Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Featured Replies

Има много бройки пратиха ни от DELL че е на промоция , поръчах няколко за магазина :)  тази цена е нереална!!!

• Отговори 184
  • Прегледи 15,9k
  • Създадено
  • Последен отговор
  • Автор
преди 6 часа, Can Oa написа:

Има много бройки пратиха ни от DELL че е на промоция , поръчах няколко за магазина :)  тази цена е нереална!!!

Аз още не съм поръчала монитор, защото още се чудя между този и един Dell

преди 8 часа, Can Oa написа:

Този DELL някой има ли идея защо е на такава ЦЕНА!? 150-160 лева. Няква куца серия ли е?

Dell E2418HN IPS 150/160 лева?

e2418hn.jpg

Аз всъщност още не съм поръчала монитор, именно, защото видях този! Ама как по иронията на съдбата как точно и ти си видял този  :D та заслужава ли си този? и откъде си поръчал специално ти?

и @Can Oa ти от кой сайт поръча?

преди 26 минути, Минии Маусс написа:

Аз още не съм поръчала монитор, защото още се чудя между този и един Dell

Аз всъщност още не съм поръчала монитор, именно, защото видях този! Ама как по иронията на съдбата как точно и ти си видял този  :D та заслужава ли си този? и откъде си поръчал специално ти?

и @Can Oa ти от кой сайт поръча?

Аз ги взех от вносителя на DELL не е от тези сайтове. На тази цена и 1000 бройки да е имало са свършили до края на деня.

Не знам от кой сайт да вземеш , повечето са каубойски и нямат складове вземат само като има поръчка т.е. 70% от сайтовете го нямат.

Тай като ги гледам pic.bg 100% са заредили поне 20 парчета знам как работят. Другите нямам идея.

---

Ако двата монитора бяха на еднаква цена щях да взема AOC-a но на тази цена този DELL е страшна оферта.

• Автор
преди 1 минута, Can Oa написа:

Аз ги взех от вносителя на DELL не е от тези сайтове. На тази цена и 1000 бройки да е имало са свършили до края на деня.

Не знам от кой сайт да вземеш , повечето са каубойски и нямат складове вземат само като има поръчка т.е. 70% от сайтовете го нямат.

Тай като ги гледам pic.bg 100% са заредили поне 20 парчета знам как работят. Другите нямам идея.

---

Ако двата монитора бяха на еднаква цена щях да взема AOC-a но на тази цена този DELL е страшна оферта.

Казваш по добре да взема Dell E2418HN пред AOC24E1Q? 

Нека и @Roujin Z каже, ако двамата монитора са еднакви не виждам какво лошо има да спеста едни 50 лв, и да ги вложа в нещо друго за компа.

иначе ето:

https://www.pazaruvaj.com/monitori-c3126/dell/e2418hn-p382628045/  от 147 лв до до 269 лв

Абе как може в https://onlinezateb.com/dell-монитори-92036 да е 147 лв

а в Ozone https://www.ozone.bg/product/dell-e2418hn-23-8-wide-led-anti-glare-ips-panel-5ms-1000-1-250-cd-m2-1920x1080-full-hd-vga-hdmi-tilt-black/?utm_source=pazaruvaj&utm_medium=cpc&utm_content=Games&utm_campaign=pazaruvaj-games да е 269 лв?

Каква е врътката?

преди 6 минути, Минии Маусс написа:

Казваш по добре да взема Dell E2418HN пред AOC24E1Q? 

Нека и @Roujin Z каже, ако двамата монитора са еднакви не виждам какво лошо има да спеста едни 50 лв, и да ги вложа в нещо друго за компа.

иначе ето:

https://www.pazaruvaj.com/monitori-c3126/dell/e2418hn-p382628045/  от 147 лв до до 269 лв

Абе как може в https://onlinezateb.com/dell-монитори-92036 да е 147 лв

а в Ozone https://www.ozone.bg/product/dell-e2418hn-23-8-wide-led-anti-glare-ips-panel-5ms-1000-1-250-cd-m2-1920x1080-full-hd-vga-hdmi-tilt-black/?utm_source=pazaruvaj&utm_medium=cpc&utm_content=Games&utm_campaign=pazaruvaj-games да е 269 лв?

