Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Коронавирус - масова истерия или реална опасност?

Featured Replies

Троловете-получиха,нови назначения.

• Отговори 55,1k
  • Прегледи 2,6m
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Не е удобен. Наблюдавайте и езика на тялото на Генерала- нервен и знае, че лъже. Пък Борисов- нищо не може да направи и нищо няма да отвори скоро. Освен да даде добавки на полицаите да ни страхуват по

• Мангъров : Има заповед в България да има 5000 болни до вторник!   От министерството на здравеопазването Заповед към РЗИ България : На 02.08.2022

• Просто не усеща дъното. Прави намеци, дава квалификации използва избирателно цитиране с единствената цел да създаде интрига и предизвика отсрещната страна към някои по-хапливи забележки. Ясен е, ясно

Публикувани изображения

преди 4 часа, Димитър 59 написа:

мите - чак сега ли разбра че са рискови тези с сърдечно заболяване

1 март 2022г.: Германска застрахователна компания: Броят на хората, които изпитват странични ефекти на COVID-19, е много по-висок от този, който се съобщаваИзображение: Немска застрахователна компания: Броят на хората, които изпитват странични ефекти от COVID jab, много по-висок от този, който се съобщава

преди 1 минута, Без умствен капацитет написа:
преди 5 часа, Димитър 59 написа:

мите - чак сега ли разбра че са рискови тези с сърдечно заболяване

Прочети последното удебелено пак,за да разбереш,че въпроса ти издиша...

преди 8 минути, Димитър 59 написа:

ех мите мите - от доста време казват че има пост-ковид синдром, ти какво искаш всеки който прекара ковид, да лежи още 6 месеца в болница:D

преди 8 минути, Димитър 59 написа:

Прочети последното удебелено пак,за да разбереш,че въпроса ти издиша...

какво да чета като няма никакви официални данни, само може, ама може не е факт - ако кажа че може утре замята да е тресне голям метеор , ще ми повярваш ли

преди 2 минути, Без умствен капацитет написа:

ех мите мите - от доста време казват че има пост-ковид синдром, ти какво искаш всеки който прекара ковид, да лежи още 6 месеца в болница:D

Ех без умстрен капацитет без умствен капацитет - първо вас ще ви отсвирят началниците ви. Първо от слугите се отървават.

преди 22 часа, _sirena_ написа:

Ще ги оставя още малко да поритат и ще ги Зануля ...няма само с тях да се занимавам ... :D

Кого ще занулиш, драга? Знам си, че ме четеш. Личи си по определени отговори. Самопоставила си се на някакъв измислен пиедестал и ръсиш "мъдрост, прозрение и присъди". 

преди 40 минути, parmobil написа:

И аз като бързам ми бяга пунктуацията, но от твоята сълзят очите.

Това,за мен ли?

преди 30 минути, АСПЕКТ написа:

Тоя не е добре с мозъка.

Може да са се объркали и да са му поставили истинска ковид ваксина, а не физиологичен разтвор като на другите лидери.

Заболяванията, които се засилват, усложняват и изострят от COVID „ваксините“, включват рак; кръвни съсиреци; самият COVID-19; миокардит, неравномерен сърдечен ритъм  и AFIB, неврологични разстройства; хронична летаргия и депресия; алергии; синдром на неспокойните крака ; безсъние; и автоимунно разстройство и дисфункция (ADE).  Изображение: Заболяванията, засилени, усложнени и изострени от COVID „ваксините“

преди 53 минути, Димитър 59 написа:

Заболяванията, които се засилват, усложняват и изострят от COVID „ваксините“, включват рак; кръвни съсиреци; самият COVID-19; миокардит, неравномерен сърдечен ритъм  и AFIB, неврологични разстройства; хронична летаргия и депресия; алергии; синдром на неспокойните крака ; безсъние; и автоимунно разстройство и дисфункция (ADE).  Изображение: Заболяванията, засилени, усложнени и изострени от COVID „ваксините“

Тепърва ще започват да се засилват, усложняват и изострят. Но обратен път няма за ваксинираните и особено тия с бустерните дози. За съжаление.

Баа...ти и свободата, една библиотека не можах да вляза. Аз повече няма да ходя в библиотека.

