Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изчезналите лекари!

Featured Replies

преди 8 часа, barbuncela написа:

Как мислите? Фармацевтичната мафия дето ни рекламира лекарства за да бъдем здрави, мистерия или желанието на човечеството това да е истина?

И българин участва!

Цитат

През 80-те години Стефан Найденов е шеф на лаборатория „Биоелектроника“ и създава заедно със своите сътрудници много лекарства, които според него церят неизцерими болести. Междувременно Найденов започва работа над нов, свръхсекретен проект, който щял да преобърне наопаки световната икономика. На Световния екологичен форум в София през ноември 1989 г. той демонстрира как водата гори. Според него с добавката на зелена течност тя може да замени бензина в двигателите с вътрешно горене.

взето от тук.

Човекът изчезна!

Убиха ли човека, изобретил двигател на вода?

И него го няма!

преди 30 минути, Myanmar написа:

Просто поставя една тема, в която хора с излишно време и без воля да направят нещо смислено, да помрънкат заедно и да се самосъжаляват как нищо не зависи от тях. Конспирации, заговори и сензации - храната на презадоволените и мързеливите.

А ти от кои си бе приятел? Или току що падаш от далечна галактика и нямаш нищо общо? 

• Автор
преди 7 минути, Hristo52 написа:

Човекът изчезна!

Явно всички такива изчезват...

преди 39 минути, Myanmar написа:

Хората мрънкат, завиждат, псуват и това е ежедневието на българина.

А то щото само българите си мислим, че във фармацевтиката се вихрят яко измами.

Е фарма мафията няма си даде печелбите току така

току-що, petie1 написа:

Е фарма мафията няма си даде печелбите току така

Тя даже не се и мъчи вече, щото нищо не я заплашва. Всичко е луднало да си купува хапчета, билки, отвари. Шарлатани и реклами на всяка крачка. Като добавим и неграмотност ефектът е пълен.

преди 2 минути, barbuncela написа:

Явно всички такива изчезват...

Естествено. Такива открития бъркат в джоба на петролната мафия! Има разбира се много мошенници които се възползват от такива новини, и вероятно се предлагат много лекарства например, ментета. Но за всичко се плаща в един момент! Много се плаща!

• Автор
преди 1 минута, Hristo52 написа:

Много се плаща!

Така е!

преди 1 минута, Емил Костов написа:

Тя даже не се и мъчи вече, щото нищо не я заплашва. Всичко е луднало да си купува хапчета, билки, отвари. Шарлатани и реклами на всяка крачка. Като добавим и неграмотност ефектът е пълен.

Аха повечето са реклами те тия са най вредното нещо

преди 1 минута, petie1 написа:

Аха повечето са реклами те тия са най вредното нещо

Е кой е виновен? Мафията или този който купува?

• Автор
преди 2 минути, Емил Костов написа:

или този който купува?

Ами купуват, изпаднали в безизходица какво да правят? Като опре ножа до кокала...Вероятно знаят че нищо няма да направят, но купуват....И аз дадох 6000 на времето...знаех, че няма да стане, но не можех да не ги дам...майка си отиде, и с тях и без тях...Надеждата умира последна.

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

Е кой е виновен? Мафията или този който купува?

Рекламите.... Защо ли? Ми дори да си здрав те ти внушават че си болен и купува, ей тук имаме един дет се хвали наляво надясно с диплома по Маркетинг от Брюксел той да разпъва ферманите

преди 10 минути, Емил Костов написа:

... билки, отвари.

Те билките и отварите се продават по селските пазари - за онези, които ги мързи да си наберат.

току-що, sound написа:

Те билките и отварите се продават по селските пазари - за онези, които ги мързи да си наберат.

Не говоря за това. Говоря, че отиваш в една билкова аптека а там има само боклуци. Аз съм селско момче и знам как мирише една билка и какъв вкус има дадена отвата.

току-що, sound написа:

Народната медицина е велика сила, но не всеки може да я практикува!  Преди 40 години една женица от село около София с един мехлем ми спаси лицето. Лекарите ме бяха отписали!

