Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Windows 7 трябва ли да мина задължително на 10 спед спиране на поддръжката

Featured Replies

А уж фейсбук бил убил форумите, нищо такова, щом в една и съща тема, двама човека споменаха бгмама, остава сега некой и гепиме да намеси, за да е пълна картинката.

преди 1 час, Plezla_1988 написа:

- доколкото виждам Белгиецо твоята снимка е на кака. 

Нормално, всеки си слага за аватар каквото му харесва. На мен като нормален семеен чичко ми харесва това лице на 18 момиче което съм снимал, преди години ( значи сега вероятно е млада майка). По лицето ѝ има боди пейнтинг, което си е рисуване. Значи изразявам положително отношение към изобразителното изкуство с моя аватар.
Други си слагат мотори, коли и даже един е лепнал карт. Женчовците си слагат котки или цветя. Дечковците на по над 30 г. си карат с изображение от някакви рисувани герои.

А ти, ако наистина си сложила твоя снимка, това означава че се опитваш да изкопчиш помощ от разни младежи които са чувствителни на подобни гледки. През 2005г. си бях регистрирал ник с име Магда тука, с цел да ми обръщат повече внимание на това което им обяснявах за VoIP.  И доста народ се беше хванал на въдицата. 

• Автор
преди 31 минути, Белгиеца написа:

Нормално, всеки си слага за аватар каквото му харесва. На мен като нормален семеен чичко ми харесва това лице на 18 момиче което съм снимал, преди години ( значи сега вероятно е млада майка). По лицето ѝ има боди пейнтинг, което си е рисуване. Значи изразявам положително отношение към изобразителното изкуство с моя аватар.
Други си слагат мотори, коли и даже един е лепнал карт. Женчовците си слагат котки или цветя. Дечковците на по над 30 г. си карат с изображение от някакви рисувани герои.

А ти, ако наистина си сложила твоя снимка, това означава че се опитваш да изкопчиш помощ от разни младежи които са чувствителни на подобни гледки. През 2005г. си бях регистрирал ник с име Магда тука, с цел да ми обръщат повече внимание на това което им обяснявах за VoIP.  И доста народ се беше хванал на въдицата. 

Много психологически поглед на това кое те мотивира да си избереш определен аватар, или просто опит от твоя страна да извъртиш нещата от първоначалната им гледна точка - а именно леко "задните" мисли като си видял моята снимка. На достатъчно години съм, за да разбера скрития смисъл сред празните маскировъчни излияния. Изборът ми на аватар не е в никакъв случай с цел да привлека съответното мъжко внимание, било то на младежи или не( не ми липсва мъжко внимание в реалния живот). Снимката е просто направена с вкус и е професионално обработена и няма нищо лошо да се гордея с това, което показвам. Няма никакъв скрит подтекст. Съжалявам за тези излияния извън темата. 

преди 1 час, Белгиеца написа:

Този карт, троле, е около 42 кс, на 145 кг шаси. Съмнявам се, че с твоите умстеени способности, озпбщо ще успееш да потеглиш с него. Трябва да се мисли тсм, не е като фа да се говорят глупости във есяка тема

преди 1 час, Белгиеца написа:

Аз навремето цело висше образование изкарах като се регистрирах с женски никове в разни форуми и ги карах да ми решават задачите на изпити. Всеки път се връзваха. Даже не отговарях на темите, само копи-пействам условие и те се надпреварват кой пръв да реши задачата.

преди 9 часа, Plezla_1988 написа:

Снимката е просто направена с вкус и е професионално обработена и няма нищо лошо да се гордея с това, което показвам. 

