Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конвектор Елдом

Featured Replies

Някой сблъсквал ли се е с този тип конвектори и свързването на wifi модула,че ми скъса нервите 2 часа и никакъв резултат.Създава се мрежата nat-ap-ала-бала и лаптопа и телефона я откриват,само че мрежата е без достъп до интернет.А в описанието е написано,че мрежата се свързва автоматично,нямам ограничения за изходящия порт(от инструкцията) .

Това е модела

Screenshot.png

А това е инструкцията

Това животно трябва да се свърже към работеща безжична мрежа, а не да я създава. Виж в настройките му какви опции още има.

• Автор
преди 19 минути, Емил Костов написа:

Това животно трябва да се свърже към работеща безжична мрежа, а не да я създава. Виж в настройките му какви опции още има.

Емо,мислиш ли че не се опитвам да го свържа към работеща мрежа,от която и в момента пиша този коментар!?Устройството създава собствена мрежа,към която се свързва съответно лаптоп,компютър или телефон.Мрежата я има,ама няма връзка с интернет...При търсене на  сайта за връзка iconnect излизат всевъзможни резултати,нямащи нищо общо с търсеното...

Кой компютърен "гений" трябва да гръмна, за да могат останалите подобни да си оправят скапаното приложение!?

Редактирано от Proshark (преглед на промените)

преди 6 минути, Proshark написа:

Емо,мислиш ли че не се опитвам да го свържа към работеща мрежа,от която и в момента пиша този коментар!?Устройството създава собствена мрежа,към която се свързва съответно лаптоп,компютър или телефон.Мрежата я има,ама няма връзка с интернет...При търсене на  сайта за връзка iconnect излизат всевъзможни резултати,нямащи нищо общо с търсеното...

Кой компютърен "гений" трябва да гръмна, за да могат останалите подобни да си оправят скапаното приложение!?

То хубаво създава мрежа, но не е РУТЕР. Трябва да се свърже към безжична мрежа, след което вече ще може да го управляваш. Ако се свържеш към него с телефона и си пуснеш мобилните данни какво се случва?

• Автор
току-що, Емил Костов написа:

То хубаво създава мрежа, но не е РУТЕР. Трябва да се свърже към безжична мрежа, след което вече ще може да го управляваш. Ако се свържеш към него с телефона и си пуснеш мобилните данни какво се случва?

Абсолютно нищо-тази мрежа няма връзка с интернет...

преди 6 минути, Proshark написа:

Абсолютно нищо-тази мрежа няма връзка с интернет...

За да може да се управлява този конвектор безжично, трябва да се свързва към безжична мрежа, а не да я създава. Всичко друго е безмислено.

За да създаде AP, конвекторът отначало играе ролята точно на рутер - естествено, че няма да има достъп до Интернет в този момент. Идеята е от там да му дадеш данните за съществуващата мрежа, свързана към Интернет, за да заработи. Предполагам, че показаната страница ще е достъпна само докато телефонът/компютърът е свързан към конвектора - в Интернет DNS записът за този адрес кой знае къде води... Най-вероятно е вътрешен DNS запис и страничка, които са достъпни само от конвектора. Ако не се отваря страницата, пробвай с показаното приложение.

• Автор
преди 5 часа, killchain написа:

За да създаде AP, конвекторът отначало играе ролята точно на рутер - естествено, че няма да има достъп до Интернет в този момент. Идеята е от там да му дадеш данните за съществуващата мрежа, свързана към Интернет, за да заработи. Предполагам, че показаната страница ще е достъпна само докато телефонът/компютърът е свързан към конвектора - в Интернет DNS записът за този адрес кой знае къде води... Най-вероятно е вътрешен DNS запис и страничка, които са достъпни само от конвектора. Ако не се отваря страницата, пробвай с показаното приложение.

