Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Честит св. Валентин , на който го празнува.

Featured Replies

Скъпи Приятели,
във връзка с приближаващия " Свети Валентин" искам да ви кажа:" Хич да не ви пука :) "
Празнувала съм го много пъти , но повече от много не съм го празнувала . Била съм много щастлива , малко щастлива , била съм уязвима , била съм тъжна ....празнувала съм с доброжелатели, празнувала съм с човек , който не обичах , празнувала съм с човек , който обичах , но се преструвахме на приятели. Умирала съм от мъка , че не ми честити някой , на когото тайно и трайно съм се надяла , че му пука.....и какво ...към днешна дата всички тези емоции са там, където им е мястото-изхабени , изхвърлени и рециклирани....всичко е преходно и радостта и тъгата ! Тренирайте ежедневно “високи полето” и бъдете над нещата. Важно е да празнувате непрекъснато защото сте човека , който винаги сте искали да бъдете , да умеете да се наслаждавате на собствената си компания и винаги да ви е приятно да изпиете чаша вино сам със себе си. Илюзия е да мислим , че някой може да ни направи по -щаслтиви. Истината е , че щастливите връзки се създават от онези , които могат и сами , онези , които не се нуждаят от никого , онези които имат твърде богат вътрешен свят, хармония , която нарушават само ако са убедени , че си заслужава. Селекцията на щастливите хора е прецизна и те никога не остават наранени или разочаорвани , защото идеално знаят какво и кого искат.

valentines-day.png.34049c1f06f2ac7f40bcf10a89a27f09.png

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

Малко си подранила, явно нямаш търпение да удариш едно винце.  Аз този празник никога не съм го харесвал, но съм го празнувал по неволя. Ха ха Ето това е истината: 

преди 11 минути, barbuncela написа:

Умирала съм от мъка , че не ми честити някой , на когото тайно и трайно съм се надяла , че му пука.....и какво ...към днешна дата всички тези емоции са там, където им е мястото-изхабени , изхвърлени и рециклирани....всичко е преходно и радостта и тъгата ! 

Там ви е грешката на повечето дами. Когато човек (полът няма значение) си харесва някого истински, то трябва да положи усилия за да е с него. Иначе с времето всеки променя ценностите си и започва да държи на тези, с които му е спокойно и хубаво. 

преди 57 минути, Soviet Soldier написа:

Малко си подранила...

По-скоро е позакъсняла, в България св. Валентин е на 10.02

В България се празнува на 14-ти февруари. По принцип не го празнувам, но нищо не ми пречи да пия чаша вино за празнуващите.

Честит празник за всички влюбени, които са били влюбени и които ще се влюбват. Честит празник и на всички лозари, кръчмари, градинари... Честит имен ден. 

Нещо нещастна ми се виждаш.Ми ако си на години и не си убава какво очакваш?

преди 3 часа, Bubbles написа:

Абе изпедерастиха всиичко почти по старому на еди си коя дата ще празнуваме , по ново му на еди си коя дата. Думата е една педерасти. Как ще променяш датата на някво събитие което се е случило на тая дата не ми е ясно. Все едно да си преместя рожднната дата с 1 ден. Ще вляза в затвора после за фалшификация. Защо не вярвам на историята. Всичко е свободно съчинение и казват на тая дата еди си кво си станало . И после се поражда спор много ясно . 1 казва на тая дата се е случило друг вика не на друга и те така. Луда работа.

преди 4 часа, Bubbles написа:

Има значение католицизъм и православие вероятно, а н ече е в България. Католическия- около италианските ширини- си е на 14-ти.

Един глас за подраняването.

преди 1 час, Maleficient написа:

Има значение католицизъм и православие вероятно, а н ече е в България. Католическия- около италианските ширини- си е на 14-ти.

Един глас за подраняването.

Именно, във Франция също е на 14-ти, обаче в България е на 10-ти.

Не е на 10-ти, а на 14-ти. На 10-ти според православния календар е мъченица Валентина. Св. Валентин или т.нар ден на влюбените е на 14-ти февруари.

преди 7 часа, barbuncela написа:

Скъпи Приятели,
във връзка с приближаващия " Свети Валентин" искам да ви кажа:" Хич да не ви пука :) "
Празнувала съм го много пъти , но повече от много не съм го празнувала . Била съм много щастлива , малко щастлива , била съм уязвима , била съм тъжна ....празнувала съм с доброжелатели, празнувала съм с човек , който не обичах , празнувала съм с човек , който обичах , но се преструвахме на приятели. Умирала съм от мъка , че не ми честити някой , на когото тайно и трайно съм се надяла , че му пука.....и какво ...към днешна дата всички тези емоции са там, където им е мястото-изхабени , изхвърлени и рециклирани....всичко е преходно и радостта и тъгата ! Тренирайте ежедневно “високи полето” и бъдете над нещата. Важно е да празнувате непрекъснато защото сте човека , който винаги сте искали да бъдете , да умеете да се наслаждавате на собствената си компания и винаги да ви е приятно да изпиете чаша вино сам със себе си. Илюзия е да мислим , че някой може да ни направи по -щаслтиви. Истината е , че щастливите връзки се създават от онези , които могат и сами , онези , които не се нуждаят от никого , онези които имат твърде богат вътрешен свят, хармония , която нарушават само ако са убедени , че си заслужава. Селекцията на щастливите хора е прецизна и те никога не остават наранени или разочаорвани , защото идеално знаят какво и кого искат.

valentines-day.png.34049c1f06f2ac7f40bcf10a89a27f09.png

Шефке!! Всеки ден е празник. Пожелава ти винаги да празнуваш!

Е ако имаш пари да издържаш един мъж ще се прежали.Нали си от знатен род.

преди 1 час, ncl написа:

Не е на 10-ти, а на 14-ти. На 10-ти според православния календар е мъченица Валентина. Св. Валентин или т.нар ден на влюбените е на 14-ти февруари.

А на св Валентина сигурно празнува Пешо...

• Автор

Е...то приказки. Честитих на който го празнува, аз го празнувам на 14.

преди 13 часа, Емил Костов написа:

Шефке!! Всеки ден е празник. Пожелава ти винаги да празнуваш!

Каква шефка съм! Ха сега та да почнат приказки по форума! :biggrin:

84297223_2623495374429379_2586201036729352192_o.thumb.jpg.d3db74e52f10a8a6893547dc6dce315f.jpg

Редактирано от barbuncela (преглед на промените)

преди 10 часа, barbuncela написа:

Е...то приказки. Честитих на който го празнува, аз го празнувам на 14.

Каква шефка съм! Ха сега та да почнат приказки по форума! :biggrin:

84297223_2623495374429379_2586201036729352192_o.thumb.jpg.d3db74e52f10a8a6893547dc6dce315f.jpg

Е шефка си. По-нагоре си в йерархията от мен! :)

Честит празник, Свети Валентин или Трифон Зарезан, а защо не и двата на куп празника. 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.