Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Мишката не тръгва...

Featured Replies

• Автор

Е от там има ги просто за да го намериш пишеш серийния номер на компютъра

Моя е:5CG340229N

Но от дадените ме знам има ли такъв който ми върши работа

• Отговори 54
  • Прегледи 3,4k
  • Създадено
  • Последен отговор
преди 5 минути, Калоян Атанасов написа:

Е от там има ги просто за да го намериш пишеш серийния номер на компютъра

Моя е:5CG340229N

Но от дадените ме знам има ли такъв който ми върши работа

При мен дава следното и подвата начина:"We were unable to find drivers for your product." Може и да са ги свалили. Като гледам машината не е първа младост.

Ако ще преинсталираш пробвай примерно Windows 10. Той ще намери драйверите сам. Ако и при него ти прави същите мизерии значи проблемът е хардуерен.

преди 2 часа, Калоян Атанасов написа:

В device manager ми излиза мишката има си драйвъра

Покажи снимка на диспечера на устройства, като преди това иди на View>Devices by connection, с разгърнато дърво на устройствата до мишката. В свойствата на мишката има ли hardware ids?

преди 6 минути, plamen_petrov_80 написа:

Нали сега е с 10-ка?

Не знам защо съм си мислил, че е със седмица през цялото време :lol6:

преди 24 минути, Калоян Атанасов написа:

Та? Махнах 10ката сложих му xp само тва имах на диск. Не се оправи. Намира мишката но не мърда. Не намира флашките пише че не го разпозава

Ами хардуерен проблем с USB портовете. Причините може да са най-различни. 

• Автор

Не виждам нищо което да е засегнато... Не знам какво му е. Сигурно ли е че е хардуерен проблем за да знам да го нося ли в сервиз. И за такова нещо до колко могат да ми вземат... Има ли от къде да изкарам USB та ако си купя модул.

преди 2 минути, Калоян Атанасов написа:

Не виждам нищо което да е засегнато... Не знам какво му е. Сигурно ли е че е хардуерен проблем за да знам да го нося ли в сервиз. И за такова нещо до колко могат да ми вземат

То ако видиш, лаптопът няма и да тръгне. Сега с мултицет е хубаво да провериш докъде идва ток и дали няма някъде окъсено. Да не говорим, че ако има изгорял елемент може и да не го видиш с просто око ( налага се понякога лупа), а и да е изгорял не е задължително да има външни видими следи.

Редактирано от Емил Костов (преглед на промените)

• Автор

Пффф много работа... То попринцип едното USB /изгорялото/ се намира на дъното. Другите две са на отделен модул. На снимката се вижда. Ако проблема е в модула е добре защото мога да го заменя с друг а ако е дъното е зле защото трябва да го сменям цялото нали?

Аз го прецаках съвсем. Като инсталирах XP 10 ката се изгуби някъде и не знам как да я включа и не мога да правя нищо на него поради липса на драйвъри за интернет и тн. Съвет?

преди 1 минута, Калоян Атанасов написа:

Пффф много работа... То попринцип едното USB /изгорялото/ се намира на дъното. Другите две са на отделен модул. На снимката се вижда. Ако проблема е в модула е добре защото мога да го заменя с друг а ако е дъното е зле защото трябва да го сменям цялото нали?

Да не е повреден лентовият кабел. Я го извади и го прещракай отново. Ако има възможност е хубаво да го смениш с друг. Той поне не е скъп, но като част трудно може да се намери.

• Автор
преди 2 минути, Калоян Атанасов написа:

Аз го прецаках съвсем. Като инсталирах XP,  windows 10 се изгуби някъде и не знам как да я включа и не мога да правя нищо на него поради липса на драйвъри за интернет и тн. Съвет?

Ами не мисля че е от него. Огледах го добре няма прекъсвания. Най сигурно ще е с мултицет но нямам в момента

преди 41 минути, Калоян Атанасов написа:

Ами не мисля че е от него. Огледах го добре няма прекъсвания. Най сигурно ще е с мултицет но нямам в момента

Извади го от двата слота и го сложи отново. А това, че не е наранен не означава, че не може проблемът да е и от него.

• Автор

Само един слот е и вече го извадих и поставих отново. Не стана

Умря тотално. Уиндоуса даде ерор умря и не стартира. Пробвам с 7ца на DVD отново грешка.... Направо ми разказа играта

преди 22 минути, Калоян Атанасов написа:

Само един слот е и вече го извадих и поставих отново. Не стана

Умря тотално. Уиндоуса даде ерор умря и не стартира. Пробвам с 7ца на DVD отново грешка.... Направо ми разказа играта

И какви грешки дава? Сигурен ли си, че си монтирал всичко правилно?

• Автор

Турих му пак диска оправих го. Въпроса ми е ако поправя USB порта който е на дъното и си купя един разклонител за USB ако ми трябват примерно 2 ще свърши работа нали? Говоря само за смяна на самото портче. Гледах един клип в нета на компютър със заминал порт и само го замени с друг.

Абе мани... Имах само CD диск под ръка а той е 700мб и сложих една орязана седмица. И явно много са я орязали че не тръгва

Купи и котка и няма начин да не тръгне,че дори и ще бяга ...

Купи си нова и нема да имаш ядове

преди 59 минути, Калоян Атанасов написа:

Турих му пак диска оправих го. Въпроса ми е ако поправя USB порта който е на дъното и си купя един разклонител за USB ако ми трябват примерно 2 ще свърши работа нали? Говоря само за смяна на самото портче. Гледах един клип в нета на компютър със заминал порт и само го замени с друг.

Абе мани... Имах само CD диск под ръка а той е 700мб и сложих една орязана седмица. И явно много са я орязали че не тръгва

Ако работи поне един порт може да си вземеш USB суич ( но задължително с външно захранване) и да си ползваш устройства включение към него. Само, че ти не си сигурен какво е повредено и изгоряло.

преди 9 минути, wdwdwd написа:

Купи и котка и няма начин да не тръгне,че дори и ще бяга ...

Купи си нова и нема да имаш ядове

Ако си прочел цялата тема, щеше да разбереш, че мишката е тествана на други машини и работи.

• Автор

Ще се върна на 10 защото там не ми трябват драйвъри за да използвам интернет или поне не ги тегля. Сега е малко неизползваем защото не мога да отворя и да направя нищо поради липса на драйвъри за интернета. Не мога да ги кача заради USB тата... Абе стана дълга и широка. Като я оправя 10 ката ще пиша дали е използваем и ще видим какво ще правим с USB тата

Възможно ли е да е изгоряла дънната платка частично? 

Казах ти да пробваш с Linux ама кой да слуша.

Винаги преди инсталация на каквото и да е се подсигуряваш с драйвери, а не да скочиш в тъмното и да се надяваш да е ниско ...

преди 18 минути, Калоян Атанасов написа:

Ще се върна на 10 защото там не ми трябват драйвъри за да използвам интернет или поне не ги тегля. Сега е малко неизползваем защото не мога да отворя и да направя нищо поради липса на драйвъри за интернета. Не мога да ги кача заради USB тата... Абе стана дълга и широка. Като я оправя 10 ката ще пиша дали е използваем и ще видим какво ще правим с USB тата

Възможно ли е да е изгоряла дънната платка частично? 

Дънната платка не, но може да ти е заминал USB контролерът на дъното.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.