Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Излизат ми различни грешки, моля помогнете.

Featured Replies

Оплесках нещата, даже и не знм как се стигна до тук, лаптопа си вървеше нормално сърфирам си в интернет, свалям зи това,онова, и изведнъж почнаха да ми излизат грешки.
Windows 8.1 Pro Lenovo G50

На първата снимка виждаме греша, появява се когато се опитвам да отворя снимки! RunDLL PhotoViewer.dll

Втората е когато се опитвам да отворя Радеон Сетинг

Третата е от Моя компютър - свойства- Защита на система! 

Излизат ми и други грешки, свързани с DLL. ама в момента не ми излизат за да ги снимам.

Изтеглих и инсталирах DirectX 9-10-12 По отделно и никакъв резултат, преинсталирах DirectX и пак същата работа, грешките ми излизат когато се опитвам да стартирам програма или игри. Моля помогнете.

1 (2).png

222 (2).png

3333 (2).png

• Автор

chkdsk го написах в търсене,нищо не ми излезе, а в CMD ми изписва това на снимката!

Само да спомена, вижте първия ми пост защото го редактирах и добавих още една снимка!!!!!!!!!

Без име (2).png

• Автор
преди 3 минути, JKirilov написа:

Сега рестартирай, остави го да тества и се приготви да снимаш екрана с апарат някакъв.

Спазих описанието, или аз не спазих инструкциите правилно,или има някакъв бъг. Рестартирах машината и си стартира нормално,без никакви тестове.

Стартирай cmd като администратор. Както виждаш на снимката достъпа е отказан за проверка.

• Автор
преди 1 минута, street racer написа:

Стартирай cmd, като администратор първо. Но ми се струва, че проблема е от омазана ОС. Имаш ли boot медия за съответната ОС?

в момента правя проверката, не нямам ОС.

Ето снимка от проверката!

111 (2).png

Изглежда като червейче.

Виж тук, следвай инструкциите и пусни тема към отряда за борба с гадините : https://www.kaldata.com/forums/forum/137-премахване-на-зловреден-софтуер/

преди 3 минути, Rumen Velev написа:

в момента правя проверката, не нямам ОС.

Странно как ти работи компютъра тогава.
Да преведа - ОС - Операционна Система, това са Уиндоус, Линукс, Андроид...

• Автор
преди 5 минути, JKirilov написа:

OK

Сега с опция /f

Моля

преди 4 минути, Bubbles написа:

Странно как ти работи компютъра тогава.
Да преведа - ОС - Операционна Система, това са Уиндоус, Линукс, Андроид...

Защо се чудеш как работи, имам инсталиран уиндоус 8 на лаптопа, казвам че нямам флашка с уиндоус. Нещо страшно ли е? Как да реша проблема?

И да кажа навреме, В Локален Диск Е, имам 700 гигабайта информация, ВАЖНА! Няма къде да я запазя в момента или да я прехвърля, за това е важно да внимавам с него диск заради информацията.

преди 3 минути, Rumen Velev написа:

И да кажа навреме, В Локален Диск Е, имам 700 гигабайта информация, ВАЖНА! Няма къде да я запазя в момента или да я прехвърля, за това е важно да внимавам с него диск заради информацията.

Може би все още имаш 700GB информация, а когато я копираш и на друг носител - тя наистина ще е важна.

преди 4 минути, Rumen Velev написа:

Моля

Стартирай проверката с ключ /f за да може инструмента да фиксира евентуалните грешки

Ако (най-вероятно) няма ефект - отиваш на поправка на Операционната система. Тук, обаче, без boot медия на съответния релиййз аз не се наемам да давам съвети

• Автор
преди 2 минути, plamen_petrov_80 написа:

Може би все още имаш 700GB информация, а когато я копираш и на друг носител - тя наистина ще е важна.

Това казвам, в момента е на локален диск Е и е много важно какво се прави, защото информацията е важна, а сега то петама :)

преди 1 минута, street racer написа:

Стартирай проверката с ключ /f за да може инструмента да фиксира евентуалните грешки

Ако (най-вероятно) няма ефект - отиваш на поправка на Операционната система. Тук, обаче, без boot медия на съответния релиййз аз не се наемам да давам съвети

Как да го направя за F?

Този Диск F е празен, той е за дисковете,  вярно че бях сложил диск за пръв път от миналата година, тук преди няколко дни, но, дали от диска е хванал някой вирус?  Този проблем го имам от вчера.

• Автор

Послушах съвета на колегата, тук качих двата текст файла след проверка.

преди 2 часа, Rumen Velev написа:

Оплесках нещата, даже и не знм как се стигна до тук, лаптопа си вървеше нормално сърфирам си в интернет, свалям зи това,онова, и изведнъж почнаха да ми излизат грешки.
Windows 8.1 Pro Lenovo G50

На първата снимка виждаме греша, появява се когато се опитвам да отворя снимки! RunDLL PhotoViewer.dll

Втората е когато се опитвам да отворя Радеон Сетинг

Третата е от Моя компютър - свойства- Защита на система! 

Излизат ми и други грешки, свързани с DLL. ама в момента не ми излизат за да ги снимам.

Изтеглих и инсталирах DirectX 9-10-12 По отделно и никакъв резултат, преинсталирах DirectX и пак същата работа, грешките ми излизат когато се опитвам да стартирам програма или игри. Моля помогнете.

1 (2).png

222 (2).png

3333 (2).png

Пробва ли преинсталиране на OS

За преинсталиране на OS не ти трябва CD или USB пробвай това 

А дали пък да не е изместена асоциациата с PhotoViewer, дясна мишка на снимката която искате да се отвори след това Properties, Change, Opens with и избирате Windows photo viewer, OK. 

Може да има и някакво омазване на драйвера за видео картата, няма да е излишно ако се обнови. 

преди 12 часа, FusE написа:

А дали пък да не е изместена асоциациата с PhotoViewer, дясна мишка на снимката която искате да се отвори след това Properties, Change, Opens with и избирате Windows photo viewer, OK. 

Може да има и някакво омазване на драйвера за видео картата, няма да е излишно ако се обнови. 

Ако беше изместена, нямаше да му реве, че има липсващи файлове. Автора може да пробва опцията Refresh this PC.

преди 56 минути, Eclipse2G написа:

Автора може да пробва опцията Refresh this PC.

Ще му е нужен инсталационен носител. 

преди 6 часа, FusE написа:

Ще му е нужен инсталационен носител. 

Няма да му е нужен.

преди 2 часа, Windows 7 Ultimate написа:

Да, windows 8, 8.1 и 10 имат опцията за преинсталиране и без носители

8 не се ползва вече затова е 8.1 актуализацията

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.