Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си намеря приятели

Featured Replies

Здравейте предполагам че имате същите проблеми като мене. Аз съм момче на 12 и нямам приятели постоянно играя на телефона и искам да имам приятели но немога моля помогнете ми

Ми зарежи го малко тоя телефон, излез навън, играй с децата, говори с тези от класа ти...
...ииии приятели трудно се намират, затова търсиш познати, пък все някой от тях може да ти стане и приятел някой ден.

преди 31 минути, Bubbles написа:

Ми зарежи го малко тоя телефон, излез навън, играй с децата, говори с тези от класа ти...
...ииии приятели трудно се намират, затова търсиш познати, пък все някой от тях може да ти стане и приятел някой ден.

Смяташ ли, че като се е лепнал за телефона има социални и комуникативни умения. 

преди 4 минути, Емил Костов написа:

Ами и да няма, ще ги придобие при желание. Иначе със стоене на телефона със сигурност няма да ги придобие...

току-що, lupis написа:

Ами и да няма, ще ги придобие при желание. Иначе със стоене на телефона със сигурност няма да ги придобие...

Не, няма да ги придобие, защото няма кой да го научи. Ти мислиш, че е лесно защото си от старата школа. Сегашните хлапета са тотал щета. Можеш да тестваш да му вземеш телефона да видиш какво ще се случи.

Ами пиши във форума на Калдата тук сме всякакви образи и скици та може и да си намериш приятели или зарежи телефона и иди на дискотека примерно или в парка

преди 51 минути, Емил Костов написа:

Не, но все от някъде ще трябва да почне.

преди 4 минути, petie1 написа:

Ами пиши във форума на Калдата тук сме всякакви образи и скици та може и да си намериш приятели или зарежи телефона и иди на дискотека примерно или в парка

В коя дискотека ще го пуснат на 12?

Това не са 90-те.

преди 6 минути, Bubbles написа:

Това не са 90-те.

И през 90-те 12 годишни нямаше как да влезе в дискотека, но 16-17 годишни нямаше проблем. 

преди 5 минути, Bubbles написа:

В коя дискотека ще го пуснат на 12?

Това не са 90-те.

Няма ли дискотеки за неполетни? Еми тогава да иде някъде дет се събират деца знам ли..

току-що, petie1 написа:

Няма ли дискотеки за неполетни? Еми тогава да иде някъде дет се събират деца знам ли..

Всяка дискотека пуска  непълнолетни

Ама ти на село от къде да знаеш?

преди 1 минута, URIEL написа:

Сега съм от село ли? Веселиш ме яката

току-що, petie1 написа:

Сега съм от село ли? Веселиш ме яката

Ами дай да те видя Владко

преди 1 минута, URIEL написа:

Ами дай да те видя Владко

Не съм Владко :)

Яко ме бъркаш с някого

преди 9 минути, URIEL написа:

Пускат ама друг път.

преди 49 минути, FusE написа:

И през 90-те 12 годишни нямаше как да влезе в дискотека, но 16-17 годишни нямаше проблем. 

12 може би, ама на 14-15 събирахме очите на възрастните.

преди 48 минути, Bubbles написа:

Пускат ама друг път.

Споко Уриел го раздава форумното борче

• 7 месеца по-късно...
на 2.03.2020 г. в 19:27, Янислав карамфилов написа:

Здравейте предполагам че имате същите проблеми като мене. Аз съм момче на 12 и нямам приятели постоянно играя на телефона и искам да имам приятели но немога моля помогнете ми

Подари ми го. Тъкмо аз си нямам.

На твойте години приятели се намират в училище или в махалата по принцип.Аз като бях на 12г.имах приятели в блока където живеех, макар че бях нов там, и от начало ме приеха доста връждебно.Накрая направих акция респект ,сбих с един където ми се направи на отворен, бая го млях.После станахме най-добрите приятели неразделни, и след тоя побой си спечелих още доста приятели от блока както и мацки.В училище също бях нов, обаче там номера с боя не мина.Просто те си бяха заедно от 1-ви клас ,и не ме приеха.Успеха ми падна рязко, бях пред изключване.За това се върнах в старото училище, в стария клас, където си бях от 1-ви клас там,  те ми бяха като семейство и всички ми бяха приятели там.Ходех всеки ден с кеф на даскало, макар, че бяха много трудни икономически времена.

Ха ха ха ... каква тема само .
Моят синковец е на 13 лета и тази есен направи един номер.
Една даскалица ги пита каква цел са си поставили за тази учебна година и той ѝ отговаря че си е намислил да си намери още нови приятели и приятелки в даскалото.
И на следващата седмица иска от нея да го пусне един път седмично да идва в нейни часове в друг клас. Оная приема и сега в четвъртък последния час е с деца 1 година по-големи от него. Всички му се раздат като на извънземно и си говорят с него и другите дни през междучасията и на обяд по масите в стола на даскалото.
А татко му още след първия час при по-големите, от училището с колата право у магазина и купува два букета рози от различни цветове и прави от тях един голям букет и на следващия ден детето го подарява на даскаличката , в знак на благодарност за всичко което тя правела за децата там. И тя 14 дена по-късно се хвали пред него като е в класа на по-големите деца, че някой ѝ бил подарил цветя и още не били увехнали.

на 31.10.2020 г. в 16:29, Белгиеца написа:

А татко му още след първия час при по-големите, от училището с колата право у магазина и купува два букета рози от различни цветове и прави от тях един голям букет и на следващия ден детето го подарява на даскаличката , в знак на благодарност за всичко което тя правела за децата там. И тя 14 дена по-късно се хвали пред него като е в класа на по-големите деца, че някой ѝ бил подарил цветя и още не били увехнали.

Изкуствени ли взе, скръндзооо.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.