Нямам никаква идея как успях да направя връзка.От самото начало следвам стъпките от описанието.За приложението става дума.През цялото време и всички опити ми дава,че устройството е offline -а устройството подава сигнал, че е свързано....накрая взе че се свърза...Значи..по-сложно не можаха ли да го направят това чудо-пази боже,някой по-незапознат да се пробва...Имам пречиствател Xiaomi-е връзката става с 3 клика...скоро взех и камера,пак на Xiaomi -само сканира QR кода сама си намери мрежата ,свърза се ,сама се калибрира и се добави в списъка на приложението...Ама хората са го направили да не те тормозят,а не като това чудо - да ти иде да му отвинтиш главата на гения....

преди 6 часа, Proshark написа:

Нямам никаква идея как успях да направя връзка.От самото начало следвам стъпките от описанието.За приложението става дума.През цялото време и всички опити ми дава,че устройството е offline -а устройството подава сигнал, че е свързано....накрая взе че се свърза...Значи..по-сложно не можаха ли да го направят това чудо-пази боже,някой по-незапознат да се пробва...Имам пречиствател Xiaomi-е връзката става с 3 клика...скоро взех и камера,пак на Xiaomi -само сканира QR кода сама си намери мрежата ,свърза се ,сама се калибрира и се добави в списъка на приложението...Ама хората са го направили да не те тормозят,а не като това чудо - да ти иде да му отвинтиш главата на гения....

При прахосмукачките роботи е същият зор както с твоя конвектор.

• 1 година по-късно...

Здравейте , аз също се оказах в капана на Елдом с въпросните конвектори и в момента водя биткс със същите да ми бъдат подкарани.Моля , някой , който е постигнал успех , да сподели как. [email protected]

преди 5 часа, Ем. Стоянов написа:

Здравейте , аз също се оказах в капана на Елдом с въпросните конвектори и в момента водя биткс със същите да ми бъдат подкарани.Моля , някой , който е постигнал успех , да сподели как. [email protected]

Опиши  в коя стъпка или етап срещаш трудност.В първия пост от темата има видео с упътване.

• 4 седмици по-късно...

Елдом - Такава мъка не очаквах.. 

Преминах през 9-те планини и се свързах!

Ето мейл от съпорта, който помогна:

/самия факт, че получих бърз отговор ме учуди - поздравления за което/

"Здравейте,

Явно е станала някаква грешка при осъществяването на връзка.
За повторен опит да направите регистрация на конвектора моля направете следното:
В меню "Нова WiFi мрежа" изберете "Възстановяване на фабрични настройки"
след това изключете за около 4, 5 секунди конвектора и го включете.
И направете връзка през АР режим. НО преди това ЗАДЪЛЖИТЕЛНО изключете мобилните данни и включете местоположението."

След това се кара "по книжката".
и сработи връзката с нета...

После не отчиташе вярно графиките за температура и изразходвана енергия от сървъра... Обещаха със следващия ъпдейт да се оправи..
Проблеми с връзката със сървъра и уреда от време на време.. 
После отказа да се сверява зимно с лятно часово време, 
Успя да се свери сама, но се загуби функцията за регулиране на мощността. Т.е при включена функция не работеха програмите за автоматично стартиране...
и леко пука при работа. Не е като да ме буди, но не е приятно. Печката е да топли без да напомня за себе си, според мен.
Екрана не мога да го угася!?! парче тиксо отгоре върши работа..

Тези проблеми за 2-3 месеца работа ми се струват много!

Макар, че като реши да работи е супер, не ми е приятно чувството да си плащам и да съм бетатестер!

От друга страна цената беше такава, сякаш си купуваш западен конвектор, ама без екстрите, които се чупят в този 🙂 И все пак съм си платил тези екстри. Искам си ги!

Пожелавам успех на Елдом, да си поправят бъговете бързо, защото с малко усилия това може да бъде страхотен продукт, без реална конкуренция на функциите! (вифи, регулиране на мощност, програми с избор на времена и температури, таймери, защита от замръзване, голям и хубав цветен дисплей, качествен нагревател и още..)

До тогава НЕ мога да го препоръчам.

п.с. моя е:

СТЕНЕН КОНВЕКТОР С ЕЛЕКТРОННО УПРАВЛЕНИЕ И WI-FI ELDOM GALANT, 2500 W

RH01W25W-W

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.