Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Всичко за Израел, ционизма и конфликтите в Близкия Изток

Одобрявате ли поведението на Израел 185 гласували потребители

1. 1. Одобрявате ли поведението на Израел?

• по-скоро ДА
      31%
      57
    • по-скоро НЕ
      63%
      115
    • да правят какво си искат
      4%
      9
  2. 2. Одобрявате ли поведението на арабските държави?

• по-скоро ДА
      30%
      56
    • по-скоро НЕ
      64%
      117
    • да правят какво си искат
      4%
      8
  3. 3. Смятате ли, че конфликтът е на религиозна основа?

• да
      57%
      104
    • не
      42%
      77

Моля влезте или се регистрирайте за да гласувате в тази анкета.

Featured Replies

• Отговори 3,7k
  • Прегледи 263k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Нищо патетично не съм казал, Джийнчо.Ти Палестина не си я виждал и през крив макарон, което не ти пречи да си пишеш каквото си изсмучеш от пръстите.Ако беше така както твърдиш, евреите изобщо нямаше д

• Мисля че си в дълбока грешка за мотивите за преселването в Израел, религиозните са значително по-малко от икономическите.За 40 години там направиха от пустинята градина, а инструментите и рецептите за

• Не, това никога няма да стане. Вало го е казал много ясно, няма смисъл да му изопачаваш думите.

Публикувани изображения

Белгийският премиер  Барт де Вевер  вчера призова за възстановяване на отношенията с Москва, за да си възвърне ЕС достъпа до по-евтини горива. Кризата в близкия изток вече им влияе на мисленето.    Заради САЩ и Израел може да се наложи в Европа да се преразгледа всичко свързано с Украйна.  Тръмп все не успяваше да ги убеди.

Цитат

Кадри от репортаж близо до бежанския лагер Ал-Магази в централната част на Ивицата Газа.

Източник

пп. Значи вече има тотална модерация за да не се разрешава даването на линк към новинарска медиия извън "правилните" медии.

Е има статията в оригинал. Пускайте преводача.

Такааааааааааааааааа, оказва се, че гнусните ционисти у нас са започнали да си показват истинското злобно лице и да тормозят хората.

Синът на Деса Красова или Касиел Ноя Ашер или както там беше............. та, нейният син боклук, студент в Софийския университет, във философския факултет, е започнал да тормози преподавателите там, защото говорят за Палестина и Газа и казват истината.  Ще ви цитирам поста на Юлия Ал - Хаким:

Цитат
Не знам дали сте чували за Деса Красова, известна с по-претенциозния си псевдоним Касиел Ноа Ашер и с това, че като остаря, почна да се съблича гола, за да си отмъщава на света. Та очевидно Деса Красова е пипнала злокачествен ционизъм, най-вероятно по полов път, а покрай нея и синчето й. Хич не им следя публичните изстъпления по темата Газа и Израел, с промити мозъци не се спори, но малкият дрисък на Деса Красова се захванал да клевети достойни учени от катедрата по философия в СУ, което някакси не мога да подмина в мълчание. Синчето на Деса Красова пуснало клевета срещу доцент Огнян Касабов, че разпространявал пропаганда на Хамас и че карал малкото ционистче да се срамува от ционизма си - бедното ционистче! Представете си докъде сме я докарали с академичната свобода, скъпи приятели - вече не можеш да се гордееш открито с това, че Израел изби десетки хиляди невинни и беззащитни жени и деца в Близкия изток! Непоносимо е! В какъв свят живеем?! Тоя ли свят ще завещаем на внуците на Деса Красова?! Не, не и не!
Присъствала съм на публични лекции по темата Газа на уважавания от мен доцент Огнян Касабов и ме е впечатлявала експертизата, културата, толерантността и възпитанието, с които се дискутират толкова болезнени теми като геноцида. В нито един момент доцент Касабов не си е позволявал да хвърля обвинения на етническа основа, винаги фокусът е бил политиката на държавата Израел, превръщането на Израел във все по-радикализирана, фашизирирана доктрина под влияние на крайно десните й политически елити, във военна машина за избиване на цивилни - нещо, за което световни организации като ООН сигнализират от първите дни на войната в Газа. Не мога и не искам да си представям, че Алма Матер ще позволи на толкова фин интелектуалец като Огнян Касабов да му бъдат лепени доноси. Ако това се случи, ще се наложи да вдигнем доста нелицеприятен шум около този донос и да превърнем казуса в обществен - но тогава с престижа на академичната общност в СУ ще бъде свършено!