Като видях това - професионално - и отидох в профила да я сваля, с цел да проверя колко е професионално обработена.
Професионално се вика на такова:

http://i020.radikal.ru/1406/ef/f1b4877ddc71.jpg

да му наредиш зъбки като чели си зъболекарка, да ѝ отвориш окото на намигналата и да резнеш клончето пред устните на последната.
А на твоята снимка фокусът е зад тялото ( върху скалата е) , компресията е 70% и долу над крака на 20 см над водата се вижда проблемът от свирепата компресия. А тези 72 dpi могат само да бъдат непрофесионални, един принтер текст печати с 150 dpi. Трябват  300 dpi за снимка. Ако беше професионалист човекът, щеше да оправи сенките по лявата буза , създаващи направо впечатление за бръчки и старост. Щеше точно там да ти изглади кожата, ама като не може ...

При вида на тази снимка в големия ѝ размер, трудничко ми се вижда появата на "задни" мисли.
И като заключение, Уиндоус 10 е безплатен, можеш да четеш как се сваля от сайта на микрософт и как се инсталира с ключ от Уиндос 7 и се активира автоматично. В другите теми в същия раздел е описано и от мен и от други хора.

• Автор
преди 8 часа, Белгиеца написа:

Като видях това - професионално - и отидох в профила да я сваля, с цел да проверя колко е професионално обработена.

да му наредиш зъбки като чели си зъболекарка, да ѝ отвориш окото на намигналата и да резнеш клончето пред устните на последната.
А на твоята снимка фокусът е зад тялото ( върху скалата е) , компресията е 70% и долу над крака на 20 см над водата се вижда проблемът от свирепата компресия. А тези 72 dpi могат само да бъдат непрофесионални, един принтер текст печати с 150 dpi. Трябват  300 dpi за снимка. Ако беше професионалист човекът, щеше да оправи сенките по лявата буза , създаващи направо впечатление за бръчки и старост. Щеше точно там да ти изглади кожата, ама като не може ...

При вида на тази снимка в големия ѝ размер, трудничко ми се вижда появата на "задни" мисли.
И като заключение, Уиндоус 10 е безплатен, можеш да четеш как се сваля от сайта на микрософт и как се инсталира с ключ от Уиндос 7 и се активира автоматично. В другите теми в същия раздел е описано и от мен и от други хора.

Добро утро за начало ☺️! За да приключа темата ще кажа следното и повече няма да коментирам. Ти беше единствения от всички, който задълба в едно толкова незначително нещо като името и аватара (като не изключвам намека ти). Да не говоря че специално и подробно си я разгледал. Толкова много труд и то в каква връзка не знам. Единственото, което постигна с всичките си писания е, че най-вероятно рейтинга ти в сайта е поспаднал. Препоръчвам ти (тъй като сигурно имаш познания по различни теми) да се ограничаваш да отговаряш само на конкретните въпроси. Това е смисъла на форума - да си помагаме. Никога не знаеш на какъв и колко интелигентен човек ще попаднеш (не всички жени са малки празноглави кифли). Хубав ден😊

преди 8 часа, Белгиеца написа:

:lol6: :lol6: :lol6: 

Смешник. Само се излагаш, като си показваш жалките опити с Фотошопа.

Айде, за момичето е простено да си мисли, че една обикновена снимка е "професионално обработена". Ама ти?... Уж се занимаваш с фотография от много преди мен, а още не можеш да излезеш от рамките на байганьовското си съзнание.

Ето това са истински професионално заснети и обработени снимки - Иван Славов @photoforum . Да оплакнеш малко окото :cool: . Пък знае ли се - може да прихванеш желание и ти да заснемеш нещо красиво ...

преди 6 часа, RudeBoy написа:

Смешник.

Ето това са истински професионално заснети и обработени снимки - Иван Славов @photoforum . Да оплакнеш малко окото :cool: . Пък знае ли се - може да прихванеш желание и ти да заснемеш нещо красиво ...

За този джендър ли става въпрос ?
IvanSlavov_iajf3951.jpg
Знаем много добре какви са мъжете показващи се разсъблечени, тярсят си други мъже.