Регистрация, къде, кога съм посетил библиотеката, къде живея, имена, телефон, поща, после проверка дали съм ваксиниран, оздравял или тестван. Маска и то с филтър. Кошче задължително. 

После QR Scanner.

Аз забравих, къде влизам и каква книга ще си взема.

Все едно влизам в някаква лаборатория, тайна с много опасни вируси.

Това ли са разхлабващите мерки?

Само, дето не ми искаха кръв, урина, пръстов и ирисов отпечатък, освен моето ДНК.

преди 1 час, АСПЕКТ написа:

Баа...ти и свободата, една библиотека не можах да вляза. Аз повече няма да ходя в библиотека.

Регистрация, къде, кога съм посетил библиотеката, къде живея, имена, телефон, поща, после проверка дали съм ваксиниран, оздравял или тестван. Маска и то с филтър. Кошче задължително. 

После QR Scanner.

Аз забравих, къде влизам и каква книга ще си взема.

Все едно влизам в някаква лаборатория, тайна с много опасни вируси.

Това ли са разхлабващите мерки?

Само, дето не ми искаха кръв, урина, пръстов и ирисов отпечатък, освен моето ДНК.

занеси на фашагите една кофа екскременти другия път....

да имат за изследвания с години напред...

Забрави, защото вече цяла седмица по новините не се чува думичката "ковид". Казвах ти аз че ако изчезне от телевизора, никой няма и да се сети за Ковид. Който се е нацвъкал с ваксини си остава за негова сметка.

преди 27 минути, ivottoshev написа:

Забрави, защото вече цяла седмица по новините не се чува думичката "ковид". Казвах ти аз че ако изчезне от телевизора, никой няма и да се сети за Ковид. Който се е нацвъкал с ваксини си остава за негова сметка.

Да повторим пак. Ние, ваксинираните не отделяме внимание на това. Живеем, работим и не се кахърим за себе си. Вие насаждате страх и се потупвате по рамото, че сте пресекли зловещ заговор.

Според @Димитър 59 и сайтовете МУ, човечеството трябваше да се е свило с около 1,5 милиарда.

Да, знаем - това СПОРЕД ВАС е ваксина със закъсняло действие. Не ни пречи на съня.

преди 1 час, parmobil написа:

Да повторим пак. Ние, ваксинираните не отделяме внимание на това. Живеем, работим и не се кахърим за себе си.

Да повторя пак. Всички трябваше "да не отделяме внимание на това" още от 13 март '20г та чак до ден днешен, но се оказа че има много страхливци които се подадоха на паниката, насаждана чрез ежеминутна реклама на Ковид по всички медии. 

преди 33 минути, ivottoshev написа:

Да повторя пак. Всички трябваше "да не отделяме внимание на това" още от 13 март '20г та чак до ден днешен, но се оказа че има много страхливци които се подадоха на паниката, насаждана чрез ежеминутна реклама на Ковид по всички медии. 

80% храбри/ 20% ваксинирани

Ние (скромните 20%) трябваше вече да липсваме. Всичките ваши сайтове го доказват.

За тези от вас,които имат интерес -

Списъкът със страничните ефекти на ваксините, които Pfizer искаше да запази в тайна до 2097 г., но беше наредено от съдия да ги пусне вчера, започва на страница 30 в свързания документ по-долу, а страничните ефекти продължават в продължение на ДЕВЕТ СТРАНИЦИ.

Това е основна новина, но силно се съмнявам, че масовите медии ще отразят това, така че мнозина няма да го видят.

източник-https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

преди 3 минути, glen написа:

За тези от вас,които имат интерес -

Списъкът със страничните ефекти на ваксините, които Pfizer искаше да запази в тайна до 2097 г., но беше наредено от съдия да ги пусне вчера, започва на страница 30 в свързания документ по-долу, а страничните ефекти продължават в продължение на ДЕВЕТ СТРАНИЦИ.

Това е основна новина, но силно се съмнявам, че масовите медии ще отразят това, така че мнозина няма да го видят.

източник-https://phmpt.org/wp-content/uploads/2021/11/5.3.6-postmarketing-experience.pdf

И в ерата на интернет и социалните мрежи само вие достигнахте до тайната?

За Астра нещо? За Спутник? За китайска, кубинска? Тях не ги ли изследват независимо?

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.