И, естествено, знам, че Анжела ще тръгне да защитава тази простотия. Тя и съпругът и Ромео Нинов.

Разпространявайте поста на Юлия Ал - Хаким, нека да се види истинското лице на ционистите. Лицето на едни злобни, високомерни и самозабравили се простаци!!! И тези искат да се цензурира истината и да бъдат изгонени университетски професори, понеже казват неудобната истина за ционизма?  Алоооооооооо, България не Ви е бащиния, нямате право да се държите по този нагъл  и противен начин и да ни нареждате как да мислим  и какво да правим!!!!  Продължавайте в същия дух и накрая ще си изпросите бойкот страна на нормалните студенти!!! Ще ни задушавате истината, а?  Тази категорично няма да стане!!!!!   Няма да позволим да ни диктувате как да мислим и какво да правим,  както и какво мнение да имаме за ставащото с палестинците и в Газа!!!!! Няма да допуснем да уволнявате хора!!!! 

Заслужавате ето това, този път пред Софийския университет и то съвсем заслужено!!!!!!

И не, не ме е срам да го кажа!!! Минахте всички нормални граници!!!! Да, този път съм готова да подкрепя подобно нещо! Защото аз ционизмът не го приемам!!!!

troops-SA-hands-Jews-University-of-Vienn

А ционистката литература заслужава ей това:

1489e94c-39b8-11e8-8986-0a8fdb86ecba.jpe

Барабар с боклуците на Ева Соколова за граф Игнатиев и всякакви подобни!!!!! Това не е наука и не е история! Това е ПВСЕВДОИСТОРИЯ!!!!

Рюте влезе в линията на Вашингтон: сравни Иран със Северна Корея и защити ударите, въпреки че НАТО „не може да потвърди“ ключовите твърдения.   Генералният секретар на НАТО Марк Рюте направи изявление, което ясно подрежда позицията на Алианса след американските удари по Иран.    От този човек едва ли някой е очаквал нещо различно.  

Евреите са налазили и форума на БГ МАМА:

Цитат
Опитах се да направя тема за израел,подобна на тази и за войната в украйна,но ми я изтриха.

Направо ме потриса тази тишина..дори при завземането на Крим не се мълчеше така..

Ще ви се върне тъпкано за цензурата, уроди такива!!!!!!!:angry::angry22: Само прекрачете още граници!!!!!!!!!

Цитат

Избивайки безогледно ужасно много цивилни и за добре сършената работа ще си отцепи така 10-20 процента от територията на Ливан.За големия израел.
И защо бомбят в Бейрут тогава?Той е на 200-300 км на север.
И всички си мълчат.

Цитат
В това няма разлика.Бомбят,Бейрут,жилищни сгради-1029 души от началото на март,от които 40 медици и 118 деца.

Мръсни долни убийци на деца!!!!!

Цитат
Аз честно си признавам, че Израел все повече и повече ми прилича на нацистка Германия. И изобщо не им симпатизирам, даже напротив смятам, че те са основния проблем в БИ.

Ами точно, приличат. Пък нека се сърдят тънкообидно  "богоизбпраните", те точно на това са заприличали!!!!!!