Каква е врътката?

Промоцията е от днес , ние получихме майла от DELL за промоцията малко преди обяд.

Ами не знам кой да вземеш тази цена на DELL е убийствена сякаш той да е.

този сайт " НА СКЛAД ПРИ ДОСТАВЧИК " това значи че нямат нищо а той 99% е свършил при вносителя. Някои правят такива цени и после ти вземат 15 лева транспорт като имат договор за постоянна цена примерно 6 лева и печелят от транспорта още. Има много врътки в онлайн търговията-Като да ти предлагат заместител :)

• Автор
преди 2 минути, Can Oa написа:

Промоцията е от днес , ние получихме майла от DELL за промоцията малко преди обяд.

Ами не знам кой да вземеш тази цена на DELL е убийствена сякаш той да е.

този сайт " НА СКЛAД ПРИ ДОСТАВЧИК " това значи че нямат нищо а той 99% е свършил при вносителя. Някои правят такива цени и после ти вземат 15 лева транспорт като имат договор за постоянна цена примерно 6 лева и печелят от транспорта още. Има много врътки в онлайн търговията.

Добре, аз като физическо лице, мога ли да поръчам от вносителя на Dell? и кой е вносителя, искам да го намеря? Ако не искаш тук да го казваш ми прали ЛС.

преди 3 минути, Минии Маусс написа:

Добре, аз като физическо лице, мога ли да поръчам от вносителя на Dell? и кой е вносителя, искам да го намеря? Ако не искаш тук да го казваш ми прали ЛС.

Специално от този вносител не но цените при вносителите за крайни клиенти са високи.

Поръчай от Jar ако го нямат виж pic.bg

• Автор
току-що, Can Oa написа:

Специално от този вносител не но цените при вносителите за крайни клиенти са високи.

Еми, ще поръчам от сайт, който има физически магазин да съм спокойна! JarComputers или IonComputers. Такива сайтчета без физически магазини аз не обичам.

преди 3 минути, Минии Маусс написа:

Еми, ще поръчам от сайт, който има физически магазин да съм спокойна! JarComputers или IonComputers. Такива сайтчета без физически магазини аз не обичам.

Тия йон не ги знам но пик.бг си имат магазин в Пловдив - долу има снимки https://www.pic.bg/kontakti/plovdiv?iframe=1

Както и да е все ще го има някъде :)

преди 8 минути, Минии Маусс написа:

Eхаа, ти си бил и забавен. :) 

Не се ядосвай той често не разбира какво се пише :)

Не се ядосвай като тази млада дама :shake_puter:

• Автор

Не се ядосвай то често не разбира какво се пише :)

Не се ядосвай като тази млада дама :shake_puter:

Какво ти беше писал '''Или просто си говориш' - ха ха ха :D

• Автор

Ти сега никакъв монитор ли нямаш седиш и си гледаш компеца? :)

Имам едно телевизорче - https://www.lg.com/bg/televizori/lg-43UM7100PLB свързах го колкото да му сваля драйварите на видеото. Обаче не е практично телевизора е много на високо

преди 5 минути, Минии Маусс написа:

Имам едно телевизорче - https://www.lg.com/bg/televizori/lg-43UM7100PLB свързах го колкото да му сваля драйварите на видеото. Обаче не е практично телевизора е много на високо

Драйвери и Windows сама ли си ги инсталира?

• Автор
преди 4 минути, Can Oa написа:

Да, даже сама си го активирах :D

преди 6 минути, Can Oa написа:

Сега остана да си сглобя и колата и няма да имам равна, ама това е друга тема :D 

• Автор

Здравейте, като цяло отново Ви благодаря за съветите Ви, но имам няколко въпроса: 

GTA V ми върви с 60 Fps на High Settings, това нормално ли е при наличието Palit GTX 1650 StormX ?

На едно приятелче с i5-4590S и GTX 1050 Ti му върви с 80-90 fps, направо откачам...

И другото нещо е че с моя процесор и карта на клипчета в youtube играта върви с 100 fps.

Къде е проблема??

• Автор
току-що, ncl написа:

Ако беше на телевизора щеше да е разбираемо. Специалистите ще кажат по-добре...

А на колко трябва да върви? 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.