Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за ключ за 10

Featured Replies

Взех си ключ за 10, и го сложих на един лаптоп. Обаче сменям машината и въпроса ми е, този ключ може ли да го ползвам на другата машина?

преди 1 минута, qwerty700 написа:

retail е ключа.

Ако е retail ключа няма проблем да бъде ползван на друга машина, но не и на двете заедно. 

• Автор
току-що, FusE написа:

Ако е retail ключа няма проблем да бъде ползван на друга машина, но не и на двете заедно. 

Какво трябва да направя? Чета тука някакви истории за анулиране на акаунт в МС?

току-що, qwerty700 написа:

Какво трябва да направя? Чета тука някакви истории за анулиране на акаунт в МС?

Не трябва да са двата компютъра в мрежата по едно и също време, ако има акунт е добре да се излезе от него. 

• Автор
преди 1 минута, FusE написа:

Не трябва да са двата компютъра в мрежата по едно и също време, ако има акунт е добре да се излезе от него. 

Еми да, но доколкото съм запознат то е вързано с акаунта ми в МС? Т.е. ми казваш, че мога да ползвам същия акаунт? Варианнт да ползвам друг акаунт, искам и акаунта да сменя?

преди 3 минути, qwerty700 написа:

Еми да, но доколкото съм запознат то е вързано с акаунта ми в МС? Т.е. ми казваш, че мога да ползвам същия акаунт? Варианнт да ползвам друг акаунт, искам и акаунта да сменя?

Може да ползваш същия акаунт но на един компютър с този CD Key, може и да си направиш нов акаунт, но отново не трябва да бъдат двата компютъра с този ключ в мрежата по едно и също време, тоест не може да го ползваш ключа на два компютъра едновременно. 

• Автор
преди 6 минути, FusE написа:

Може да ползваш същия акаунт но на един компютър с този CD Key, може и да си направиш нов акаунт, но отново не трябва да бъдат двата компютъра с този ключ в мрежата по едно и също време, тоест не може да го ползваш ключа на два компютъра едновременно. 

То по възможност искам даже да го изтрия този акаунт също и Уиндоса, не смятам да я ползвам тази машина повече.

Аз малко поизлъгах в началото... тоя ключ го взех за майка ми да и го сложа на лаптопа, но не знам какво ме прихвана и го сложих на един мой лаптоп който не ползвам. С моя мейл и прочее. Който не ми е основния мейл. 

Искам да си влиза с нейни данни и прочее.

преди 1 минута, qwerty700 написа:

То по възможност искам даже да го изтрия този акаунт също и Уиндоса, не смятам да я ползвам тази машина повече.

Аз малко поизлъгах в началото... тоя ключ го взех за майка ми да и го сложа на лаптопа, но не знам какво ме прихвана и го сложих на един мой лаптоп който не ползвам. С моя мейл и прочее.

Разлогни се от акаунта и мини на локален на тази машина, ако искаш може да форматираш диска, макар че няма смисъл от това. 

преди 41 минути, FusE написа:

Това сериозно ли е?
Тоя чичко Уили съвсем се е увълчил.
Нормално би било да може да се ползва един ключ за един акаунт в мрежата както е с всички останали софтуерни продукти.
И общо взето нещо не ми е ясно как ще регистрирам примерно 5 ключа на един и същи акаунт.

преди 5 минути, Bubbles написа:

И общо взето нещо не ми е ясно как ще регистрирам примерно 5 ключа на един и същи акаунт.

Няма проблем да регистрираш 5 ключа на един акаунт. В случая говорим че не можеш да ползваш един ключ на два компютъра в едно и също време с един и същи акаунт. 

преди 1 час, qwerty700 написа:

Взех си ключ за 10, и го сложих на един лаптоп. 

Аз пък с един ключ за Уин 7 от компютъра ми Ацер инсталирах на 4 компютъра Уин 10 в 1909 свален от сайта на микрософт и се активират автоматично , веднага щом ги пусна в Интернет.
А пък ти си имаш пълното право да си даваш парите за ключове и да слушаш тука квото те лъжат, че уиндоуса бил за пари.
А имам и един ключ за Уин 8 от лаптопчето ми, който също би трябвало да работи за инсталиране на Уин 10, но не съм го пробвал, щото го изрових чак като бях инсталирал вече и на 4-те компютъра Уин 10 с ключа от Уин 7.
Тоя ключ за Уин 8 го бях извадил с някакъв софтуер от Уиндоуса, че няма лепенка на кутията, така ми го продадоха чисто ново без лепенка. Май в биоса са му набутали ключа от Ацер.

преди 3 минути, Белгиеца написа:

Аз пък с един ключ за Уин 7 от компютъра ми Ацер инсталирах на 4 компютъра Уин 10 в 1909 свален от сайта на микрософт и се активират автоматично , веднага щом ги пусна в Интернет.

Май ни качваш на въртележката или ни казваш че си по тарикат от нас и си надхитрил МС? 

Е пак ли?

преди 4 часа, Белгиеца написа:

Ако Windows 7 e активиран по втория начин, може и 100 компютъра да си активираш с Windows 10.

преди 3 минути, tepmu написа:

Ако Windows 7 e активиран по втория начин, може и 100 компютъра да си активираш с Windows 10.

От какъв зор да активирам първо 7 за да е активиран после 10 сложен върху него, като чистите нови инсталации на 10 се активират при сложен ключ за 7 ?

преди 4 часа, FusE написа:

Май ни качваш на въртележката или ни казваш че си по тарикат от нас и си надхитрил МС? 

Разбира се че съм по-най-супер тарикат, щом като активирам без вашите .exe файлове Уин 10  1909.
Само 1511 ми се дърпа, ама след няколко дена като мине срока на карантината от микрософт, ако го активирам и него на чиста инсталация без exe-та ще се похваля.

преди 4 часа, Pig написа:

Човека не е пил хаповете и се развилня по-темите.

Прасчо нали ти дадох линк за 329€ само тв 50 инча, да не реваш че съм имал за 400€.

преди 16 минути, Белгиеца написа:

Прасчо нали ти дадох линк за 329€ само тв 50 инча, да не реваш че съм имал за 400€.

От кофите дет си ги зел сигурно едно време са стрували повече от 400 евра. Пак си уцелил бинго със тия телевизори.

преди 16 минути, Белгиеца написа:

Разбира се че съм по-най-супер тарикат, щом като активирам без вашите .exe файлове Уин 10  1909.
Само 1511 ми се дърпа, ама след няколко дена като мине срока на карантината от микрософт, ако го активирам и него на чиста инсталация без exe-та ще се похваля.

Аве как ве ти си най големия тарикат затва си под чехъл у селата по Белгийско.

преди 4 минути, Pig написа:

Аве как ве ти си най големия тарикат затва си под чехъл у селата по Белгийско.

Много завиждаш бе прасчо, а ние тука живот си живеем.

току-що, Белгиеца написа:

Много завиждаш бе прасчо, а ние тука живот си живеем.

Живот си живееш по кофите знаеме те. 

преди 7 минути, Bubbles написа:

Опааа тука нещо прехвърчат любовни искри... 😁

Викаш накъде зави тази тема а?

Здравейте, на компютъра на сина ми като го купувахме преди 1 год. беше инсталиранa 10-ката по втория начин от фирмата продавач. Тези дни му купих ключ, уж правя чиста инсталация на win 10, но не ми дава да го активирам. Изписва "....the previous version of Windows was not activated prior to upgrading to Windows 10. 

(0x803f7001)

Някой да помага, благодаря!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.