Картата на земите на "Велик Израел". Тия нещастни уроди искат и част от земята на Египет. Откъде пък накъде? Чудесно знаем тия боклуци какво ще направят с пирамидите и сфинкса - ще ги унищожат, както най - вероятно по тяхна вина ги няма зикуратите. 

Нагли, изключително нагли!!!!:angry::angry::angry:

qp212xs.jpg

Анжела, ти ще коментираш ли нещо, или ще се направиш, че това е фейк? @valkiria1

Губите подкрепа вече. Сами сте си виновни:

Цитат

Едно време, много отдавна, защитавах Израел. След това прочетох и погледах малко повече...
Няма да се спрат тия гадове, а Тръмп ги подкрепя всякак.

Цитат

Е кой ,този който със зъби и нокти се опитва да се задържи на власт,и сме трябва да отговаря пред съда.
Толкова информация изтече,че ционистите са знаели за атаката,но нарочно не са я предотвратили.Пожертвали са си хората за да имат “причина”..за ужасите в момента.
Тъжно за всички загинали.

Аз също винаги съм била много много горда,че сме били единствената държава,която граждански спасява евреите си.Вече не се обаждам.Не че не съм вече горда.Това са хора и те са спасени от ужасна съдба.Но сега техните наследници се превръщат точно в подобни хора на нацистите,които са избили и репресирали милиони в Европа..Много много силно се надявам нормалните хора в израел да продължават да протестират и да се върнат на власт и това да спре..но колко процента от населението там е като азазел смотрич и бен гвир и техният вожд изрода нетаняху ..

Цитат

На евреите като цяло може и да не им трябва друга земя ,ама ционистите си я искат и си действат .
При  всичко ,което правят израелските терористи и държавата Израел на западния бряг , колкото и да се пънете и да оправдавате агресията и престъпленията на Израел просто вече не се получава .

Цитат

Що се отнася до Израел, с тяхната вечна жалба за антисемитизъм почнаха да постигат обратния ефект. Не може с една жестокост да се оправдава друга. Какво прави от теб това. Нетаняху е престъпник, който за да не си получи заслуженото трябва да поддържа войната иначе ще трябва да търпи последствията от действията си.

Цитат

Още преди създаването на държавата Израел палестинците и евреите там са си живеели тихо и кротко и Хамас със сигурност не е съществувал, но можеш потърсиш и да научиш имената на терористичните еврейски организации ,които вършеели в тези времена .
Пак да повторя като папагал , това което еврейските терористи правят на западния бряг разбира се с подкрепата на израелската полиция и армия е показателно за целите на държавата .
Тормоз,тормоз ,тормоз и принуда за изселване . Грандиозен държавен план за незаконно заселване , накъсване и отделяне на палестинските села , лишаване от елементарни човешки правя като предвижване и прехрана , и така ,докато не ти натикат като животни в лагери .

А, повярвайте ми, като опрете до лагерите, ние в Европа ще възстановим нацизма, защото явно друг начин за справяне с такива като вас няма! И този път ще подкрепям съвсем безусловно всичко, каквото направят новите SS. Вие сами сте си виновни!!!!

Скапаните ционисти са убили 15 годишно палестинско момче. Изроди, да им се върне тъпкано тройно!:angry22:

https://www.24chasa.bg/mezhdunarodni/article/22560796

преди 15 часа, Anneliese написа:

...

А, повярвайте ми, като опрете до лагерите, ние в Европа ще възстановим нацизма, защото явно друг начин за справяне с такива като вас няма! И този път ще подкрепям съвсем безусловно всичко, каквото направят новите SS. Вие сами сте си виновни!!!!

"съвсем безусловно всичко"? Твърде суицидно звучи, имайки предвид насилствената евтаназия (Програма за евтаназия Акция Т4 (Aktion T4)), на над 70 000 немски и австрийски граждани с увреждания 1939–1941.

Но... ти си знаеш най-добре. Почти невъзможно е да спреш някого, ако той наистина желае да прекрати мъките си.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.