А ти все още не си успял да го резнеш същото клонче, въпреки че го гледаш вече от доста време.
Гошо бисексуалният явно не е успял да те научи как става на курсовете при него.

преди 7 часа, Plezla_1988 написа:

Никога не знаеш на какъв и колко интелигентен човек ще попаднеш (не всички жени са малки празноглави кифли). 

Аз съм женен за естествено руса белгийка госпожо.
Разглеждането на снимката ти се случи след претенцията за професионално ѝ обработване. Понеже имам една торба обективи и два фотоапарата които ще ти изглеждат като професионални.
А никът ти плезла много прилича на закачка, ама от страна на някой мъжкар който се представя за мадама.
На сателитния форум след като ме бяха баннали два пъти с нормални никове, се регистрирах с женски и ме поканиха на ресторант веднага. Загряха че се бъзикам с тях чак като им лепнах една снимка на готина мадама.
Ето, сега вече знаеш ако си жена, че не трябва да се представят така, защото няма да те взимат на сериозно на форумите където 85% от участниците са мъже.
А ако си мъж, еми не ти е минал номерът тази път, пробвай с друг ник.

преди 6 часа, RudeBoy написа:

Тифеца на третата е като ....за 4-ка на първо домашно

преди 8 часа, Plezla_1988 написа:

Добро утро за начало ☺️! За да приключа темата ще кажа следното и повече няма да коментирам. Ти беше единствения от всички, който задълба в едно толкова незначително нещо като името и аватара (като не изключвам намека ти). Да не говоря че специално и подробно си я разгледал. Толкова много труд и то в каква връзка не знам. Единственото, което постигна с всичките си писания е, че най-вероятно рейтинга ти в сайта е поспаднал. Препоръчвам ти (тъй като сигурно имаш познания по различни теми) да се ограничаваш да отговаряш само на конкретните въпроси. Това е смисъла на форума - да си помагаме. Никога не знаеш на какъв и колко интелигентен човек ще попаднеш (не всички жени са малки празноглави кифли). Хубав ден😊

Задръж курсора на мишката върху аватара му и ще се появи прозорец. В долната част ще видиш опция ''БЛОКИРАЙ''. Клик и проблемът е решен. Бай Ганьо спами из всяка тема в Windows раздела. Общо взето разбира по-малко от НИЩО, така че няма да пропуснеш много, ако не му виждаш мненията. Ако пък искаш да се посмееш, може да не го блокираш, но в никакъв случай не му отговаряй. С ганьовец е безсмислено да се спори.

По темата. Ако си била доволна от 7-цата, вероятно и 10-ката ще ти хареса. Инсталирал съм я на два лаптопа и един настолен компютър на приятели и повече от година не са ме занимавали с проблеми. Може да спреш обновленията през gpedit и веднъж месечно да ги инсталираш ръчно. За повече контрол и ако искаш да изкорениш програмите от microsoft store - Geek Uninstaller, OO ShutUp 10 и OO AppBuster.

преди 3 часа, manjaro написа:

За повече контрол и ако искаш да изкорениш програмите от microsoft store - Geek Uninstaller, OO ShutUp 10 и OO AppBuster.

Та от трън та на глог че е по-висок.
Кликането по .exe файлове които щели да оправят боза 10 , граничи с остра форма на найвност, ако същите са разпознати от поне една антивирусна програма като опасни и вредни.
В Боза 10 Домашна няма gpedit .

Най-накрая връщане към темата след толкова офтопик.

За любителите на НАП - след като отваряте този гфорум и при тях няма проблем. Проверката е само на главната страница. С XP не иска Crome в главната, но пък директно можете да влезете https://inetdec.nra.bg/ Maxton и Palemoon работят.

Което ме подсети, че вече сме 1-ви март - Честита баба Марта!

И естествено всичко мина както си требе - Win 7/32 IE11

За неверниците и хейтърите:

Win7.jpg

Ураааааааааааа...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.