Някой ден ще изядат и мене

Съмнявам да са те. По-скоро някои от техните пра пра пра и т.н. пра внуци или внучки ... :) 

:beer:

Моите днес вкусиха от ярешкото ... Туй ми харесва на село: Храна не се хвърля. Не остава зян.

преди 17 минути, emmi написа:

и се кефя как съдията директно е повторил думите ми

С квит са сбереж такъф ставаж! Кат си само с прокурори, съдии, полицаи къф да ти е изказът...

преди 2 минути, emmi написа:

а, ние пийнахме по едно аперитифче с Д2 по повод взетия изпит

виното ще е с вечерята

като написа изпит, че се сетих, днес на колежката детенце на матура. По едно време ми казва: Ти чела ли си Братя Мормареви?- ми не!- казвам без срам смело, щото знам, че са сценаристи, но не и автори, които се изучават в училище!- Имали книга...бравус! горките деца и бъдещи родители на зрелостници.

Понякога съм щастлива, че съм се родила по мое си време...и спирам, че е дълга тема.

Даже после се шегувам с нея, дали се е чула с детето и нищо чудно да й е отговорила: Аз кога съм ги чела Братя Мормареви, ехеее, Пипи Дългото чорапче е предстояло :D

преди 3 минути, DarkEdge написа:

С квит са сбереж такъф ставаж! Кат си само с прокурори, съдии, полицаи къф да ти е изказът...

то, и ти се събираж с мен............... незнам, незнам..................

преди 2 минути, Maleficient написа:

като написа изпит, че се сетих, днес на колежката детенце на матура. По едно време ми казва: Ти чела ли си Братя Мормареви?- ми не!- казвам без срам смело, щото знам, че са сценаристи, но не и автори, които се изучават в училище!- Имали книга...бравус! горките деца и бъдещи родители на зрелостници.

Понякога съм щастлива, че съм се родила по мое си време...и спирам, че е дълга тема.

а, добре че наповни! Хлапето на една преателка и то днес на матура. Беше ацки изнервена. След седми клас, де. 

п.п. и Венета Райкова имала книги!

току-що, emmi написа:

то, и ти се събираж с мен............... незнам, незнам..................

Ас затуй глеам дай по-рядко...😎😈

току-що, DarkEdge написа:

Ас затуй глеам дай по-рядко...😎😈

праелно! Не бива да се предозирват нещата. Док ше потвърди

преди 1 минута, emmi написа:

п.п. и Венета Райкова имала книги!

Е, мода, ша знаш!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.