преди 3 минути, petie1 написа:

Рекламите.... Защо ли? Ми дори да си здрав те ти внушават че си болен и купува, ей тук имаме един дет се хвали наляво надясно с диплома по Маркетинг от Брюксел той да разпъва ферманите

На умния и мислещия няма как да му внушиш, че е глупав. Няма как да стане.

преди 7 минути, barbuncela написа:

Ами купуват, изпаднали в безизходица какво да правят? Като опре ножа до кокала...Вероятно знаят че нищо няма да направят, но купуват....И аз дадох 6000 на времето...знаех, че няма да стане, но не можех да не ги дам...майка си отиде, и с тях и без тях...Надеждата умира последна.

Липса на мислене и неграмотност. Най-вече липса на мислене. Колкото до доктори там няма да коментирам. Цялото ми семейство мина през лайната. Двама щяха да ядат бой.

На умния и мислещия няма как да му внушиш, че е глупав. Няма как да стане.

Може и така да е

току-що, petie1 написа:

Може и така да е

Теб що не те полъжат или мен? Колкото до рака имам трима познати. Единият почина, едната жена се спаси и една колежка в момента се молим за нея да оздравее. Докати видя как някой смешко лекувал рак с гладуване и пиел сокчета и го прибивам с брадвата без да ми мигнат очите. Щото този изрод се подиграва на хората.

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Говоря, че отиваш в една билкова аптека а там има само боклуци.

Още, като дете съм се чудил на чайовете в пакетчета - примерно липов чай. Ок, липов е, има някаква липа там в хартийката, ама ..... на мен баба, като ми е правила чай от липа сипва по една шепа цвят, те тва е чай, пък туй дет го продават е подигравка. Инак много полезен бил - е колко много полезно е количество от една чаена лъжичка ... основно листа при това.

преди 5 минути, Емил Костов написа:

Теб що не те полъжат или мен? Колкото до рака имам трима познати. Единият почина, едната жена се спаси и една колежка в момента се молим за нея да оздравее. Докати видя как някой смешко лекувал рак с гладуване и пиел сокчета и го прибивам с брадвата без да ми мигнат очите. Щото този изрод се подиграва на хората.

Рака е коварна болест майка почина от рак

• Автор

Плюваме вече по всичко, а това не е на хубаво хора! Вярно измами около нас колкото искаш, ама все пак...Ако не вярваме в нищо....

преди 1 минута, sound написа:

Още, като дете съм се чудил на чайовете в пакетчета - примерно липов чай. Ок, липов е, има някаква липа там в хартийката, ама ..... на мен баба, като ми е правила чай от липа сипва по една шепа цвят, те тва е чай, пък туй дет го продават е подигравка. Инак много полезен бил - е колко много полезно е количество от една чаена лъжичка ... основно листа при това.

Липов чай в магазин или в аптека ама друг път. Иначе ако си набереш ти липа и си ч изсушиш става наистина прекрасен чай. Полезен е за организма. Всяка една билка си има своите лечебни свойства.

преди 1 минута, petie1 написа:

Рака е коварна болест майка почина от рак

Не е коварна, но е лоша. Раковата клетка е като обикновената, но с изменени или с ненормални функции. Затова ракът трудно се локализира и ако вече се локализира е прекалено късно. Антителата на човешкият организъм също не я нападат, защото я смятат за нормална и точно това е причината за тази смъртност от рак.

преди 44 минути, Hristo52 написа:

И българин участва!

взето от тук.

Човекът изчезна!

Убиха ли човека, изобретил двигател на вода?

И него го няма!

Майкоууул. Абе хора! Възрастни хора! Вие сериозно ли си ползвате живота за тези глупости?? Народе???

преди 7 минути, Емил Костов написа:

Не е коварна, но е лоша. Раковата клетка е като обикновената, но с изменени или с ненормални функции. Затова ракът трудно се локализира и ако вече се локализира е прекалено късно. Антителата на човешкият организъм също не я нападат, защото я смятат за нормална и точно това е причината за тази смъртност от рак.

Точно затова казах коварна

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.